Evi, to bude asi nějaký lehčí, narazila jsem na něj náhodou v e-shopu Lidlu, když jsem hledala lehátko. Byl tam tuším i pro děti, pro ženy myslím, že na padleboard. Jestli by mi v něm nebyla hned zima netuším, ale nebyl tak drahý, něco přes tisícovku. Já vím, plavu sportovně, protože to jinak neumím, ale hlavně proto, že je to vášeň. Ano, jak píše Buggyra, zbytek roku budu veslovat, abych se na jaře z domu nevykoulela😜 Néé, kolo je pro mě bléé, bolí z něho zadek a navíc u nás není žádná cyklostezka. No včera jsem poprvé po létě veslovala, koupila jsem si právě i na to cyklistické kraťasy, protože sem si v zimě sedrala prd.. a nevím jak jsem to dokázala, i tak jsem se odrala doprčic. Se mi to nějak zešolíchnulo či co🙄
No a dneska opět perlím😏 Muž odjel do práce, venku prší, tak uklidím barák, ne? Jdu vytřít ložnici, stáhnu plovoučku od koupelny ke dveřím, jdu udělat zbytek od postelí a okna ke dveřím, hodím okem k té koupelně a tam ještě nějaká čmouha, bylo to i hodně namočené, tak, že to s tím už skoro suchým mopem ještě stáhnu, udělám dva rychlé kroky, už jsem cítila, jak mi klouže noha jak na ledě, ani jsem se nesnažila to tou druhou vybalancovat, to jasně nemělo naději na úspěch. Tak jsem sebou prásknula na záda, respektive na lokty, krční páteř mi slušně cukla, ale hlavu jsem udržela, nepraštila s ní o zem. Zůstala jsem ležet, myslela jsem, že je snad po mě😛 Ležela jsem tam jak beruška, lokte jsem se ani nemohla chytit, když jsem zkoušela, jestli nejsem přeražená. Chvíli mi trvalo, než jsem se zhrabala. Hlavně levý loket to schytal, bolí jak sviň, přesně ta špička, snad se to časem rozejde, bude modrý, ale to je fuk, jen ať funguje.