My byli na houbách dneska… jo všichni nosí plný koše, na houby chodí s kosou a moje úlovky ? Tak to je spíše jak lovy beze zbraní… našla jsem 5 hřibů hnědých menší velikosti, jinak se to v lese houbami jen červenalo… viz foto
Houby ani nejím a navíc bylo hnusně, mlha, lezavo, tak ani jsko prochajda to nebylo moc fajn.
v poho,to já si jen tak dělám srandu.🙂 ..jen mě trochu štve ta narkóza,naposledy mi po ní bylo špatně,a to tak,že velmi…ale teď to bude jen na půlhoďku..Takže opakuji pro neznalé ..Jdu s druhým-pravým kolenem na meniskus..V květnu jsem byla s levým..Nic to néni,za chvíli jsem skákala přes kaluže🤭nebojím se toho .Nastupuju v neděli ve 14hod,a berou mě v pondělí dopol..v úterý,nebo ve středu pojedu domů..
a děvčata-děkuji za podporu🥰.."všechno bude fajn",jak zpívá Ledecký..Doufám,že tam bude ten můj zdravotní bratr,co mě vozil na WC..a před tím mě posazoval na mísu..to byl zážitek🤭
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 18.10.2024, 21:31:31
Na houby…..zas to bude nahouby. Je po úplňku a rostou červené muchomůrky. To většinou ostatní houby končí 🥺 Ale to jsou jen pověry, přeju hezkou procházku.
Na houby…..zas to bude nahouby. Je po úplňku a rostou červené muchomůrky. To většinou ostatní houby končí 🥺 Ale to jsou jen pověry, přeju hezkou procházku.
Muchomůrek jsou miliardy. Ale naopak se říká, že tam, kde rostou muchomůrky, rostou hřiby.
Potvrzuji,že hub dneska opravdu kvanta!!!Některý jsem tam už musela nechat,protože koš konečně plny a nevím,co bych s tím dělala😀Našla jsem les do prudkého kopce,kam se samozřejmě nikomu nechtělo a tím pádem mraky hub..byla to malačka a v lese jsem byla úplně sama,ale stálo to za to a velká spokojenost..něco jsem dala mamce,něco ségře a zbytek jsem očistila,většinu dala sušit a něco málo si nechala na smaženici a udělám si i obalované v těstíčku…za chvilku jedu s kámoškou na oběd,tak se letím zkulturnit😂
To sestřenek místo s dubáky, co nám kdysi ukázaly, je taky v prudkém kamenitém svahu, kde by mě ani nikdy nenapadlo, že by hřiby rostly. A také jsme to lozily místy po čtyřech a když jsem blbě šlápnula, jela jsem po zadku několik metrů, než jsem se o něco zastavila. Niki to je ale taky nádhera (Janu jsem ještě ani nestihnula pochválit) úplně vám holky závidím, tu už to hříbky přestalo bavit😏
Jestli jsem četla správně tak ne, protože Bobča včas nevysadila lék na ředění krve.
A jak to s tím souvisí? Řezat do ní budou tak jako tak. Mně naopak málem neoperovali, protože jsem včas nevysadila HA.
Reni, kopíruju, co psala Bobča, ať to nezkomolím a vy to zbytečně nehledáte: Operaci by to až tak neškodilo ,ale po vpichu do zad by to mohlo krvácet dovnitř..
Houby mají obě holky nádherný, ale Canka mě dostala tím krátkým rukávem😱. Jsem (teda už jsem na cestě pryč, protože mámé úraz tlapičky) na severu na socializačním pobytu a teda v tričku jsem rozhodně lítat nemohla, to s3 nepovažuju za nějakýho zmrzlíka, ale pod bundu jsem si musela dát i svetr.
Já si dneska ráno budíček v 5, abych si stihla zaběhat než vyrazím na teraristickou burzu. Bylo hrozně fajn a krásný světlo, čelovku jsem zapínala jen v terénu.
A z burzy jsem dotáhla další hadíky. Snad mě s tím chlap nevyrazí, ale tuhle barvičku jsem ještě neměla. Foťák to bere mizerně, jsou trošku do tyrkysový modrý…
Reni, kopíruju, co psala Bobča, ať to nezkomolím a vy to zbytečně nehledáte: Operaci by to až tak neškodilo ,ale po vpichu do zad by to mohlo krvácet dovnitř..
Houby mají obě holky nádherný, ale Canka mě dostala tím krátkým rukávem😱. Jsem (teda už jsem na cestě pryč, protože mámé úraz tlapičky) na severu na socializačním pobytu a teda v tričku jsem rozhodně lítat nemohla, to s3 nepovažuju za nějakýho zmrzlíka, ale pod bundu jsem si musela dát i svetr.
Ronjo, já běžně i ve sněhu chodívala v tričku s krátkým rukávem. Při rychlém odskočení třeba s odpadky klidně i v kraťasech jsem se prodírala závějemi sněhu. Jenže pak, fakt to bylo úplně najednou, se u mě něco změnilo…a každé prochladnutí teď odskáču…