Sago, jojo, koníky, krávy, ovce - taky hlasím, když se mi něco nezdá🙂. A jo, jsem tuze ráda, že vztahy tu máme dobrý, jako jasně, někdy se to tu neshodne, to se stává i v lepších rodinách, ale musím říct, že když je třeba, zatím se vždy, když bylo třeba, mávlo rukou. Doufám, že to tak bude i dál, věřím v to.
Fikovnice, péčkování bylo opravdu skvělý, myslím, že jsem to tam před ukončením IF psala, ale mně to tehdy pomohlo - tedy kamarádce, trochu se mi hroutila, ale při předčítání péčkování se SMÁLA a začaly jsme taky péčkovat, hodně hodně moc😁. Ráda na to vzpomínám. Pak holt moc práce, dítě, prostě život a postupně to upadalo. Nedávno jsme to zkusily a měly jsme palice prázdný přeprázdný🙂. I já jsem vděčná, že jste to tehdy rozjela.
Pokud bych měla ztroskotat na pustým ostrově tak prosím s Buggyrou. Vajíčko vydolovaný z mrtvý slepice = každý gram bílkoviny dobrý!
Buggyro, věřím, že i ta jedna ačokča se ukáže jako holka pracovitá.
A můžu poprosit? Co používáte, nebo Žínka, za ty slimáčí granule? To jsou nějaký eko, bio, nebo to neřešíte? Já teda sbírám, ale přemýšlela jsem, že bych možná někdy zkusila k čerstvě zasazenýmu udělat taky nějakou obranu. Ale nechtěla bych, aby to ublížilo jiným tvorům. A co déšť? Ten nevadí, dostávaj se z toho nějaký fujtajbly do půdy? To je otázek 🙄, možná přeci jen zůstanu u toho sbírání😁.
Bobčo, ano spolubydlící jsou někdy doslova na zabití, dobře že už máte klid.