jé,holky…teď mi sem vletěla Jiřinka..píšu a říkám si,co to za mnou šustí😀..Mám otevřené okno dokořán,a do půlky mám záclonu,jako svisle..Druhé okno otvírat nemůžu,tam mají hnízdo..Mimochodem,tam bývá takový šrumec,když mladí mají hlad😊Tak jsem oddělala celou záclonu a našla kudy ven🤭
Jo, jo, 6xtam a zpet, tedy 6x200m. Ale za odpoledne. Dnes je tu mamka, tak asi jen 5x. Mela sem to nastavene: 20 minut plavu, 40 odpocivam.
Bobi, tobe na ty nohy a celkove, by spis nez ty hulky, prospelo to plavani, cachtani i s nejakym tim kruhem nebo podlozkou, aby jsi prave ulevovala tem kloubum. Vy tam u Olomouce mate nejake jezero ci co, jeden znamy tam vloni jel na padleboard.
S mamku je to vyzva😜 Dala sem ji bojku, tak pomalu plavala na druhou srranu. Ja uz zpatky, byla v pulce. ,,A kdyz si tak v klidu plaves, preplavala bys to aj dvakrat tam a zpatky"?😛 ( s klidem by si nechala utopit decko😜) Hmm nevim asi jo, ale nezkousela sem. Kdyz sem to do plavala, nebyla jeste ani tam, tak sem plavala za ni a zase zpatky, takze jo, tech 400m najednou v pohode dam.
S mamku je to vyzva😜 Dala sem ji bojku, tak pomalu plavala na druhou srranu. Ja uz zpatky, byla v pulce. ,,A kdyz si tak v klidu plaves, preplavala bys to aj dvakrat tam a zpatky"?😛 ( s klidem by si nechala utopit decko😜) Hmm nevim asi jo, ale nezkousela sem. Kdyz sem to do plavala, nebyla jeste ani tam, tak sem plavala za ni a zase zpatky, takze jo, tech 400m najednou v pohode dam.
Tak jsem se zamyslela….(nestává se to často ) mam pocit, že bazén v Lbc je pade, 400 m normálka, když jsme se hecli, tak kilák, ale nebyly vlny a vítr - a tenkrát, když nám bylo - asi tolik.
Jj, Lbc bazén je pade. My právě plavali 10x (i když trochu ve mně hlodá, jestli náhodou ne 20x - protože ono to dost možná bylo 10x, ale tam i zpátky 😀 ), tak jsem od toho odvíjela své úvahy.
jé,holky…teď mi sem vletěla Jiřinka..píšu a říkám si,co to za mnou šustí😀..Mám otevřené okno dokořán,a do půlky mám záclonu,jako svisle..Druhé okno otvírat nemůžu,tam mají hnízdo..Mimochodem,tam bývá takový šrumec,když mladí mají hlad😊Tak jsem oddělala celou záclonu a našla kudy ven🤭
Jj, Lbc bazén je pade. My právě plavali 10x (i když trochu ve mně hlodá, jestli náhodou ne 20x - protože ono to dost možná bylo 10x, ale tam i zpátky 😀 ), tak jsem od toho odvíjela své úvahy.
JÁ jen dodám - loni mě vylákali mlaďoši na zatopený lom. Po pás a dost. Móc hluboko tam bylo, radši jsem hlídala mimina na břehu. Neměla jsem rukávky.
Jinak u nás straší nějaká buřina. Někde hromotluci válí sudy.
Pokud plavete, tak ano, přeplavala to i moje mamka a to není žádný superplavec. Nic závratného, jsem to teď změřila 200m, takže tam a zpět 400m. Ale na druhé straně třeba minutu až 5 odpočívám. Většinou. 200m mi trvá necelých 10 minut, tam a zpět to mám spočítáno na 20minut. Pokud někoho nepotkám😜 Sama jsem zvědavá, jak to bude zítra, dneska jsem si celkem naložila, zítra se nepohnu😏
Ale teď jsem trochu zmatená, píšete na druhou stranu 200m, tzn. tam a zpět 400m…a když jste to dala 2x? Tak snad dohromady 800 m, ne? Nebo neumím počítat…😏
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 30.08.2024, 14:03:03
Ha, neumim pocitat ja, spis jsem teda nevenovala pozornost tomu, co pisu, protoze pred tim jsem si tech 800 rikala, kdyz jsem to odplavala, ale pak napsala blbinu😀
Bourka…tak to je neco, o cem si tady tak muzem nechat zdat🙄 Neni nic hlaseno, na 14 dni. Misto plavani asi budu resit dusici se ryby v jezere.
Bobi, nasla sem to az ted, s jirinkou. Uz jsi dlouho o nich nepsala ja, ze snad ani nemas uz. Vcera vecer Viktin najednou vybehl z obyvaku na terasu, tak jsem za nim vysla, co vidi a sedel nad ropuskou. Boze Viktino ne, ze na tebe zase slintne a budem jezdit po veterinach😏 Za chvilku uz nad ni stala i Gucci. Ta potvora od predevcirem prisla az vcera ve 22h, najedla se a zase se zdejchnula. Nekdo znackuje zase v garazi👎 Jestli z nich dvou, nebo tam lozi Macek nevim, ale predpokladam, ze tak Gucajza, ta furt vymysla nejake pomsty.
