To néé, na tohle by žádná homeopatika nepomohla, snad jen podpůrná od bolesti a na lepší hojení. Trhanec😲 myslíš tu černou čáru? Právě jsem přemýšlela, co to má, od čeho a zapomněla jsem se zeptat Nikči😕
Já vím, že máš nárok, ale sim tě, vy jste lítali k doktorovi s odřeným kolenem? U nás se teda nelítalo ani s děckama, takové blbiny se neřešily. Jo, takhle přes celé stehno se nikdo neodřel, to je fakt, ale některé, třeba po pádech z kola taky nebyly malé. Pamatuju si jednu přes půl lýtka, ale vůbec si nepamatuju, co jsem dělala. Předpokládám, že dospělý člověk si tohle umí vyčistit, pořešit. A mimochodem, tohle žádný doktor řešit nebude, to dělá zdravotní sestra.
Ronjo, drozdy tu máme, ale ti hezky vyzpěvují, takže asi jiný druh😉 Já se v nich nevyznám, připadají mi všichni stejní.
Buggyro, rajčátka sbírám už 14dní, cuketu jsme měli předevčírem na řízky a přežrala jsem se tak, že málem prasknula😲 Máme to moc rádi, brácha si u mamky poručil na neděli. Mamka: cuketu? Je neděle…😏 Brácha: no a? Nevadí, já mám na ni strašnou chuť, v Praze nemáme😛 Dneska jsem zapekla vepřové na plátky se slaninou, cibulí, paprikou, bramborem a zalila smetanou, majoránku…a k tomu tzaziky. Tom vždycky brblá, že nic zapečené nemá rád a teďka že: kde je zbytek toho jídla, já si jdu a tu to není?!? V ledničce. A co je v tom hrnci? Namočené fazole na zítra. Aha, tak ty budeš mít fazole a já dojím to dnešní, jo?😉
Dneska jsem dostříhala oba dva ty živé ploty, jela jsem ranní a ,,noční"😉 První jsem stříhala od půl jedenácté do jedné a ten druhý od 18 do 21h. Uvědomila jsem si, že oba mají vlastně takřka jen jednu stranu a vrch, protože ze zadních stran je výsadba, takže tam je to jen omezeně. O to hůř se tam leze, takže vlastně nevím, co je lepší🙄 každopádně jsem vymyslela, že to nebudu uklízet, jen stříhat a snad to ruce vydrží, uklidit to můžu až zítra (všechno omést, povyhrabovat z kytek, pozametat z chodníku, naložit a vyvézt na kompost) Ruce to vydržely jen taktak, posledních asi 5m už jsem myslela, že ten plotostřih neudržím. Bolí mě na nich snad každý kousek, mám nateklý ukazováček, o ztuhlých ramenech ani nemluvím. Nechci to vidět zítra🙄 Přišly mi na veslování ty polstované kraťasy, no kdy něco budu schopná udržet v ruce nevím🙄