Aktuálně: 3 813 inzerátů208 252 diskuzních příspěvků18 226 uživatelů

Třetí víčko

Bobca
Bobca 01.07.2024, 15:31:49 xxx:xxx.28dd:980b
Ronja s motejlem:

Žínko, Vy se tu popisujete, že by jeden nabyl dojmu, že z Vás skoro roste lišejník a pak sem dáte zlatý botky? Už Vám to nežeru. Však si je někdy určitě užijete🙂.

Jsem rada, že si toho vsiml ještě někdo jiný… Stará tlustá jezibaba, pleť scvklou jak sušená švestka vlasy jak koudel😜….. 🤭Že Radus 😇.. Škoda, že ji nemám vyfocenou v tabletu😏

Zahradu má obrovskou a maká na ni denně od jara do podzimu .. Nosí apartni slamacek.. Viděla jsem ji sice před 2 lety,na festivalu, byla jak modelka, ale nesmí se jí to říct. Strašně se podceňuje.. Krásná, drobna, štíhlá ženská s obrovskymi mindraky.. Radus, promiň, ale já musela 😘za ty 2 roky se z tebe nemohla stát jiná osoba. Pečujes o sebe,denně cvičís, chodíš ven na okruh, malujes se denně.. 

To já mám 97,z toho kozenky aspon 10 kilo, smirila jsem se s tím.. jsem spokojená, uzivam si. Říkám, že je mi TEPRVE 68..nikdo mi to nevěří.. 

Buggyra
Buggyra 01.07.2024, 15:51:50 xxx.xxx.198.226

Bobčo, takhle se na to musí! Žádné užírání kvůli vzhledu nemá cenu, člověk se musí líbit sám sobě, a nikomu jinému do toho nic není  🙂

lesnizinka
lesnizinka 01.07.2024, 16:09:14 xxx.xxx.90.48

Ale však já neříkám, že se občas ze sebe nesnažím udělat člověka…musím a snažím, ale jde to ztuha, je to těžší a těžší, protože ,,je špína zažraná"😏 Nohy dorasované atd. No po tom, co jsem hledala Viktína v těch kytkách a poleptala jsem si nohy na třech místech a poškrábala ostružinama….bych v botkách terno neudělala🙄 Ale občas jedem do té Prahy, měli jsme festival a měla být dovča. A když jsem botky viděla…ty prostě musely být moje👍 takové ,,hromnice"😉 Podpatky už taky moc nedávám, už jsem odvyknula, ale na klínech se chodí výborně👍 Jinak…nejsem nějaká sběratelka bot. Mívala jsem vždycky jedny kozačky, jedny podzimní, botasky a jedny sandály. A trekovky se psy. Poslední dobou jsem si koupila několikery boty, protože vyšiluju, když si chci něco obléct, co jsem si koupila taky, že se mi moc líbilo a ztroskotá to na tom, že k tomu nemám vhodné boty. Ještě musím hodit do placu😉 Koupila jsem si overal, takový letní, byl v akci. Dvakrát jsem ho nesla s ostatním k pokladně a dvakrát ho vrátila, že je to asi hloupé a muž mi řekne, jestli jsem se nezbláznila. Nakonec měl nebývalý úspěch, i cizí lidé mi říkali, že mi sluší. I Tomovi se kupodivu líbil, i když jsme mu pracovně říkali ,,dupačky", protože jsem chtěla jít na WC a přemýšlím: jak se s tímhle doprčic jde?!?😲 No musíte se prakticky svléknout celá😛

Bobca
Bobca 01.07.2024, 16:42:29 xxx:xxx.28dd:980b

Vrátím se ještě k těm nehtům.. Mela je zahnuté dolu z gumaku, jak jezdila domu.proto cvakaly, byly strašné . Ale myslim, že by na to byly potřeba nůžky na plech 😲

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 01.07.2024, 16:57:42 xxx.xxx.119.6

No tak jako pozor, s overalem jsme na tom byly úplně stejně😁. Strašně nepraktická věc, ale tak mám štěstí, že jsem držák a na akcích moc na záchod nechodím/nepotřebuju. Líbil se mi neb vzdušnej, lehkej materiálek, zelenej s drobnými lístky, s výstřihem🤫. No a teď to přišlo…je do PŮLI STEHEN (katastrofa, že jo), mně nevadí lítat v kraťasech na zahradě nebo se psem do luk, u rodičů, známých, před sousedama, ale civil?? Tam to beru ke kolenům, sukně, šaty ideálně v midi dýlce. Nemám nohy jako Kurková. Již jsem to přijala, ale i tak, ukazovat se až takhle nemusím. No tak do kabinky vlítnul drahý, byl nadšenej, že je krásnej a že si ho koupit musím. Tož mám ho, ještě nebyla přiležitost ho vyndat. Ale mám k němu hnědý páskový sandálky, umyju si vlasy, nechám je rozpuštěný, budu myslet na to, že mám nádhernou bujnou, kudrnatou hřívu, 10x se prodýchám…a vlítnu mezi ty lidi🤣.

