Čau holky, jsem tu, měli jsme taky rozlítané, byli jsme na cestách, Prahu takřka na otočku(měli jsme být dva dny, ale včera večer jsme doslova utekli😉) Tom je vždycky v hotelu nevyspalý, tak se snaží to co nejvíc pokrátit, aby tam nemusel spát, či minimálně. Já ani nemluvím, nad ránem jsem tam koukla v koupelně na teploměr a bylo tam 26,5st - a v tom jsem měla spát?!? Tom si ráno třel ruku, že jsem mu ji určitě zlomila, lehla jsem mu na ni, protože jsem celou noc prý na posteli skákala jak klokan😛 Bodejď by ne🙄 od horka jsem nevěděla, co mám dělat. Dneska jsem doma s otevřeným oknem, spala jak nemluvně celou noc👍
Nikča taky ,,rozlítané"(doslova😛) tak ta už se někde válí na pláži👍
Holky Jana mi (včera tuším) poslala zprávu, že je pořád ve stavu nemocných a je jí velice nedobře…hlavně psychicky😟
My jsme večer přijeli až o půlnoci a teď se chystám se koupat, protože je tu na zdechnutí👎
Bobi, nějak to nechápu s tím tlakem?? Hodnota kterou píšeš - horní je naprosto v normě, spodní trochu zvýšená, ale nic strašného. Vím, že v kombinaci s cukrovkou je to špatné celkově, ale až tak tě strašit nemusela. A proč vlastně takovým lidem jako jsi ty, co mají cukrovku, potřebovali by zhubnout a nejde jim to, nepředepíšou Ozempic? Tak hlavně, že ho do sebe rvou celebrity a pak se na NETu chvástají, jak krásně zhubnuli a člověk, který ho potřebuje, ho nedostane👎
Mně bylo v noci tak teplo, že jsem otevřela okno (!). I s rizikem, že mi do něj bude hulit soused, i s rizikem, že do něj nalítají komáři. Hodila jsem si přes horní část těla moskytiéru a nohy nechala pod prostěradlem a dobré. Ráno bylo také pěkně teploučko. Ještě že jsem včera zalila kytky.
Jo, jo, myslim, ze doma, pise, ze mela navstevu, přátele. Nesehnala jsem zadneho plavacka tak jsem se nakrknula a jela sama. U plavani stejne nikoho nepotrebuju. Obdivuju lidi, co maji kolem baraku milion kvetinacu. Mam asi 6, jeden den to nezaleju a visi to jak zdechliny. Taky sem rano musela zalit a brblam kazdy rok, ze se na ne vys…Ale nevydrzim to, protoze proste treba olovenec je krasny…
Kdo budete s Fikovnicí, prosím, pozdravujte ji, že moc přeju, ať je jí brzy lépe🌷.
Bobčo, Vy se taky opatrujte.
U nás bylo do včera přijatelně, jednou jsem pořádně zmokla, foukal tu pořádný vítr a ve stínu byl pobyt fajn, i košili s dlouhým rukávem jsem nosila. No dnes už je vedro, to už ale nikoho nepřekvapí.
Radka to ví, ale napíšu to veřejně: Její zmínku o kozlíku jsem aspoň lajknula. Tak ještě pro jistotu posílám slovní poděkování s tím, že za zaslání pro kočeny budu samozřejmě vděčná!🌷
Díky, Fikovnice, že jsi napsala. Držím všechno, co mám (palce, myšlenky i moč), ať se to brzy zhoupne k lepšímu. Mám za to, že do toho hraje mimo jiné i to vedro…
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 29.08.2024, 13:25:03
Jani, jestli jsi to Buggyre vypsala podrobne, preposli to i me plís, at se zorientuju, co vsechno je blbe. A vis, ze po padu se zase leze nahoru?😉 Nevim, jestli ti to pomuze(nekterym urcite😜) ale Tom to ma ted taky v praci vsechno na prd. Měnily se zakony o odměňovani, vsechno musel prekopat, shaneni novych mist k vyuce a plno dalsich sracek s novym skolnim rokem.
Jani v poho, az budes mit naladu. Nez ja neco na mobilu sesmolim, tak ty jsi dokonce pisla! Šíkovná👍 Ja sem ale vzbec nemyslela kurna, aby jsi mi tu verejne dekovala(taky jeyte nic nemas😜) ja se jen pozastavila nad tim, ze jsi nenapsala vubec nic treba jako ,,je, ty mas tolik kozliku a ja ho tezce shanim"😉 Prosim vas, ti.to se omlouvam vsem, ze nic nelajkuju, ja se nato vubec ani nedivam,me tyhle kraviny vubec nezajimaji, ani ve skole, ani v praci - vsude jsem to ignorovala 😏
Ale sak nic😜 Jen jsem sem Jane hodila fotky, ze jsem se hecla a uz chystam ten kozlik. Ona nic, ale pak mi napsala, ze ji neni dobre, tak mi to jen lajknula. Tot vse😀
Uz jen jednou jezero a mam dneska splnino😜 Nikdo neprudi, tak jsem si dala zavazek,ze 6x. Zpatky mam zamluvene v cukrarne vetrniky, tak at si ho zaslouzim😉 Doufam,ze to Nikca necte😃
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 29.08.2024, 17:55:27
Pokud plavete, tak ano, přeplavala to i moje mamka a to není žádný superplavec. Nic závratného, jsem to teď změřila 200m, takže tam a zpět 400m. Ale na druhé straně třeba minutu až 5 odpočívám. Většinou. 200m mi trvá necelých 10 minut, tam a zpět to mám spočítáno na 20minut. Pokud někoho nepotkám😜 Sama jsem zvědavá, jak to bude zítra, dneska jsem si celkem naložila, zítra se nepohnu😏
Já když jsem chodívala jednou týdně plavat, tak jsme dávali 10 bazénů, tj. 500 m. Takže jezero a kousek cachtání u břehu 😀
6x tam a zpět? Nebo 3x tam a zpět, tj. 6x200 m? Jestli 6x tam a zpět, tak já ani omylem, tak jako si umím představit ještě to uplavat 3x, kdybych na to měla dost času…
Raduš-jako fakt Ozempic? si děláš srandu,né?sebou picnu o zem?🤭..Ten tlak je na můj věk úplně super,ale né v té mé “velmi ohrožené skkupině”,jak mi pořád připomíná..A to né jen ohledně cukrovky..spíš ty krkavice,tudíž to má nějaké spojení i s cévami kolem srdce..(+Nález v hlavě)Jsem psala,že sebemenší bolest na hrudi-okamžitě volat…Jako-chození…S tím kolenem-operovaným,to není až tak super,jó,chodím,ale pobolívá,lupe mi v něm..Pravé je lepší a horší,takže chodit chodím na nákup,nebo tak…ale na hůlky to nevidím.Ráno,než se rozejdu,jsou obě stejná.Nevím,jak zvládnu plnou zátěž,kdyby mě poslal brzo s tím pravým..Uvidím..
Jani-drž se🙏a hleď se dát brzo dokupy..Co se týče psychiky,taky nejsem zrovna redy👎..14 dní jím jen půlku Citalecu,že ho už vysadím,ale mám pocit,že si ho nechám napsat dál celý..Bylo mi líp😇.. Jsem rozladěná,nic se mi nechce..všechno si zabírám..
Začnu chodit s hůlkama-slibuju,jak budu mít ty kolena vpořádku..Udělala jsem nějaká opatření v jídelníčku…