Dneska ráno na obchůzce si dřepnu ke kámošky pejsaně u plotu, dávám jí kokina jako vždy, když tam zrovna je a plesk, něco mi bouchlo na rameno. Kouknu na něj a ptačí sranec jako kráva😲 Zvednu hlavu, nade mnou na větvi ořechu sedí kosák, prdel otrčenou přímo na mě😏 Doufám, že to bylo všechno ty prase!😛 To se mi snad ještě nestalo, jen u nás nad jezerem, když dělaly vlaštovky tréninkové pití a bylo jich tam milion. A to byl pidi prskanec, proti tomuhle😏
Dneska teda fáááákt veselo👎 Když se sousedi přistěhovali, navezli si až dozadu ke kurtu úly. Teda prý nějaký bratránek. Tom jim říkal, že u kurtu to nebude zrovna dobrý nápad. Ale dobrý, nic se nedělo. Dneska zrušil halu, zahájil venkovní tenisovu sezonu, přijel mu kámoš, po půl hodině dostal dvě žihadla do nohy a naštvaný odjel🙄 Tom řval jak pominutý, okamžitě ať si to se sousedem domluvím,,když jsem s ním taková kamarádka"🙄 ať okamžitě včely odstěhuje! Zatím jsem ho neviděla nevím, jestli neměl noční, nechtěla jsem tam zvonit.
Pokračování: poobědváme, Tom nasratý, nemluví😏 odjíždí do práce. Za půl hodiny volá: jdi se podívat do tvého auta, jestli jsem tam v kastlíku nenechal klíče od kanceláře. Hm, to bych je nejspíš viděla, byla jsem v lékárně. Tak sedni do auta a jeď cestou a koukej, určitě jsem je nechal na střeše položené, pomatuju si, jak jsem se rozjel, že někde něco zašramotilo. A to jako kam mám jet? Nevím, naší ulicí, po Pekárnu třeba. Cóó?!? Já jsem v domácích hadrech(to už jsem vyjížděla z brány, myslela jsem, že budou hned tady někde, na rozbité cestě před barákem) A uvidím je? Jak velký je ten svazek, co tam všechno na něm je? Čip od kanceláře a milion klíčků…Nenašla jsem ho ani v zatáčce u Pekárny, což bylo divné, ani kousek dál na křižovatce, jedu dál vesnicí, už jsem na konci, asi jsem blbě čuměla, nebo je mezitím někdo našel, to není možné a uvažuju, že se u benzínky za vesnicí otočím. Cestou s ním pořád mluvím. Kde asi by spadnuli, na kterou stranu? Doprostřed cesty asi, u řidiče byly. A v tu ránu je vidím - ano, uprostřed cesty, takřka na čáře. Hned kousek byl vjezd do podniku, tak jsem se tam rychle otočila, popojela zastavila s výstražnýma, protože v tu dobu všichni z práce, velký provoz. Vyběhnula z auta, drapla na zemi klíče a prchla do auta. Nejsou rozbité a kolem rozfrnkané? Ne, nic tam nikde nevidím, čip tu je celý vypadá to, že je ani nikdo nepřejel🙄 Nechala jsem projet motorku, tři auta, kamion a hurá, jela domů, celá, auto celé, klíče celé😏 Vztekloň se trochu uklidnil😜