Takže na jednu stranu Vám, Žínko rozumím, na druhou stranu- moje moudro dne😇: nauč se říkat děkuju a zapomeň na děkuju ALE…🙃

Ježiš🙈, omlouvám se, nemyslím to zle a ani tak ezotericky, jak to vyznívá.

Bobca
Bobca 01.07.2024, 18:16:00 xxx:xxx.28dd:980b

Jó overal 🤗.. Ja si před asi 15 lety sesila fleesove pyžamo v pase , aby mě netahlo na zada.. Bydlela jsem na hradbách, 60 cm tlusté zdi.. Tak jsem si vyrobila ty pravé dupačky i s prisitymi teplounkymi  ponozkami😊. Je to sice jiný overal, nez ten váš, ale byl super, netahlo na zada.. Na záchod jsem neměla potrebu v noci chodit. Měla jsem ho nekolik let.. Pak jsem tyhle spací overaly viděla i na tržnici.. 

lesnizinka
lesnizinka 01.07.2024, 23:34:28 xxx.xxx.90.48

Ha, ha Bobi, v tom bych rozhodně umřela, vždyť spím nahatá! Ani nevíš, když se teďka zchladilo, jak se těším do ložnice, jak se zachumlám do těch studených peřin, hezky si je zahřeju a vyhodím nohy ven…vlahý vzduch z venku na ksicht…

Ronjo, já jsem tam byla 8hodin, jednou jsem na WC fakt musela😏 Navíc bylo horko a pila jsem jak kobyla😛 Jééé, zrovna nedávno jsem muži říkala, co udělají s člověkem krásné vlasy! Nebudu říkat, koho jsem dávala za příklad, ale říkala jsem: koukej, jak je život jednoduchý s tak krásnýma vlasama. Žádná krasavice, přesto z ní ty vlasy udělají prostě atraktivní ženskou. Já se s těma pár plchama na hlavě můžu snažit a zbytečně prostě…Ale přeju vám to❤️ třeba se příště taky narodím s takovým hárem😎

A zapomněla jsem to: je do půli stehen😉 Já mám všechno krátké, do půli stehen, protože jsem prcek a ve všem delším jsem vždycky vypadala nějak…jak selka, divně prostě. I se mi líbily jedny šaty, obléknu je, do půli lýtek je délka prostě děsná a mamka zrovna: jo, šaty jsou to hezké, ale spíš tak na Kubelkové😛 ty v nich vypadáš nějak divně😏 No a teď jsem si koupila tu plisovanou sukni, co je moderní, ale já ji mám takřka po kotníky, to je lepší teda. Všechny šaty mám ale minimálně 10cm nad kolena. 

lesnizinka
lesnizinka 01.07.2024, 23:49:59 xxx.xxx.90.48

Sem teď večer normálně musela vyhodit Viktína. Natvrdo letěl za dveře, i zapištěl. První pořád skákal v jídelně po kožených židlích(jak budou podrápané, tak nás chlap zabije oba, teprve dva roky zpátky jsme je dali nově přečalounit) Snažila jsem se odvést pozornost balonkem - to vydrželo chvilku. Pak semlel Gucci a to už letěl👎

Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 06:26:55 xxx.xxx.198.226
Bobca:

Jó overal 🤗.. Ja si před asi 15 lety sesila fleesove pyžamo v pase , aby mě netahlo na zada.. Bydlela jsem na hradbách, 60 cm tlusté zdi.. Tak jsem si vyrobila ty pravé dupačky i s prisitymi teplounkymi  ponozkami😊. Je to sice jiný overal, nez ten váš, ale byl super, netahlo na zada.. Na záchod jsem neměla potrebu v noci chodit. Měla jsem ho nekolik let.. Pak jsem tyhle spací overaly viděla i na tržnici.. 

To je ale GENIÁLNÍ!!!

To učiním s tím přiblblým saténovým spacím oblekem, který se mi nechce nosit právě kvůli zádům (ehm… zadku…)! Skvělá inspirace, děkuji 🙂

Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 06:29:33 xxx.xxx.198.226
lesnizinka:

Sem teď večer normálně musela vyhodit Viktína. Natvrdo letěl za dveře, i zapištěl. První pořád skákal v jídelně po kožených židlích(jak budou podrápané, tak nás chlap zabije oba, teprve dva roky zpátky jsme je dali nově přečalounit) Snažila jsem se odvést pozornost balonkem - to vydrželo chvilku. Pak semlel Gucci a to už letěl👎

To je dobře, že je mu dobře! 😘

Bobca
Bobca 02.07.2024, 08:08:05 xxx:xxx.28dd:980b
Buggyra:

To je ale GENIÁLNÍ!!!

