Buggyro, s těma fotkama nohy mě chcete zabít? 😲
Zelenina lepší👍 Ráno zataženo dusno jak v pekle. Teď dokonce mrholí, trošku se mi zdá, že příjemněj, 23st.
Proč myslíte, že melounek zaschne, mně se zdá normální. Cuketky mám o něco větší, už jsem předevčírem utrhla jednu do těstovin. A je jich tam milion, až povyrostou všechny nevím, co s nima budu dělat😉 Sadívala jsem 3 zelené a 3 žluté. Už sadím jen po dvou, ale když zaplodí všechny naráz, je to taky moc. Okurky, papriky, rajčtata už trhám. Jo, měla jsem vyfotit tety rajčata, ale byla jsem tak rozhozená tou Salkou, že mě to ani nenapadlo. Má rajčata taky jen v kýblíkách, protože nemá na ně pozemek. Pod přesahem střechy, na dvorku, snad 30ks říkala. Jak vojáky, jedno jak druhé, normálně jak když se člověk koukne na fotky nějakého velkopěstitele. Krásné, velké, tmavě zelené silné sazenice, vijany taky jeden jak druhý😲👍 Nechápu, jak to dokáže?!?😎 Na maliny jsem pozvala sousedku, ať si obere, já už mám v mrazáku, marmeládu, buchtu teď jíme už druhou. Včera volala večer po té bouřce mamka, že meruňky už obírat nemusím, jsou na zemi🙄 Teda co bylo zralé pošvácalo a rozmlátilo se o zem, je vysoká. Ještě tam zůstaly nějaké zelené. Má tuto starou, co už skomírá, zůstala jí jen jedna velká větev. Pod ní je mladá, ale ta zmrznula.
Ronjo, co jsem kopala skoré brambory, na to, že jsem je sadila do betonu a stejně tak je z nich dolovala(nešly tam vůbec zapíchnout rycí vidle👎) narostené byly velké, ale je tam málo nasazených v dolci. Zdá se mi, že jsem to u té odrůdy i četla. Jeden dolec byl totálně sežraný od slimáků, brambory jak ementál. Vzhledem k tomu, že i natě jsou v některých místech ožrané, budou tak nejspíš vypadat i ostatní brambory - snad ne všechny🙄