Sago tak super👍snad už jste marodění udělala pá, pá 😜 a bude dobře…vždyť je hezky👍 U nás azuro jak u Bobči, jen fučí tak, že mě to zastavovalo🙄 Bobi, na okna jsem se rozhodnula vyprdnout, bo v telce ráno hlásil saharský písek. Tak na to dlabu a umyju to někdy po Velikonocích. Nedávno ne Bobi, před Vánocema, děsně to letí😕K nám nikdo nechodí, Velikonoce vůbec neřeším. Výzdobu mám, ale nějak se mi vůbec nechce ji vytahovat z krabice…a za pár týdnů tam zase sklízet, tuším se na to vyprdnu. To je i pro Ronju - vánoční ubrusy(prostírání) a polštáře jsem odstranila před týdnem😉 a navlíkla zaječí😜 Tím asi ta výzdoba skončí, možná něco málo z té krabice dneska vytáhnu, když dlabu na ta okna. Protože ven do toho vichru, se mi teda moc nechce, i když to sluníčko…to mě teda láká😀 Půjdu vysadit asi do skleníku papriky, tam nefučí😉
Niki, však to nebylo žádné rýpnutí, dobře vím, kolik ti tím, že jsi na všechno sama přibylo práce…sama bych zdechnula, neumím si představit to všechno stíhat s chozením do práce😲 A ty to navíc nepotřebuješ, si mladá, tobě mizí kila prací ještě.
Auto jsi nedávala, to bylo kde ta díra, pod značkou? Ty jo, to by mě nenapadlo, já mám trochu orezlé prahy. Mimochodem…Fabka tu pořád stojí před barákem, automechanik ani po urgencích pro ni nejede (říkal, že si to nastartuje kabelem) už mě to tu prudí, ale on tam má zase tolik nastavěných aut na opravu, že to vidím na svatého dyndy🙄 A Tom brblá, jak sem to domluvila. No co ho můžu nějak donutit?
Ještě dopisuju, páč jsem teďka kouknula na předpověď a doprdele, u nás má fučet nejmíň 8 dní ještě☹️ Nejvíc zítra, pak trochu míň, ale ještě pořád dost. To bude zase práce protivná a ještě ke všemu jsem potřebovala pomazat herbicidy ostružiníky, co se mi rozlezli po několika záhonech, v některých místech, kde to není podsazené jsem si říkala, že si to dám do malého rozprašovače a normálně to postříkám, protože je toho strašně moc, výhonů👎 No v tomto vichru to nepůjde a mezitím se ta sviň rozroste zas mezi další kytky😠