To učiním s tím přiblblým saténovým spacím oblekem, který se mi nechce nosit právě kvůli zádům (ehm… zadku…)! Skvělá inspirace, děkuji 🙂

Zapomněla jsem napsat , na předním díle musí být všitý zip, umělý, aby nestudil😊…vršek byl přes hlavu,tak,aby se do něho dalo nasoukat.. Dnes bych možná našila zip i mezi nohy, jak miminkovi na přebalování, aby se dalo jit na zachod.. Byla jsem tenkrát hubená, tak by to slo, ale nenapadlo mě to🤭

Jinak je tu zase zamračeno, zima, v noci zase prselo, za chvíli si vemu ke slipkam vodní lyže.. Naštěstí jsem tu objevila gumaky

Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 08:14:01 xxx.xxx.198.226

Já to vidím prostě na odepínací zástěrku na knoflíky nebo patentky a nazdar.

Nenašla jsem obr., vídám takové v MASHi, líbí se mi moc, velmi praktické. Ten lacl přes rozkrok sahá až přes sedínku, takže nemusíte sundavat nic, jen odepnout, tralala 🙂

Obrázek
Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 08:15:27 xxx.xxx.198.226

Taky tady včera lilo, to jsem se zase dostala jednou zavčasu domů 🙂 A naštěstí jsem i doma něco málo podělala. Ale málo, musím pokračovat 🙂

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 02.07.2024, 08:51:51 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 02.07.2024, 08:14:01

Ale jak se to dělá v noci v rozespalým stavu? Jako ono se v tom člověk asi cítí jako v bavlnce, taky nemám ráda holý záda, ale občas na ten záchod v noci jdu a jednou za čas jsem tak mimo, že si sednu na sklopený sedátko nebo naopak do mísy. Ono i na zimu jako domácí oděv vypadají hezky, hmm. 

Sardullah
Sardullah 02.07.2024, 10:24:13 xxx.xxx.189.104
Bobca:

Jsem rada, že si toho vsiml ještě někdo jiný… Stará tlustá jezibaba, pleť scvklou jak sušená švestka vlasy jak koudel😜….. 🤭Že Radus 😇.. Škoda, že ji nemám vyfocenou v tabletu😏

Zahradu má obrovskou a maká na ni denně od jara do podzimu .. Nosí apartni slamacek.. Viděla jsem ji sice před 2 lety,na festivalu, byla jak modelka, ale nesmí se jí to říct. Strašně se podceňuje.. Krásná, drobna, štíhlá ženská s obrovskymi mindraky.. Radus, promiň, ale já musela 😘za ty 2 roky se z tebe nemohla stát jiná osoba. Pečujes o sebe,denně cvičís, chodíš ven na okruh, malujes se denně.. 

To já mám 97,z toho kozenky aspon 10 kilo, smirila jsem se s tím.. jsem spokojená, uzivam si. Říkám, že je mi TEPRVE 68..nikdo mi to nevěří.. 

Já myslím, že obecně hezké ženské mají mindráky a tendence se podceňovat…tedy alespoň některé. Raduš je přesně ten typ, že když se tady popisuje, tak mě napadne “Malá, hnědá, tváři divé, pod plachetkou osoba, o berličce, hnáty křivé,  hlas  vichřice podoba!” a přitom je to taková štramanda 😇.

To já mám 97,z toho kozenky aspon 10 kilo, smirila jsem se s tím.. jsem spokojená, uzivam si.

😂👍

Bývala jsem mladá, krásná a štíhlá (50 kilíček) a pořád jsem si připadala tlustá…no dneska jsem něco podobnýho, co píšete s těma kozénkama…teda hlavně díky stresové životní etapě, já jak jsem ve stresu, tak furt žeru😴…jo jsem tlustá resp. jak manžel říká “správná ženská v zimě zahřeje a v létě udělá stín”, jak já říkám “holka krev a mlíko”😜, ale paradoxně jsem se přestala tolik řešit a psychicky je mi dobře….jo pár kilíček by to shodit chtělo, protože do kopce trochu funim, ale…co mi přijde paradoxní je, že mám kolem sebe spoustu “holek” v mém věku, které se snaží stravovat správně, cvičí, sportujou, pečují o sebe, udržují si postavy a dámy, musím říct, že to je přehlídka diagnóz…kdykoliv dorazím na nějaký sraz nebo se s nějakou potkám, tak je mi až trapně říct, že jsem zdravá (teda zatím…musím zaklepat)

