No teda fičák převeliký, ráno 5 stupňů, dali jsme s psíkem dlouhou, svižnou prochajdu, ale promrzla jsem, na čepici to bylo a tu jsem samozřejmě neměla.
Objevila jsem náhodou nové zahradnictví a teda mile mě překvapilo, měli docela slušný výběr trvalek + ještě budou mít tenhle týden novou dodávku. Tak to vypadá, že tam seženeme vše nebo skoro vše, co chceme do záhonu a mohli bychom jim udělat dobrou tržbu, když jsou noví.
Dnes se musím odpo pustit do úklidu, včera mi nebylo dobře, nějaká celková slabost, myslela jsem, že na mě něco leze, ale krk je v pohodě. Možná to byl následek včelího píchance. Dostala jsem asi po dvaceti letech a rovnou do hlavy, ale jinak to bylo v pohodě, žádný velký otok a bolení. O víkendu u nás spousta pylu, jeden to vyluxoval a za pár minut to bylo v domečku zase. Tak až bude chvilka budu lítat s hadrem.
Akébii, Žínko, máte? Koukala jsem, co by mohlo růst u pergoly a líbí se mi, že by se dala i baštit. Děsí mě její přírůstek, ale do nekonečna by růst neměla, tak se asi nemusím bát, že nás zaroste😁.
U nás včera taky sprchlo, nic velkýho, zalívat se teda nemuselo, ale doufám, že nějaký slušný déšt ještě přijde, protože co? Protože trávník samozřejmě spolkl skoro všechnu vodu z nádrží🙄. Bojím, bojím.