Jsem tuuu😛 Od rána nestíhám, hned po snídani přišel kámoš přepojovat telku, je stará a nechtěla s novým O2 spolupracovat. Musel k ní přidat nějaký bazmek. A místo jednoho ovládače ji musím pouštět dvouma, ale neva. Je v kuchyni a vyhrožovala jsem půl roku muži, že jestli mi tam nepůjde telka, se.u na vaření😛 Ano, super by bylo koupit novou, co spolupracuje, jenže Samsung malé televize nedělá a mě tam kvůli otevírání skříněk nevleze větší😕
V plánu jsem měla zkrátit si ty nové kalhoty, jenže muž ráno hlásil, že na odšťavňpvači nejak zalepilo pant, ať to umyju. Je blbě udělaný, když se zvedne ta páka lisu, tak zbytek po ní odkapává právě na ten pant a ne zpátky do nádoby. Prostě se otevře moc. Už jsem se dávno na to dívala, že by to chtělo něčím podložit, něco tam nalepit, aby se to o to opřelo. Jenže to nedrželo. Druhý pokus - nedrželo. Tak jsem se nasr…a normálně jsem tam zavrtala šroubek 😉 Zavrtáním, nebo vyšroubováním se to dalo vyštělovat na ,,akorát"😉
Přišlo mi nové zapínání na perlový náhrdelník, tak jsem si ho tam montovala. Vybrala jsem si a objednala nové plavky, abych pořád nemusela hned sušit jedny dokola. Měla jsem cuky koupit si ty co mám a mi perfektně sedí(ty modré, co jsem dávala tu fotku z Balatonu) že si je vezmu v jiné barvě a nebudu riskovat jiné, když to, jestli sednou je dost sázka do loterie😏 Jenže je měli v takové divně růžové, spíš starorůžové a nelíbily se mi. Tak jsem risknula úplně od jiné firmy a uvidím. Střihově ale dost podobné. No vybrat si plavky z milionu je děs a zabere to moře času🙄 Doufám, že narozdíl od Bobiny nezůstanu trčet doma, protože na dovču od koček…no nevím prostě🙄
Bobi, aby tě to neožralo prosáknutím🤪 Hele, ta česnečka, byla dobrá? Jako jo, všechno z toho mám ráda, ale ne teda k česnečce, celá ta kombinace se mi zdá podivná teda. Vajíčko do koprovky, klobáska do fazolové a tvarůžek…hm, to ani netuším, kam bych ho šoupla😏 Ten pokoj v hotelu je hezký, moderně zařízený, můj šálek kávy. Onehdá jsme byli v hotelu, drahém, ale zařízeném v tom barokním stylu, blééé, pro mě hnus, vůbec jsem se tam necítila a nikdy už bych do takového nejela, ani zadarmo ne😎 Výra jsem si vůbec nevšimnula a jak už jsem psala několikrát: rukou bych to blbě nenapsala, ale takhle naťukám taky perly. A jen některých si všimnu a opravím🙄 Jako by mozek s tímhle tiskacím automaticky nespolupracoval či co.
Teď jsme doobědvali, já vařila dneska brokolicový krém z hovězím(rozmixovaným v něm) s krutonky a lžičkou zakysanky😉 Až odfuknu, budu muset vytáhnout tu mašinu na ty kalhoty. Koupila jsem si k nim i vestičku, která by se taky měla trochu poupravit, ale když se mi nebude chtít, nechám ji tak, nositelná je. Od rána prší a je 5st. Napršeno je na to, že prší od 9h teprve sice 10mm, ale pršelo dva dny zpátky, takže super, jsem spokojená. Jen ta zima je děs😲 Já vím, ještě na ni budu ve 40kách se slzou v oku vzpomínat a nadávat si, že jsem raděj nedržela hubu. Ale ani to ranní nevlékání si na sebe x věcí mě už fakt neba😏 Kočky si sedly mezi dveře, jako, že by šly ven. No po chvíli vyhodnotily, že ven asi těžko, že zůstanou na tom tepichu ve dveřích. V 5st?!? No to děcka ani omylem! Nejdete, zavírá se, čučte doma😉