Ronjo nejsem si jistá, špičáky jsou trošku dožluta, ale jinak si myslím, že vypadají zuby dobře, zbytek má hezky bílý, žádné povlaky, fleky, krom těch dásní má zuby jak perličky bych řekla. Nad každým horním špičákem má úplně na dásni červený flek. Kolem ostatních zoubků má červenou linku, prostě něco jako jako reklamy: krvácí vám dásně? bych řekla. Ale veterinářka mi říkala, že tohle je taky jeden z hlavních příznaků FIP. Tak jsem si asi trochu naivně myslela, že jak se začne viditelně lepšit(a lepší)že to mávnutím kouzelného proutku zmizí. No…zatím nemizí🙄
Třetí víčko
Ahoj holky,
Nepřišla jsem na to,co za zvíře to bylo,ale pokud se to bude opakovat,tak mám sakra 2 fotopasti,tak tam prostě jednu fotopast prdnu..naprosto nechápu,že mě to nenepadlo hned🙄A až zjistím,co to je za zvěrstvo,pak podle toho zabezpečím zahrádku..teď počkám,jestli vydrží to utěsnění pod plotem a pak uvidíme..
Jinak v práci magořina..skončil můj šéf a je to teda teď totální pakárna..samozřejmě místo něj se hledá náhrada a začal boj o koryta..já se hlásit nechtěla,ale spoustu lidí za mnou chodilo a prosilo mě,ať se přihlásím,že mě podpoří…a tak jsem to tam taky hodila..jen teda nevím,jestli už to není pozice nad nějakou mojí kapacitu nebo jak to říct..furt platí to,že chci prostě chodit domů s čistou hlavou a rovnoměrně rozdělit můj čas mezi práci,volný čas a moje zvířátka..a tady je hoooodně starostí a mnohem míň času,ale je to kariérní posun a je to samozřejmě i o penězích..upřímně když člověk žije sám,má do toho tolik zvířat,auto,skútr,nájem,jídlo,pojistky apod.,tak se hodí každá korunka a ten život není úplně jednoduchý😂
Čikitka se rozhodla mě zničit svým mrouskáním😂Už ani nevím,kdy jsem se vyspala..myslela jsem,že se čičiny se mrouskají max.týden?Ale Čikita jede už dýl…snad to o víkend už ustane nebo se zblázním..
Čikita jede už dýl
Ovariální cysty?
Já si musím vylít srdíčko!😟
Po návratu jsem měla nachcáno v posteli (omlouvám se za výrazivo, ale fest mě to nas…štvalo)😠. Nic mokrého, jen puch toho hajzlíka (Prostředního). Deka lepkavá, už jsem ji stihla přeprat dvakrát. Nicméně budu muset vyprat i potah matrace. Tak! A teď mi někdo říkejte, že kočky nedělají naschvály…😉 Není to poprvé, co to udělal… Navíc jako jediný z mých koček značkuje a páchne.
No a nebyla bych to já, kdybych při pobytu něco nezapomněla! Je to už moje letitá tradice! Tentokrát zůstala někde na pokoji moje oblíbená tužka ve tvaru injekční stříkačky. Tak si říkám, že budu přát, ať někomu nosí štěstí…a hlavně, ať se někdo nelekne, že je to fakt stříkačka.😄.
Jani, stačí tam přece zavolat a oni ti ji do příště nechají na recepci. Nenecháváme v hotelu nic, ale jednou Tom zapomněl nabíječku v Praze, kde jsme vlastně také stálí hosté už pár let.
Kam zavoláš kvůli kocourovi nevím😛 Leonek taky přeznačkoval barák a cizí auto v garáži, když Tom odletěl na týden na služebku. Nevím jestli je to naschvál, spíš bych to nazvala stres ze změny.
