Ronja s motejlem: To je paráda!👍Přiznám se i já už pomalu byla za stíhačku, ale držela jsem se, nechtěla jsem dostat černý puntík😉😊. Skvělý zprávy, je dobře, že můžete i ťapat po venku, jezdit…Bobčo, vždyť Vy už přes ty kaluže pomalu ale jistě skáčete❤.
černý puntík-to se mi líbí🤭Holky,já vím,že asi čekáte zprávu,jak to pokračuje,ale..já sem chodím😇🥰fakt,ale....pak jdu jinam,že se vrátím,čtu hodinu jinde a pak mi vypadnete…Nevzpomenu si,že bych měla napsat..Raduš,je to levá noha,takže spojka..Nebudu to přehánět s tím autem,ale Petra je šťastná,že ji v úterý zavezu do Olmika na kontrolu..Její otec-jsem psala,jezdí strašně..bojí se s ním..Chození mám prodlužovat po venku-delší trasy..Doma budu zkoušet až tak od středy už bez berlí..V pondělí to budou 4 týdny od operace..Koleno pěkné,akorát 2 ďubinky po vpichu-mám je masírovat a pomazávat-i jabkem hýbat..Nohu už zohnu skoro až k zadečku🤭Jen mi pořád jaksi nejde šlapka jako“kolíbka ”s nataženým kolenem při chůzi s berlama.(nášlap na patu,zhoupnout nohu a na špičce končit-a mít koleno propnuté)Tuhle večer jsem se zase zapomněla,a šla z křesla zatemnit po svých-asi 2 metry🤭
Ronjo,dík za povzbuzení..Po venku “lítám”už na druhý den po příjezdu domů.Ve středu jsem dojela,a na druhý den jsem šla zkusit schody-přidržovala jsem se naboku loktem zábradlí-a šlo to😇…Sešla jsem sama schody a šla za Petrou naproti do trafiky,a pak se pomaličku dokulhala ke garáži posedět(nikdo by za mnou nepřišel,tak musím já-asi 50metrů)Už v nemocnici-jsem psala,že jsem na druhý den musela 2x za dopoledne a 2x odpoledne projít chodbu ,asi necelých 20metrů..Po schodech mě nikdo neučil,až saniťák,když jsem mu vkročila nemocnou nohou nahoru do sanity..Tak mi to ukazoval u mě v chodbě,kterou nohou napřed..Mám tu navíc 2 zatáčky 90 stupňové..Takže jízda po zadeli se nekonala🙃
To sucho vám holky nezávidím..Tady už by nemuselo pršet..Včera teda jen pár kapiček,ale mraky se táhly nad Jesníkama..Dnes je taky zamračeno..Byla jsem jen zkusit nastartovat auto,bo Ondrášek zapíná světla,jak u jejich auta,a vybila se mi baterka..Jsme startovali kabelama.
Tak jsem sepsala litánii,tak doufám,že jsem na nic nezapomněla🌼🌷❤️☀️