Já dnes měla budíček🙄. Ve čtyři ráno mi stojí obrovský chlap u otevřenýho okna a dělá hlasité PŠŠŠŠR, nejdřív jsem zůstala jako opařená, co to jako, kde se tady někdo takový vzal, proč to dělá a co chce (krom toho, že mě bude chtít sejmout). No holky, on to byl pták😮. Co to je za opeřence nevím, když jsem vylezla ven už jsem to slyšela jen z dálky. Budu muset zapátrat, nemám pocit, že bych to někdy slyšela. Rozespalá fantazie je teda kouzelník…z kytky na okně (přestěhovala jsem tam zamiokulkas, protože mám kvůli teplu permanentně v ložnici zatemníno) a jednoho ptáka udělá hororovýho maniaka😁. Venku je hezky, v noci decentně sprchlo, pofukuje vítr, procházka byla příjemná. Škoda, že se to má zase změnit, no budeme to holt muset přežít.
Ahoj holky,
Nejdřív dotaz na Buggyru..jak to děláte?14 dní nechat čičinu samotnou doma?Jak to děláte se záchůdkem,když ho nikdo nečistí?Já jak nevyměním dvakrát denně kočkolit(jakože vybrat bobky a čůrání),tak už tam prostě nevlezou..a upřímně bych je nedokázala nechat bez dozoru ani jeden den..na to jsem posera..
Jinak dneska jsem snad stihla všechno,co jsem měla..nejdůležitější je mít zabaleno a to mám…a vím o tom problému s kufry,ale my cestujeme naštěstí jen s příručním,takže nás se to nedotkne🤗Zítra jdu ještě normálně do práce a večer už frrrr..brácha mi volal,že už se mooooc těší..já na něj samozřejmě taky..
Ségra dneska byla v práci,ale bylo vidět,že trpí jak pes..strašně jí to bolelo..myslím,že zítra už nepřijde..😂 Teď mi posílala ségra fotku,jak to vypadá a je to fakt hnus..
Jdu do hajan,ať ráno vstanu..užít si ještě spaní s kočičákama,než odletím…