Mám velmi dobrou kamarádku, krásná udržovaná ženská…a je to opravdu chodící diagnóza…jsme si z ní v práci dělali srandu, že jedinou nemoc, co neměla je horečka dengue….no a nedávno jsem zaslechla, že už tato nemoc dorazila do Evropy, tak je možný, že i tu si nakonec pořídí…záda v hajzlu, kolena…už byla xy operovaná…každou chvíli s něčím marodí, já si říkám, že bych s ní rozhodně neměnila…

Saga
Saga 02.07.2024, 10:39:00 xxx.xxx.167.183

Ty jo holky, tady se to zvrhlo v úplnou módní policii😛! No, já teda nevím, ale já  jsem se sebou spokojená, poněvadž a protože cca od 15ti let jsem pořád stejná. Nerostu do výšky ani do šířky, mám stejnou velikost bot i kalhot, jako když jsem chodila na devítiletku, možná ty kalhoty jsou o číslo větší, měla jsem 38, teď kupuju spíš 40, ale to proto, že “zamlada” jsem měla ráda všecko uplé, teď jsem značně pohodlnější a nechci se v ničem tísnit. Stejně nosím furt rajtky nebo legíny a to se prostě roztáhne, tak co. To jestli je člověk sám se sebou spokojený je hodně poznat i na venek, prostě to z vás vyzařuje. Nikdy v životě jsem se nemalovala, anžto to neumím a ani jsem se to neměla od koho naučit, jenom vím, co je řasenka, a tam končím😄(Žínka to teď jako nečte a nepadá na znak😄)! Lidé mě většinou titulují “mladá paní” a před 14 dny mi náš vrátný v práci řekl “slečno”, tak z toho jsem málem upadla😄, ale potěšil, ne že ne. Kadeřnice mi řekla, že jsem šedivá, jak starý panelákový sídliště, ale protože mám světlé vlasy i pleť, nic není vidět, jinak tam hodíme melír jakékoliv světlé barvy a věk mám rázem o 10 let dole. Byla jsem na laseru s očima, už je to dávno a po tom, co jsem odhodila ty blbý brejle, tak je to ještě lepší. Takže za mě tak ňák good!😉

Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 12:13:19 xxx.xxx.198.226
Ronja s motejlem:

Ale jak se to dělá v noci v rozespalým stavu? Jako ono se v tom člověk asi cítí jako v bavlnce, taky nemám ráda holý záda, ale občas na ten záchod v noci jdu a jednou za čas jsem tak mimo, že si sednu na sklopený sedátko nebo naopak do mísy. Ono i na zimu jako domácí oděv vypadají hezky, hmm. 

no asi stejně jako když si rozepínáte poklopec - a rozhodně líp, než když se vysvlíkáte z overalu 😀

Buggyra
Buggyra 02.07.2024, 12:24:49 xxx.xxx.198.226

Nikdy v životě jsem se nemalovala, anžto to neumím a ani jsem se to neměla od koho naučit, jenom vím, co je řasenka, a tam končím😄

hm, já skončila co se kosmetiky týče u indulony 😀 (žínka se snad někdy z toho komatu probere)

Kadeřnice -  co to je? To je něco, co roste na mokřadních loukách?

Ale je fakt, že nevidím. Tak to bych taky mohla třeba na nějaký lejzr. Jestli teda na tu mou kondici nějaký je.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 02.07.2024, 12:34:29 xxx.xxx.119.6

A nemůže se to počůrat? No každopádně přikláním se k patentkám, zip se může zaseknout, pak by se muselo přistoupit ke svlíkání a to by člověka probudilo. Knoflíky by zas mohly tlačit. Já si to z MASHE vůbec nepamatuju😁.

Saga
Saga 02.07.2024, 13:05:52 xxx.xxx.167.183

Náhodou, ale jako Indulona není vůbec levná! A dá se s ní namazat všecko všecičko!😉My fasujeme levný krémy v práci, ale tak zase, darovanýmu koni na zuby nehleď, že jo, maže to, tak co. Kadeřnice to je taková paní s nůžkama v ruce😄, jako nepotřebovala jsem tyhle služby leta letoucí, za covidu jsem se stříhala sama jako každej druhej, k téhle paní chodím cca 1,5 roku a výsledek za tu dobu je fakt znát! To zas musím nechat! Vlasy mi po mých, ehm, eskapádách s nůžkama na papír dala hodně do pucu, teď je mám opravdu pěkné a udržované, to jsem nikdy neměla, stále mi drží pěkný střih a 2 do roka švihneme nějakou barvičku jako melírek. A jsem fakt spoko. Vlasy mi přestaly padat a celkově vypadám lépe. Jsem za ní ráda a ceny má vskutku lidové👍

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.