Jsem zde, hlásím, že jsem byla na cestách. Včera večer jsem dala Viktínovi tablety, kopu jídla do garáže a vysvětlila jim, ať jdou chrnět do garáže, že nebudem doma. Tom mi řekl, že jsme měli tajně odjet a hotovo. Si normální?!?😲 Vikťa by si o obývákové okno udrápal noženky🙄 A taky museli dostat instrukce s tím jídlem. Jeli jsme do Jihlavy, Tom do práce, já jsem tam měla objednané prádlo a chtěla si ho vyzkoušet, než ho jen tak koupit baj očko. V poledne jel brácha z Prahy k mamce, tak mě v Jihlavě vzvednul, od 14h jsem doma. Vikťa na zavolání vyběhnul z kytiček, madam to bojkotovala jako vždy, v domku nebyla a nakráčela milostivě za hodinu😎 Tak jsme to zvládnuli…jednu noc😉 Dneska koukám na Viktína, co si drhne jedno ucho, druhé…Onehdá měl v jednom klíště a objevila jsem ho až poměrně velké. Pak se taky pořád škrábal. Myslela jsem, že ho to ještě občas svědí. A houby, Viktín má svrab - aby toho nebylo málo🙄 Nevím teď, jestli v léčbě na to může něco dostat. Vím, že nesmí třeba kortikoidy, na svrab by snad něco dostat mohl, samozřejmě se budu ptát pána, co má zkušenosti s FIP i vetky.
Niki jsem ráda, že Čikitka se lepší, netlač na pilu, zapomene na nepříjemnosti a bude líp. Jestli ovšem stejná tvrdit nebudu, Gucci se změnila hodně, je ustrašená, vyjukaná a vynervnutá ze všeho. A to byla kotě, co se nebálo ani sekačky😟
Skútr…já nevím, ale neměla bych na něj nervy👎
Kopřivový výluh dělám každoročně, protože jsem tu zakopřivovaná🙄Část nechám pro babočky a zbytek na jaře narvu do bečky. Zalévám s tím skleník a venku rajčata. Popravdě mšice jsem s tím likvidovat(odpuzovat) nezkoušela, protože když to potřebuju, nemám po ruce žádný rozprašovač. V jednou postřikovači je na plevely, druhý jako vždy nestříká🙄 Ano, smrdí to děsně, ale než bych cítila savo, to raděj tuhle sračku😛 A ano, ruce mi pak smrdí taky šíleně. Zkus to octem nebo citronem neutralizovat. Buggyro, myslela z rukou dostat ten smrad, ne tu barvu😉
Bobi, takže ty už běháš a ani nevíš😜 Kámoška z Prahy si v pondělí zlomila na několikrát kotník, má ho sešroubovaný. Kombinace pes a déšť. Úča, viděly jste se na Festu, bavily o hvězdách? Se mi něco mate😉