Ne s ním, ale s ní. Nepropustný přehoz.
Ono až to hovado zkusí příště a poteče mu to na nohy, tak bude dost překvapený.
No a jinak, když ho přistihnu, tak ho zmlátím. Teda v civilizaci ho asi pokropí vodou z rozprašovače nebo tak.
Ne s ním, ale s ní. Nepropustný přehoz.
Ono až to hovado zkusí příště a poteče mu to na nohy, tak bude dost překvapený.
No a jinak, když ho přistihnu, tak ho zmlátím. Teda v civilizaci ho asi pokropí vodou z rozprašovače nebo tak.
On značkoval, svině!!! Já si toho všimla pozdě. Byl se mnou v posteli. Takže na sobě nemůžu mít nepropustný přehoz!😀
Najednou koukám, jak třese ocasem, hovado! Já bych ho zmlátila, ale teď to nemá smysl… Jen jsem na něj houkla…
Vyprat deku, kocour nejspíš žárlí, známe to. Nás za měsíc řeká zdravotní prohlídka a asi očkování, budu muset udělat Gucci testy. Zdá se mi, že kulhá na některou zadní nohu a uvažuju, s čím by to mohlo mít spojitost. Nemyslím si právě, že je to kvůli noze. Poslední dobou několikrát přechcala pracovnu, takže taky asi problém mezi nima, ale kvůli tomu kulhání uvažuju, jestli to nakonec nebude zdravotní. Když jsem ji odčervila od těch tasemnic, sfouklo se jí trochu to břicho a pookřála, ale teď začala s tím značkováním. Naposled před týdnem přechcala Tomovi zimní bundu, kterou si věší na spodní věšák na zdi, takže visí 10cm nad zemí. Aspoň je vypraná😉
Sim Tě, na co by žárlil??? Vždyť je největší závislák a lísač. Mazlím se s ním furt. Ten mě teď teda vytočil, hajzlík značkovací!!!👎😠
Jo a měla jsem nově povlečeno!!! Ze včera!!! Jáj, ten mi hnul žlučí!!!😄
Proč by přes deku nemohl být nepropustný přehoz? Já vím, potíš se, ale přes peřinu horem tě to už nezahřeje ani ti to neomezí větrání.
Tak tam toho prostředního prostě nějakou dobu nepouštěj. A až to udělá příště, zase ho tam nepouštěj. To je tak to jediné…
Aha, tak jestli to nebylo tím nově vonícím povlečením. Tak možná příště nechat povlak před převlečením v místnosti načichnout? Nebo přes něj hodit nějakou načichlou larisu. Nebo kocourovi nemusí být po chuti ten prášek, ta vůně, tak třeba zkusit změnit značku…
Já mám totiž dojem, že jsi už v minulosti jednou psala, že ti ochcal čerstvě povlečeno…
Já vím, já vím…
Nepouštění je nereálné…rozmlátil by dveře!!!
Včera po návratu z obhajob (však víš😉; jo a dopadly skvěle!) jsem dole ve vchodu zalomila klíč, resp. zlomil se úplně vejpůl. Čekala jsem na sousedku, která má moje klíče. Furt jsem jí psala, volala, čekala na ni. Sešly jsme se až snad dvě hoďky po incidentu. Ještě jsme krafaly ve dveřích (jejích dveřích), to už jsem si od ní vzala svůj klíč (který měla dlouhodobě ona u sebe jako náhradní). Jak kecáme, tak šílený bušení až mlácení do dveří. Sousedka byla konsternovaná - nás dělí jen schodiště, ona je o patro níž. A tady ten závislák mě slyšel kecat se sousedkou a na to konto začal mlátit do dveří! A fakt používám slovo “mlátit”. Protože mě slyšel mluvit. Ta jeho závislost na mně je až šílená…☹️
Edit: Kdyby to tu četla Dublinbarzoj, ještě jednou MOC děkuji za nabídku pomoci s klíčemi. 🌷 Jak se tu snad dočtete, vše se nakonec vyřešilo nejlépe jak jen mohlo.
Cosi se mi také plete… Ale oni naopak mají nově povlečeno rádi - vždy se přijdou vyvalovat… Tak možná si to chtěl označkovat jako že to bude jen jeho… Haj.l!!! 😂 Už se tomu jsem schopná zasmát, tak dobrý…😀
Edit: Prací prášky kupuji malá balení, nemívám jen jednu značku. Tím to nebude…
Hele a smrdí??? Ten můj závislák otřesně!!!🤭
Jiný téma, jo?
U nás už teda definitivně ordinuje místo PL sestra, a to po mobilu. Včera jsem takto absolvovala “kontrolu u své PL”.
“A tak paní doktorečko, jak se Vám daří? Co? Je něco nového? Že bychom udělali CRP?” Ještě že to mi nenabídla distančně…😂
Nemyslela jsem nepouštět ho do místnosti, ale do postele. Chtěla jsem napsat “dlouhý bič a malý dvůr”, ale pořídit si prodlouženou ruku, kterou ho prostě z té postele evakuuješ.
No a jestli to nejde, tak holt nic, dál neumím, umím jen averzivní metody řešení.
Ideálně okamžitě vyměnit povlečení i deku, která byla povlečená, protože ta samozřejmě načichne a kocour bude spokojen, že mu to funguje. A nebo nagelovat tím pracím práškem přímo to poznačkované místo, aby prášek přebil ten pach kočky, ideálně ještě předtím postříkat octem, ať se to zneutralizuje i reakčně, nejen to překrýt parfémem.
Třeba si dala doktorka stávku v předstihu 🙂 I když vlastně žádná stávka nebude…
No to ona ale už takto stávkuje nejméně rok…🤣
Povlečení jsem samozřejmě IHNED sundala. Vše jde do pračky.
Tak jsi udělala, co jsi mohla. Dej si džus a kopyta nahoru 🙂
To první je splněno, to druhé za chvíli…👍
Fikovnice:Jiný téma, jo?
U nás už teda definitivně ordinuje místo PL sestra, a to po mobilu. Včera jsem takto absolvovala “kontrolu u své PL”.
“A tak paní doktorečko, jak se Vám daří? Co? Je něco nového? Že bychom udělali CRP?” Ještě že to mi nenabídla distančně…😂
Btw, to oslovení výše uvedené ona používá - zcela zásadně!😀
Proč to dovolíte? Proč netrváte na rozhovoru s lékařkou, případně na osobní návštěvě?
Nějaká brněnská móda, já byla včera v nemocnici v Brně taky, potřebovala jsem info od doktorky a sestřička na to- “hned vám naši doktorečku zavolám ”. Přišla, byla drobná, moooc hodná a starostlivá, tak jsem myslela, že oblíbená u sester, ale asi prostě nová doba🙈
Když to tady čtu, jsem moc ráda, že jsem si kočku do bytu nepořídila. I když nejsem “kočičí” člověk, tak i taková myšlenka mi bleskla hlavou po smrti mého posledního psa. Sestra totiž kočku měla, jen domácí, a takové problémy s močením a značkováním nikdy neměla, a to se její kočka dožila cca 18 let.
To močení a značkování bych nerozdýchala, u kočky stejně jako u psa. Naštěstí žádný z našich psů to nedělal a nedělá.