Nemáme ani jablka, ani ořechy. A s bramborama taky vařím mrkev i vajíčka😉 Na plynu. U mě spíš hrozí, že ho nevypnu a vypálím zásoby plynu celé republice😛 Mamka kdysi po delší době šla něco dělat ve friťáku. Přinesla si ho ze špajzu, protože má málo místa kolem sporáku, tak ho postavila na plotýnku a zapla plyn. Došlo jí to až z friťáku začal odkapávat plast a řádně to zasmradilo barák. Alzheimera ještě nemá, teda tehdy určitě neměla😏
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 25.10.2024, 12:39:30
Tak tady teď čtu, že letos nejsou jabka..my jsme jich letos měli aspoň dvakrát tolik, co loni…krmím jimi ,co se dá..husy ,králíky, kozy, slepice..několik pytlů chlap odvezl do pálenice…ořechů letos bylo asi třetina, co jindy ,dost omrzly v květu a jsou méně kvalitní,protože hodně pršelo, je vlhko a špatně se suší…ale jsou..jsme u Čáslavi..
Ančovičko, vy jste od Čáslavi? 😀 Vůbec jsem to tam neznala, až teď kolem často jezdíme trasu Praha-Kolín-Jihlava. Jsem z předchozího působení trochu nakažená letectvím, takže moje největší záliba je sledovat, jestli zrovna neuvidím stíhačky😉 Zatím jsem viděla jen jednou👍
tak jsem si dnes ráno odmotala ten obvaz..už jsem nemohla vydržet,ale ty 2 dny určené jsem to vydržela...Už v nemocnici jsem hlásila,že mi to dost táhne..prý,že to není možné..Tak už můžu propínat-jako bych měla pod kolenem něco nacpaného….Mám to celé jaksi napuchlé..modřinové..Jsem začla brát Arniku montanu..Zapomněla jsem to bliknout,než jsem nalepila ty náplasti..
Jinak vajíčka vařím taky s bramborama..Mrkev s hráškem ze sklinky dávám..Rýži nevařím v sáčku,takže si to nedokážu dost dobře představit-ale proč né,se sáčkem?Ale přece jenom ,odkud to vejce vyšlo,bych asi nevařila s rýží..Dělám na cibulce,a dovařuju v peřinách..
Max neznačkoval nikdy,byl v půlroce kastrovaný..neznám nic označkovaného,ani počuraného..Se to tu rozjelo😎
tak jsem si dnes ráno odmotala ten obvaz..už jsem nemohla vydržet,ale ty 2 dny určené jsem to vydržela...Už v nemocnici jsem hlásila,že mi to dost táhne..prý,že to není možné..Tak už můžu propínat-jako bych měla pod kolenem něco nacpaného….Mám to celé jaksi napuchlé..modřinové..Jsem začla brát Arniku montanu..Zapomněla jsem to bliknout,než jsem nalepila ty náplasti..
Jinak vajíčka vařím taky s bramborama..Mrkev s hráškem ze sklinky dávám..Rýži nevařím v sáčku,takže si to nedokážu dost dobře představit-ale proč né,se sáčkem?Ale přece jenom ,odkud to vejce vyšlo,bych asi nevařila s rýží..Dělám na cibulce,a dovařuju v peřinách..
Max neznačkoval nikdy,byl v půlroce kastrovaný..neznám nic označkovaného,ani počuraného..Se to tu rozjelo😎
To koleno jsem ani nechtěla vidět. Ať to brzy přestane bolet.
Jani sešlo se mi na autě víc věcí…tak přeci jen je to 16 let staré auto..no a tekla mi tam chladící kapalina,olej…tím mi korodovali i jiné části v motoru,jak to na to kapalo…do toho mi včera volali,že auto nebude..jela jsem se tam podívat..no ukazovali mi další část,která praskla při demontáži..a že to musí objednat,že s tím nepočítali a přijde to kvůli svátku až v úterý…takže paráda..bez auta až do úterý🙄Fakt hrozný na tý vesnici…blbý je,že v pondělí máme začít stěhovat ségru a já nemám auto..takže teď po známých sháním,kdo by mohl na jeden den postrádat auto..jenže všichni mají samozřejmě na svátek plány..možná kamarádka by nám přijela pomoct stěhovat jejím autem,až skončí v práci…ach jo..jak se dokážou věci zkomplikovat🙂