Já už zcela upřímně váhu neřeším..nemá to u mě cenu…budu prostě vždycky holka krev a mlíko..s prdelí..chodím teď pravidelně na přístrojovou lymfodrenáž,protože mi to doporučila moje masérka a je to trochu lepší(prý to chce mi rozpohybovat lymfu v těle),a měla bych se zaměřut na lepší životní styl,ale já nějak nemám motivaci🙄A to běhání..tomu já nikdy nepřišla na chuť😀
Tak auto jsem včera odvezla do servisu a domů jela sockou…teda busem😂A teprve bez auta si člověk uvědomí,jaký je auto komfort,že vás to prostě v ničem nelimituje,zajedete si kam chcete a kdy chcete..už ho chci zpátky😂Ale musím vydržet do pátku..a jsem zvědavá,kolik to bude stát😔Rovnou jsem tam prdla i zimní gumy do kufru,aby mi to přezuli..
Já jsem běžela včera. Našeho poníka staříčka 33 let jsem přesvědčovala, aby s dítětem po louce zacválal. No, zacválal a ještě se syčák zavlnil, jak byl nakrknutý, že mu utíkám 😀 Dítě se udrželo (proti tomu, co dělají ti malí černí zmetci pekelní, to byla srandička) a poník odběhl v dál, zatímco já jsem po 20 m běhu lapala po dechu, plicích a srdci… No to byl ale blbej nápad!
Auto jsem taky včera odvezla do servisu, tak jsem zvědavá, jestli mi opraví světlo, které můj dvorní servisák neopravil, páč nějak nepřišel na chybu. Tak to zkouším jinde a uvidíme 🙂 Domů mě hodil chlap, naštěstí, na socku bych musela pár kilometrů šlapat, to bych ještě zhubla, neblázněte. Doma jsem si vzala jiné auto, naštěstí jich mám k dispozici dost. Taky to nechám rovnou přezout. No a v listopadu technická jedna a v prosinci technická druhá, snad budou velké výplaty 😀
Ano, je to fakt, s autem je to velká svoboda. Ve městě kde je několik druhů dopravy je to skoro jedno(i když velký nákup stejně autem) ale na vesnici, kde nic není a všude musíte dojet alespoň těch 15km je to prostě nutnost.
Když jsem přečetla Eliščin maraton…no mě to prostě hlava nebere, já fakt snad ani těch 100m. Vím, není to normání, ale řešit to nebudu, však ono to se mnou sekne.
Niki, ale tobě běhání šlo! Že tě to nebavilo, to je jiná, taky chápu😉ale uběhnula jsi hodně. Jo, právě na ty drenáže a jestli tam vidíš už nějaké zlepšení jsem se chtěla zeptat. A vlastně na tu kavitaci máš chodit jak často?
Včera jsem koukala, že vyrazilo zřejmě posledních pár klouzků, takže udělám ještě smaženici a taky ukončuju houbovou sezonu🙂
Ha, ha, proto je asi obezita ženského rodu, pořád je u nás co řešit😛
Joo, včera jsme ve výběhu posbírali mnoho babek - asi 15! A také jednoho praváka jsme ještě chytli. A chlap si pak ještě dooběhl výběhy a vzal si nějaké pýchavky, to já nesbírám, ale snad se neotráví.
Na sobotu se zase chystám na Hrádecko na bedly, kamarád říkal, že tam ještě nějaké na pastvině má, takže musím je chytit, než skončí. V mrazáku mám takhle celé klobouky, až bude v zimě chuť, udělám si zase řízečky, to bude bašta!
Holky, máte zkušenost konkrétně woolite na barevné gel? Jsem ho onehdá viděla někde v akci, takže dobrá, koupím na zkoušku. Sypké prášky jsou s naší tvrdou vodou celkem problém. Ten mám jen na bílé. Vyperu včera prádlo, ráno si vemu ,,chodící" mikinu a pěkně jsem se nakrknula, protože kolem kapuce, jak to mám ušmolené od make-upu, to je ušmolené pořád😠 Už jsem si toho všimnula onehdá u jiného prádla, ale jsem si říkala, že jsem tam třeba nalila míň. Teď jsem si dala záležet a prd👎
A zapomněla jsem🙄 Ráno jsem vyrváním z Viktínové huby zachránila ptáčka, snad teda nebyl moc pokousaný a přežije. Přinesl ho na terasu před okno, kde jsme v jídelně snídali. Já myslela, že někde našel starou mrtvolku. Až ho pustil na zem, Tom zařval, že žije! Rychlostí blesku jsem vyskočila od stolu, otevřela okno a zařvala na Vikťu, ať ho nechá. Viktín se leknul, zarazil a ptáček uletěl do vrbiček. Kocoura jsem pochválila, že je lovec šikovný, ale už stačí, ať ptáčka nechá a jde ulovit raděj myš. Nechápu, jak to naše motovidlo zvládne chytit ptáka, fakt nechápu. Není ani nenápadný, jeho zbarvení je v zahradě jak pěst na oko😉
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 24.10.2024, 10:22:51
Já používám tenthle gel na černé. Prací účinky nemůžu zhodnotit, protože se jedná o běžné onošení, tsk max moje psí hadry od bahna. Žádnou spešl skvrnu to prát nemuselo.
