- Příspěvek #233327
- Nahlásit
Buggyra:Říkal, že mi může napsat žádanku na rehabilitaci, že s tím nemá problém, a já se ho ptala, jestli ji potřebuji, on říkal, že nijak zvlášť, že jednorázová záležitost, a já se potřebuji udržovat průběžně.
Jako když řeknu obvodnímu, on mi ty rehabky napíše, ale tady je jen několik pracovišť, která pracují na pojišťovnu, a ta mi kupodivu ta sestra u ortopeda nedoporučila 😀 Doporučila mi soukromku. No a spíš potřebuji navést na to kompenzační cvičení a nechat si to ukázat od někoho, kdo se tomu bude pečlivě věnovat, abych pochopila, co proč a jak mám dělat. Než nějaké masáže a vodu a bahno a podobně.
V první řadě se zeptám té baby, zda pracuje i na pojišťovnu, no a pakliže ne, popídím se, zda VZP neproplácí nějaké masáže a podobné srandy (vím, že jo, jen jsem zapomněla, kolik, myslím to byla trojka za rok, tu bych ještě stihla do konce roku načít..). Takže to mě čeká jako první.
Obvoďák mi pak napíše, co mu nadiktuju, to se nebojím. Případně říkal ortoped, že mu mám zavolat, že už jsem u nich registrovaná, že se o mě postarají, kdyby cokoli, třeba akutního, ať volám, to je super přístup. Tak ten taky říkal, že to klidně napíše.
Upřímně, do Lbc nemo se nehrnu, skrzevá ty davy, co tam jsou… no a dojíždět moc daleko se mi nechce… to mi sestra doporučila tu babu celkem blíž, takže to je fajn. Kdyby to vypadalo na nějaké pravidelné návštěvy, tak ať nemusím lozit kdovíjakou štreku.
Liberecká rehabilitace je na pojišťovnu, má fyzioterapeuty a tělocvičny na individuální cvičení. Určitě by vás cvičit naučili. Davy? Jsem objednaná na 9.00, Nejdéle 9.05 jdu cvičit (např. ) a potkám se max. s paní, která jde po mně a s člověkem, co jde naproti. Liberec trochu z ruky máte.