Bobi, jak ti pokračuje rekonvalescence, už umíš s berlema salto?🤪
Fikovnice:Jj, chápu, v tomto jsme jiné, to máš pravdu…👍
Jani-kdyby byli všichni stejní,byla by to nuda🤭..Buď svá,i Raduš(ta mě akorát někdy svým strachem,že nenapíšu,jestli se něco nestalo, opravdu štve)prostě opravdu mám rozlítáno,zase jsem akční-což je dobře,a nevzpomenu si kolikrát,že bych se měla ozvat,že nějaké “víčko” existuje😊😇..A taky chodím počíst na “venčení”, a asi 4 další vlákna…Včera jsem byla nakoupit-zavezl mě Ondrášek-co mu dělám mentora,do Lídlu..Zvládla jsem to jen s berlema,jen jsem mu ukazovala,co má házet do košíku..Vrátil se pro 4 jabka…68 korun!!!!a prý “banány jsou o 10korun dražší,ale jsou BIO”.😉.Určitě byly taky bio,na každém jabku je nálepka..Snídám kaše se semínky,kvůli vyprazdňování,tak si to chci tročku vylepšit ovocem..😎Mám nakoupeno na minimálně 2 měsíce dopředu🤗
Holky,dívaly jste se včera na “řekni to psem”??chystám se na to dnes-jsem to už dřív viděla..je to moc hezký..👍 A zase budou dávat Modravu👌tu můžu vidět taky znovu🙂
Jinak u nás včera pršelo,dnes je taky zamračeno… a 13 stupňů..
…ten film já nevím, dívala jsem se, protože nikde nic jiného nedávali, asi jsem od toho čekala víc….mně se tedy moc líbil film Ženy v běhu….
Dobré ránko,
Jani tohle mi udělal Nikoušek taky,když jsem odjela na dovolenou a on byl s Pučmeldou doma sám..i když za nima každý den chodila kamarádka,tak prostě pochcal postel,předložku na záchod a myslím,že i podsedák na židli to tenkrát byl…nikdy to neudělal už vickrát,byl to prostě protest,že jsem pryč a on je tam jen s Pučmeldou…
Čikitce konečně skončilo mrouskání a já se konečně vyspala po dlouhé době…zlaté její klasické zlobení oproti tomu mrouskání..ještě,že už se čtvrtek blíží😂
U nás už 2 dny prší,to je snad zázrak🤣Nasnídám se a vyrazím s poničkou malou na procházku..
Raduš(ta mě akorát někdy svým strachem,že nenapíšu,jestli se něco nestalo, opravdu štve)prostě opravdu mám rozlítáno,zase jsem akční-což je dobře,a nevzpomenu si kolikrát,že bych se měla ozvat,že nějaké “víčko” existuje
No nezabili by ste ji?😛 Tak člověk má o ni starost, když je sama, aby tam někde tři dny nesmrděla a ona ještě frfle😎 Jak se říká: tak svět oplácí..😏
U nás dneska už slunko, ráno bylo trochu zataženo. Jak zasvítí, hned je 16st, když jsem šlapala bylo 13. Jedna známá vedle ve vesnici kopčila brambory, že honem, dokud je to trochu vlhké a jde to. Ale brblala, že moc mokré to teda není. Zase je tam nějaký déšť za pár dní…a pravděpodobně zase houby🙄
Tuším jsem včera nepsala: Viktěnku to včera zase nějak bolelo, asi jak už to má dopíchané, i když strany vetka střídá, mám dojem, že na té levé má většinou problém🙄Musela nadvakrát, vyškubnul se👎
Nejen pro Bobču malé chovatelské okénko 🙂
Králíci mrazáci :
A kocourek černý, služebník můj věrný🐈⬛, věk 10 měsíců.
ale chuďato malé😟😊🥰..nemusíš se o mě bát,jsem ti už x-krát psala..kdybych byla po smrti-dám ti vědět👌☝️😇..Já,když mě někdo do něčeho tlačí,tak mám někdy fakt opačnou reakci..just né…Však já se ozvu..Nemám ráda něco MUSET..Já už nemusím fakt nic..Je vás tu teď víc,tak ti nemusí být smutno🙏A taky fakt nemám o čem-vlastně mám😊..Prostěradlo visící od února na plotě včera zmizlo..Jinak je tu někdy veselo-v sobotu mívají vedle oslavy..kolikrát od 16-22 hodin..nepřetržitě do reprobedny řve cikánská hudba,bez přestávky(jo,líbí se mi..ale nemusí mi přeřvávat večer telku..co už..…
jo,králíčci jsou krásní🐰děkuji🐇
taky jsem se dodívala,asi jsem si nezapamatovala až tak děj-očekávala jsem něco jiného…Jen se mi líbí ti pejsci..strašně..připomínají mi Čendu-ten je ale víc černější…To jsem si z toho zapamatovala,jak se dají dohromady…
….psi byli krásní, to jo….