Gel na barevný jsem používala dřívávějc, protože s tímhle gelem nehrozilo, že se prádlo mezi sebou obarví.
Jinak za mě nejlepší nejlepší prací gel je ariel. Ten používám i na čalounění a koberce.
Sardullah díky za tip👍 jako všeobecně se ví, že Ariel je tak nejvíc top prášek, ale znáš to, blbá reklama(spíš dobrá reklama😜) a šetřílek naletí jakbyset (ne jen naše mamka) Sem si tak nějak říkala: no co, prášek jak prášek to je fuk…ale koukám, že není👎
Holky, tak o odčervovačkách pro skot by mě vůbec nenapadlo dumat v tomto směru😲 Já vím, že mezi chovateli a koňáky se nejspíš tohle téma řeší, ale laika by to asi netrknulo😏
No uběhnula jsem hodně(teda na mě určitě),ale ukrutně mě to nebavilo…já jsem i přemýšlela o tom,že bych se k tomu teď na zimu vrátila,ale nedokážu se k tomu dohrabat…
Ta kavitace by měla být 1x za 14 dní..prostě 2x do měsíce…v kombinaci s tou přístrojovou lymfodrenáží..ale ono to dost leze do peněz tahle sranda..takže kdybych přestala jíst fast food a sladké a jedla zeleninu,tak by to bylo asi levnější😂
Jsem byla venku s kobylkou na vyjížďce a potkali jsme takový mladý pár…a teda dnešní doba je fakt hrozná..šli vedle sebe..ticho..a oba čučeli jen do mobilů….
No Canko, tomu nevěřte, že by zelenina byla levnější než junk food. Proč myslíte, že jsou chudí lidé tlustí? A já když si chci koupit zeleninu, aby mi na pár dní vydržela, tak jsem v tom za tři stovky jen to hvízdne, a mám to tak na týden. Nakoupit chipsy za tři stovky, nemám je kam dávat… Nejsem dost bohatá na to, abych se živila zeleninou a ovocem. Možná tak kdybych chroupala zelí… Zase bych ušetřila za PHM, protože svoje auto na plyn bych mohla pohánět z vlastních zásob.
Tak o tom, že je to drahé vůbec nepochybuju. No já si koupila za 15litrů ten veslařský trenažér. Ne, že by stál v koutě, to jen chvilku přes léto. Ale taky si říkám: kdybys nežrala, nebo běhala jak všichni, tak jsi ušetřila fůru peněz😛
Než jsem se prokousala až sem…Včera jsem přijela o půl 12,uvařila si první kafe..tam byl pokažený automat,a nenapadlo nás říct si sestře…ty sanitářky tam mají ale fofry..byl tam i ten jeden sanitář,co minule..Raduš,ta krev znamenala,že jsem zas měla v kanyle ještě moc krve…a sestra pořád,že mi to už vytáhne..Málem jsem se s ní pohádala,když jsem jí několikrát řekla,že ráno doktor říkal,že to necháme až do večera..Od té půl 2-od operace do večera jsem měla skoro celou bandasku-asi 250m.pak mě to vyměnila,do 10 ráno bylo 110,ona hlásila 90..Já tak znervózněla,když jsem ji slyšela,že teda po obědě..Zaháčila jsem za tu hadičku,když jsem přelézala..Na jedné straně je kyblíček a druhou se nalézá na postel..Chrstalo to všude,celá postel,na zemi..Já se rozbrečela bezmocí..Pak jsem uviděla jednu známou sestru od nás z dědiny..tak jsem jí to řekla,ta že se zeptá doktora..Samozřejmě,že do večera..Ta “sestra”(hrála si na staniční) byla na mě naštvaná,chodila kolem,ani se nepodívala..I chladicí gel jsem si musela vyprošovat od operace..první den 1x,a na druhý 2x..Minule běhali co chvíli..Já bouli nad kolenem,když jsem šla na chodbu,vyloženě to ze mě valilo,a ona pořád,že ven..A prý,když tam něco zůstane,tak to pak pan doktor vytáhne!!asi jí nikdo nevytahoval z kolene vodu-šílená bolest….a zbytečně,když jsem ve špitále a může se to nechat vytéct co nejvíc..Včera jsem měla vnučku na návštěvě,donesla mi nákup..Pak se mi nechtělo na počítač..Raduš zase plaší..sakriš,jsem jí psala na telefon..na sanitu jsem čekala skoro 3 hodiny,pak jsem byla ráda,že sedím.jako si asi myslí,že bych umřela za půl dne😇😊Dnes taky přišla Eliška,i e-recept mi donesla..poseděla až do oběda..Pak jsem byla na kafi..a teď,než jsem to přelouskala…Jsem v pohodě,ráno sundám bandáž a začnu pořádně cvičit..kotníkem hýbu,ale musím propínat,což s obvazem moc nejde..