Dámy, já si objednala na dovču chytrý telefén.
Docela se toho děsím, jsem konzerva a umím jen tlačítka, šoupací jsem už v ruce sice párkrát měla, ale to “intuitivní” ovládání je nějak nad moje síly…
Mám v oumyslu si v zahraničí (mimo EU zónu) koupit jejich simku na internet a právě chci “nový” telefon, aby v něm nebyla žádná moje data, kontakty.. Svůj nejspíš vypnu, ať se mi ani nikdo nedovolá, sice chci aktivovat rouming, ale stejnak strhávají peníze i za moje i za příchozí hovory, tak to nechám jen jako zálohu, kdyby se něco pos…
Chci v zahraničí se spolucestovateli, když se rozdělíme, volat přes “vocap”, to bude taky drsná výzva, já nikdy žádnou aplikaci neinstalovala, to si tam budu muset udělat nějaký účet a přihlášení, no to bude zase akce, jen co je pravda. Chlap má taky tenhle chytrouš (xiaomi redmi), tak mi určitě všechno nastaví a řekne, umí to ovládat.
Nechci se tam v “stánu” připojovat přes nějaké veřejné wifi, navíc s vlastním telefénem, tak jdu do takovéhle “výměny manželek”, je to asi to nejděsivější na celé té cestě 😀 A to ještě netuším, co tam budou stát data, snad to půjde nabíjet třeba v bankomatech, po cestě potkáme asi dva, v nejhorším holt nainstaluju žórže, páč mám spořku pro milionáře a bába od spořky tvrdila, že žórž je nejbezpečnější varianta správy financí, na rozdíl od potvrzovacích esemesek, no tak to bude legrace, až jí budu referovat, jak mi v “stánu” vybílili účet.
Snad aspoň ten foťák v tom telefénu bude výhoda. Můj foťák dva megapixely, jehož prezentaci vidíte v každém příspěvku s fotkou, není asi na dovolenou důstojným partnerem. No ale zase by bylo pěkné pak doma luštit, co jsem to vlastně kde fotila 😀