Bobca: Jsem rada, že si toho vsiml ještě někdo jiný… Stará tlustá jezibaba, pleť scvklou jak sušená švestka vlasy jak koudel😜….. 🤭Že Radus 😇.. Škoda, že ji nemám vyfocenou v tabletu😏
Zahradu má obrovskou a maká na ni denně od jara do podzimu .. Nosí apartni slamacek.. Viděla jsem ji sice před 2 lety,na festivalu, byla jak modelka, ale nesmí se jí to říct. Strašně se podceňuje.. Krásná, drobna, štíhlá ženská s obrovskymi mindraky.. Radus, promiň, ale já musela 😘za ty 2 roky se z tebe nemohla stát jiná osoba. Pečujes o sebe,denně cvičís, chodíš ven na okruh, malujes se denně..
To já mám 97,z toho kozenky aspon 10 kilo, smirila jsem se s tím.. jsem spokojená, uzivam si. Říkám, že je mi TEPRVE 68..nikdo mi to nevěří..
Já myslím, že obecně hezké ženské mají mindráky a tendence se podceňovat…tedy alespoň některé. Raduš je přesně ten typ, že když se tady popisuje, tak mě napadne “Malá, hnědá, tváři divé, pod plachetkou osoba, o berličce, hnáty křivé, hlas vichřice podoba!” a přitom je to taková štramanda 😇.
To já mám 97,z toho kozenky aspon 10 kilo, smirila jsem se s tím.. jsem spokojená, uzivam si.
😂👍
Bývala jsem mladá, krásná a štíhlá (50 kilíček) a pořád jsem si připadala tlustá…no dneska jsem něco podobnýho, co píšete s těma kozénkama…teda hlavně díky stresové životní etapě, já jak jsem ve stresu, tak furt žeru😴…jo jsem tlustá resp. jak manžel říká “správná ženská v zimě zahřeje a v létě udělá stín”, jak já říkám “holka krev a mlíko”😜, ale paradoxně jsem se přestala tolik řešit a psychicky je mi dobře….jo pár kilíček by to shodit chtělo, protože do kopce trochu funim, ale…co mi přijde paradoxní je, že mám kolem sebe spoustu “holek” v mém věku, které se snaží stravovat správně, cvičí, sportujou, pečují o sebe, udržují si postavy a dámy, musím říct, že to je přehlídka diagnóz…kdykoliv dorazím na nějaký sraz nebo se s nějakou potkám, tak je mi až trapně říct, že jsem zdravá (teda zatím…musím zaklepat)
Mám velmi dobrou kamarádku, krásná udržovaná ženská…a je to opravdu chodící diagnóza…jsme si z ní v práci dělali srandu, že jedinou nemoc, co neměla je horečka dengue….no a nedávno jsem zaslechla, že už tato nemoc dorazila do Evropy, tak je možný, že i tu si nakonec pořídí…záda v hajzlu, kolena…už byla xy operovaná…každou chvíli s něčím marodí, já si říkám, že bych s ní rozhodně neměnila…