Několik let na filmy se zvířaty zásadně nekoukám. Nevím od kdy myslím, že od doby, kdy nám umřel Berry. I kdyby mi stokrát někdo říkal, že je to jen komedie, i v ní bývají i smutné momenty, které se sice vykompenzují, v dobré obrátí, ale nechci to prostě vidět.
Dneska Viktín u vetky celkem dobrý, dopoledne bobek, taky už celkem dobrý🙂 Co mažeme dvakrát denně ty dásně, už zase papá masečko v pohodě. Dneska jsem Tomovi nadnesla, že to Řecko prostě řešit nepůjde. Můžeme odjet až začátkem srpna, až bude mít Viktín ukončenou léčbu. Tom má teďka tak velké starosti s kontrolama v práci a s Festem, že se nad tím zatím moc nepozastavil, on si prostě myslí, že se to nějak udělá, ale neudělá, takže jsem mu to nadhodila, ať vrátí či přebookuje letenky.
Niki a jak jste vlastně věděli, že Čikita s mrouskáním bude mít teďka pauzu, to třeba trvá vždycky (střelím od boku) 14dní? Ani na jedné Gucci jsem nic nepoznala, asi jak byly venku, otravovaly cizí kocoury😜
Saga:Nejen pro Bobču malé chovatelské okénko 🙂
Králíci mrazáci :
Jééé, takovéto králíčky jsme měli u dědy ke konci chovu taky. Říkali jsme jim veverušky😉 Děda je s někým vyměnil, my jsme měli vždycky české strakáče, či jak se to plemeno černobílé jmenuje😀
Hele a Macík(jak se vlastně jmenuje? ) já tam vidím teda i hnědou😉
lesnizinka:Jani, stačí tam přece zavolat a oni ti ji do příště nechají na recepci. Nenecháváme v hotelu nic, ale jednou Tom zapomněl nabíječku v Praze, kde jsme vlastně také stálí hosté už pár let.
Kam zavoláš kvůli kocourovi nevím😛 Leonek taky přeznačkoval barák a cizí auto v garáži, když Tom odletěl na týden na služebku. Nevím jestli je to naschvál, spíš bych to nazvala stres ze změny.
Bobi, jak ti pokračuje rekonvalescence, už umíš s berlema salto?🤪
Raduš, mně jednou řekla kámoška, že když někdy ztratím něco nepodstatného, tak už to nemám hledat - snad je na to nějaké pořekadlo či co. Nabíječka je něco jiného (mmch. také jsem ji na poslední chvíli vytahovala ze zdi!!!😀). Ale mně přijde trapné tam volat kvůli propisce, byť byla moje oblíbená. Já totiž v posteli opravovala písemky studentů ;-) a úplně si vybavuji, že pak ve spěchu jsem sbalila písemky, a tu propisku, že bych si brala, si už nevybavuji. Ale můžu udělat zajímavý pokus. Hypoteticky mohla spadnout mezi postele, které tam mají strašně těžké a přiražené k sobě (je to de fakto manželská postel). No a jak jsem psala, je to jejich TOP pokoj a když to jde, dávají jej mně.😊 Tak, kdybych tam ještě někdy byla (jako v dohledné době), tak schválně zkusím ty těžké postele dát od sebe, jestli tam propiska není zapadlá. Ptž, kdyby ležela vyloženě na posteli, asi bych si jí všimla… Ale tak nějak nečekám, že tam teď někdy pojedu.
Jinak dámy, dnes jsem byla u kamaráda, co mi sem tam pečuje o zahradu (pak jsem ještě navštívila sestřenici). No a kamarádovi jsem dlužila platbu průřezu stromů. Jsem finančně zruinovaná😔, vzal si 12k, což ale na to, v jakém stavu sad byl, je ještě levná cena.
Když jsem se před mnoha lety stěhovala, nechala jsem na zdi viset dva staré obrazy z Itálie, originály - romantismus - asi. Kromě toho, že měly cenu pro rodinu, měly už tenkrát cenu značnou. ( na zdi visely do poslední chvíle, aby se nepoškodily, naložíme na konec). Ještě než jsme dojeli do nového působiště, poslala jsem pro ně posla. Noví nájemníci je stačili ukrást. Teda jejich verze byla - postavili jsme je k popelnici a asi si je někdo vzal.