Čtu to jenom v rychlosti. Bobi, takže Micka se sice našla, ale je divná? Jestli nebyla ani předtím nějak mazlivá, nemusel jí někdo něco dělat, ale může ji něco bolet, nebo se prostě necítí dobře a bude se chovat jak píšeš, divně. Dneska jsem přijela domů za deště. No díky za ty dary, ale na Hrozenkově lilo, že to nebraly okapy, v momentě vody a vody všude, celou cestu přeháňky, od vedlejší vesnice k nám liják jako kráva, jela jsem 70, nebylo vidět na cestu a u nás…deštíček😏 4,8mm a to prý sprchlo něco i v noci, i ráno. No…zalité je, tak nebudu hudrat🙄 U nás pršet klidně může, na Festu máme program, tak doufám, že už nebude. Včera jsme museli trochu krouhnout Chodúra…a nakonec spadlo jen pár kapek. Kočky nevyběhly po otevření z garáže, což mě trochu znejistělo. Otevřela jsem vzadu pracovnu, volám a vidím Gucci, jak sedí schovaná v boudě. Volám na ni, že jsou šikovní, že se schovali doufajíc, že je za ní i Viktín. Prdlajz, jak mě slyšel mluvit, vyběhnul někde od vrb za jezerem, mokrý. Ale ne až tak, musel být schovaný pod keři. Dostal masko a za chvilku pilule, jelikož! Co mi udělal včera, jsem ani nemohla psát, jak jsem byla rozhozená. Včera jsem přijela o hodinu dřív, už v 10. Viktíček hned doběhnul taky od vrb (má tam někde stanoviště) dostal maso a že tak za hodinu dostane pilule, aby to bylo v čase. On když se napapá, tak většinou zaleze pod linku a chrní. Ležel v kuchyni na zemi, tak jsem šla dozadu zalít skleník a najít Gucci. Myslela jsem, že bude jako vždy nafučená v domku, ale nebyla tam. Ještě tam to a támhleto…kouknu na hodiny, skoro půl 12, Gucci se neukázala, tak jsem letěla dát mu ty pilule. Doběhnu do kuchyně koukám, Viktín nikde. V obýváku nebyl taky nikde. Jsem si vzpemněla, že jsem vlastně v ložnici ještě myla koupelnu. Sice on za mnou takto nechodí, ale jsem si říkala, jestli náhodou nešel a já ho nechtěně nezavřela v ložnici. Nebyl tam. Polítala jsem celý barák, nikde nebyl. Vyběhnu za barák, koukám za roh, kde lehá na okapovém chodníku pod meduňkou…nebyl. Začnu hulákat a čekám, že vyběhne od vrbiček…nic. Letěla jsem do garáže, nic. Letěla jsem dozadu k domku, celou cestou hulákala…nikde nebyl. Vletěla jsem pod vrby, nahlížela pod kytky a keře? já celá doškrábaná, už jsem ješčel hystericky a Viktín nikde. Prohledala jsem barák druhé kolo a šla vysávat, protože jsem potřebovala ještě i uklidit….a uklidnit. No neuklidnilo mě, že byla 13h a Viktín nikde. Pak mě napadla spásná myšlenka. Sedla jsem si na lehátko na molo a hrála si s telefonem, psala SMSky kámošce, volala mamce, abych mluvila a mluvila si tam jen tak pro sebe. Cca za 20minut se Viktěna přišoural, jako by nic. Já taky dělala jakoby nic, šla jsem trochu uklízet po kuchyni a jak se došoural za mnou, nenápadně jsem zavřela dveře ven. Uf. Aplikace tablet proti tomu, jak jsem byla vynervnutá, že je měl už sníst dávno a jestli ho vůbec najdu do doby, než jsem měla odjíždět zpátky na Hrozenkov…byla hračka. Klepala jsem se ale jak ratlík, měla jsem si ještě umývat hlavu a ve tři nabrat mamky a odfrčet. Už jsem psala Tomovi, že jestli Viktín do těch 15h nepřijde, nebudu moct odjet a ani mamky. A to jsem tu moji ukecala na Evku Adymczykovou (Samkovou) která tam měla předtančení se svým partnerem ze Stardance Kubou Mazuchem, který je zároveň i lektorem u muže ve škole. No tak to nakonec dopadlo dobře, ale já jsem se uklidnila snad až někdy v 8 večer. Takže dneska jsem to nepodcenila, Viktěnu ,,zabásnula" a hned mu to nacpala, i když to bylo brzy. Lepší brzy, než nikdy🙄Teď jsem ho zase ,,ztratila" někde u domku - přišel jak jsem tam uvazovala rajčata. Akorát jsme nemáznuli dásně, ale neva. Toliko od nás, je blázinec…