lesnizinka: Jak už jsem psala u Nikči ne, že bych přesně věděla, co jsou kalorické tabulky, ale už jsem koukla. Takže kalorické tabulky, jsou prostě staré známé kalorické tabulky, nic nového pod sluncem😛 Když se to teď vytáhnulo, já myslela, že je to něco jako, že úplně nového, nějak speciálního. Nějak si nedovedu představit, že já bych si zapisovala jídlo a přepočítávala ho na kalorie atd. Já nejsem schopná ani zapsat denně teplotu. Snaha byla, ale ujal se toho puňťa muž, protože já bych to zapsala možná jednou za týden🙄 Vzít si denně tabetu HA je maximum, co zvládnu😉 (i na tu někdy zapomenu🙄)
Teda kebab dieta by byla super😉 hlavně nám fakt písni, čeho jsi se dopátrala!👍 Jestli funguje😛 jdu do toho🤪 Jsem přesně jak Nikča, když vidím jídlo, prostě nedokážu si nevzít ba co, nedokážu přestat, dokud všechno nesežeru🙄 (nebo neprasknu😜)
Tak mě kalorický tabulky pomáhaj…používala jsem je i v minulosti…jednou týdně si k tomu dřepnu, naklikám si tam jídla..jídelníček na celej tejden,hned vidím, kde ubrat, kde přidat a pak nemusím přemejšlet, jen to připravím dle toho svýho rozpisu. Takže nezapisuju, co sežeru, ale dělám si plán dopředu a dle toho žeru.
Problém u mě je, že já za normálních okolností nejím…já jsem přesně ten případ tlusťošky, co je podvyživená…celej den nežeru, večer zbochám rohlík, ohřeju si k tomu párek a to je celý moje jídlo a naopak, když jsem doma, tak musím něco dělat, protože jak si lehnu k televizi, tak bych hned něco zmetala.
Vždycky mě nakonec dostihne moje lenost a zase přestanu jíst…no a hlavně s pitným režimem jsem teda na štýru…ale když se snažím zhubnout, tak se snažím vypít 2 litry vody denně…víc nedokážu.
Fakt vtipný je, že jsem kdysi dávno…a to dokonce už jsem měla dvě děcka…vážila 50 kilo a připadala jsem si tlustá…a jako nedělám si hlavu z toho, že jsem oplácaná boubelka (abych to tak kulantně nazvala), ale když už jsem byla váhově dvojitá Sardullah, oproti stavu před 25ti lety, tak už jsem si řekla a dost…magickou hranici nepřekročíš…opravdickej metráček být nechceš a hlavně si teda musíš udělat nějakýho váhovýho fóra, kdyby si zase nějaký kilčo přibrala.
Jako teď jsem dost namotivovaná od kolegy a kolegyně z práce, ty se taky snaží zhubnout (kolega už teda shodil 20 kilo, ale ten snad pije jenom takový ty kokteily…to bych nedala bléééé a kolegyně teď začala s ketodietou…tak to je pro mě taky sci-fi), ale tak motivuje mě to k tomu, že nejsem srabík a nevyprdnu se na to. Vzhledem k tomu, že já mám hubnutí skorem na pětiletku…pěkně v klídku pomaloučku, nechci to, co jsem nabrala za 25 let zhubnout za 2 měsíce…tak doufám, že jim to dlouho vydrží…aby mě furt motivovali pokračovat😂