Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 21.05.2024, 12:26:27
MOC děkuji, i za Tvoji dlouhodobou podporu!💐
Jenže: Dnes xy telefonátů…a z technických důvodů posun nástupu o měsíc. Nicméně stran personalistiky je již (skoro) vše zajištěno. Ty technické důvody jsou zajištění zabezpečeného PC, kterých prý mají nedostatek. Nicméně červenec potvrzen jasně. Tedy doufám…😉
Vadí mi jediná věc, že jsem v červnu pustila 3 dlouho nasmlouvané přednášky, a tedy přívýdělek…
Milé dámy (asi hlavně milá Buggyro, ale i ostatní).
Zítra jdu na vstupní lékařs. prohlídku, a bojím se, bojím. Záleží, zda dostanu štempl…
Pokud ano, tak nástup “jinam” se blíží.
Jak zde všichni víte, miluji svoji dosavadní práci, ale děly a dějí se tam opravdu nedobré věci. Proto tento krok. Zatím stále nic nepovažuji za jisté. Ale cítila jsem potřebu sem napsat, že jsem vnímala a vnímám podporu zde od vás na CHZ!🌹
Jani já myslela, že tohle už se ani nedělá😲 A když nastupuje někdo v našich letech, tak to přece nebude jak u dvacetiletého, ty parametry. S tím musí zřejmě počítat. No hlavně musíš poskakovat jak mladice ne, že se tam dobelháš😏 Na prvním dojmu záleží, doktora ošálíš svou energií😜
Abych pravdu řekla, nevzpomenu si už, ale vzhledem k tomu, že náš fabrikový doktor byl zároveň gynekolog, nám se to překrývalo. Ale se mi vybavuje, že v těch 18 se půlka holek bála, aby nebyla v tom, protože by je nevzali.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 21.05.2024, 11:56:16
Fikovnice, plivu, přímo flušu vodopády pro štěstí. Ať to dopadne dobře nejen zítra, ale ať se blýská na lepší časy a nová životní etapa a zkušenost, ať přinese hodně dobrého.
Filmy se zvířátkama taky moc nedávám, prořvu je. Ale chystám se na tenhle, jestli ho v našem malinkém, malinkatém kině budou dávat, pes a svalnatej chlap…neber to. Kapesníky připravím a domů pak půjdu pěšky, tak ještěže srnky nějakou červenou, uřvanou ženskou řešit nebudou.
Vy se máte, máte malinké kino. V Liberci už malinká kina dávno zrušili. (Na internetu to asi nenajdu.) Nejkrásnější kino bylo v Josefově dole. Tam hráli, když se sešlo 5 diváků. A pak 2 kiláky pěšky ( jak jinak 🙂) domů. V pravé poledne jsem tam viděla. A taky letní kino v Ústí bylo dobré. To v Liberci taky zrušili.
Filmy se zvířátkama taky moc nedávám, prořvu je. Ale chystám se na tenhle, jestli ho v našem malinkém, malinkatém kině budou dávat, pes a svalnatej chlap…neber to. Kapesníky připravím a domů pak půjdu pěšky, tak ještěže srnky nějakou červenou, uřvanou ženskou řešit nebudou.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 21.05.2024, 17:33:07
Jo, Vy myslíte palicolamy? Tam jsem dávala (do péčkování) myslím dost detektivky (ale úplně nějak extrémně je nemusím), Netvora s Malkovichem (to mě teda uzemnilo) a asi třeba i Kladivo na čarodějnice. Tento film mi unikal až donedávna, nechápu to. Naprostý skvost, i když neskutečně depresivní.
Mloka jsem viděla tady u nás pod horama jednou, ale živého ne, přejelo ho auto👎 Jo, nevím jestli jsem to psala, ale přejeli nám před barákem Žofinku-matku😢 Užovku. U nás jsem ji nevidela dlouho, možná jsme se prostě jen nepotkaly. Mívali jsme bábu, ta měla kolem metru, metru dvaceti, byla prostě velká a tlustá, bydlela v kompostu. Pak tahle matka, ta měla kolem 60-70cm. A pak ty nudle, 20-40cm.
Včera jsme se s doktorkou blbě domluvili, teda zapomněla mi říct, že veze syna na tréning, tak přijede pozděj a já zrovna jela spíš, v přestávce hokeje. Takže jsme pak s Viktínem čekali půl hodiny v autě🙄 Takže byl už přednasraný a dělal cirkus. Ale zvládli sme to. Vetka říkala, že to bude asi horší a horší, jak mu bude líp. Ještě musíme vydržet píchat týden🙄
Zapomněla jsem úplně reagovat na Nikču onehdá, že pak a pak jsem to zazdila. Niki, dala jsi tu fotopast k zahrádce? Jsem zvědavá😉
A špagety carbonara mám ráda, Tom moc ne. Takže jsi mi úžas poradila dnešní oběd😀👍 Tom je na cestách, přijede až zítra, takže si je můžu klííííďo udělat😜
Jani Fíkovnice, samozřejmě na tebe myslím a nepochybuju…to dáš👍
Bobi, jak si na tom, nepíšeš, jak pokračuje rekonvalescence, kam až jsi doskákala? (a tuším se nevrátila😜)