Citalec je antidepresivum..beru ho od 2016(byla jsem na 6 týdnů na otevřeném oddělení na psychině ve FN v Olmiku..napřed 20tku,ale pár let už jen 10-slabší není..Několikrát jsem se ho snažila vysadit(musí se půlka brát aspoň měsíc,pak obden)..Ale jak naschvál se vždycky něco potentočkovalo,vracelo se mi noční “šrotování” v hlavě…Pak mi doktorka řekla,že 10 je jen udržovací,že ho klidně můžu brát dlouhodobě,tak jsem si ho zase nechala napsat..Vedlejší účinky nemá..
Raduš-plavat mi nešlo.když jsem byla s Jaruš na wellnesu..koleno před operací bolelo jak čert..Já jsem neplavec..naučila jsem se asi ve 35 letech plavat v bazénu ve Václavově..Musím mít pod sebou hloubku na dostup..a čistou vodu-jenom bazén..Do rybníka,nebo přehrady(tam Jaruš plavala hodně-v Luhačovicích)mě nedostane ani heverem..
Včera ráno krásný kochací proběhnutí a pak firemní teambuilding. Bylo to super, jen jsem si mohla odpustit posledních pár piv, dneska ráno mi moc fajn nebylo. Tak jsem tam ještě asi do 12 střízlivěla s kolegama u bazénu... Abych to mohla odřídit domů.
Když jsme byly odpoledne venčit psy, tak měl soused zaseknutou kočku ve ventilačce. Chtěla vlézt domu oknem a zasekla se... Sice jsme ji vysvobodili, ale bojím se, že v pohodě nebude... Nechodila dobře na zadní, ach jo... A souseda jsme ještě nesehnali
Citalec je antidepresivum..beru ho od 2016(byla jsem na 6 týdnů na otevřeném oddělení na psychině ve FN v Olmiku..napřed 20tku,ale pár let už jen 10-slabší není..Několikrát jsem se ho snažila vysadit(musí se půlka brát aspoň měsíc,pak obden)..Ale jak naschvál se vždycky něco potentočkovalo,vracelo se mi noční “šrotování” v hlavě…Pak mi doktorka řekla,že 10 je jen udržovací,že ho klidně můžu brát dlouhodobě,tak jsem si ho zase nechala napsat..Vedlejší účinky nemá..
Včera ráno krásný kochací proběhnutí a pak firemní teambuilding. Bylo to super, jen jsem si mohla odpustit posledních pár piv, dneska ráno mi moc fajn nebylo. Tak jsem tam ještě asi do 12 střízlivěla s kolegama u bazénu... Abych to mohla odřídit domů.
Když jsme byly odpoledne venčit psy, tak měl soused zaseknutou kočku ve ventilačce. Chtěla vlézt domu oknem a zasekla se... Sice jsme ji vysvobodili, ale bojím se, že v pohodě nebude... Nechodila dobře na zadní, ach jo... A souseda jsme ještě nesehnali
Taky se nám kdysi kocour zasekl ve ventilačce. Navíc se nechtěl nechat zvednout, mohl tam být i dost dlouho, pokálený, počůraný. nevypadal vůbec dobře, skoro se plazil.Odnesli jsme ho k vet., píchnul mu něco proti bolesti a něco ….zotavil se poměrně rychle a hlavně úplně, ani nekulhal, skákal, coural, pral se….Ventilačky jsou děsná past. Kocour už je další, ale ventilačku od té doby neotvírám.
Bobi, já nemyslím, plavat, když nějak neplaveš. Ale když jedeš s kolenem do lázní, tak je tam takové to cvičení, rozhýbávání ve vodě, protože nadnáší a je to všechno jednodušší. Dostaneš pěnovou ,,housenku" místo kruhu a různě poskakuješ apod. Říkala teta, co byla. Holky se přiznám, že jsem těm příběhům s ventilačkama nevěřila, fakt ne. A pořád prostě nechápu, jak se mrštná kočka dokáže takto zaseknout. Neše tlustá Gučena - tak tam by to bylo pravděpodobné, ale jinak…je mi to vážně divné. Má drápy, které může minimálně zaseknout o těsnění. Taky mi neleze do hlavy, že zadní nožky nestrčí pod sebe a nenazvedne se. Vím, skřípne jí to břicho, hrudníček, brzo jí dojde kyslík a síly. Ale i tak je mi to divné. Já mám ventilačky po celém baráku v létě otevřené, hlavně teda v noci, ve dne je dokořán. Jen doufám, že naše kočky, jak se ani nikam nesnaží vyskočit, že by je něco takového, jak se cpát ventilačkou, vůbec nenapadlo😲