No tak já Niki ani na preventivky jako takové nechodím, páč je pořád co opravovat a vzhledem k termínům(teďka nejbližší to září ) to znamená, že do té doby se jistojistě zase něco dalšího rozpadne😏 Ale já jsem měla zničené hned co my narostly, každá, tehdy ještě povinná školní návštěva zubaře bylo vrtání 3-4 zubů. Mamka to měla stejně a obě nemáme ani ty nehty, vlasy taky hrozné. Nějaký problém se vstřebáváním asi. Vápníku zřejmě ne, protože kosti se nám nelámou, mamka nemá ani nějakou osteoporozu, co by museli hlídat, v jejím věku.
Včera bylo celkem hezky, hned ráno ne, ale pak se vyčasilo a odpoledne bylo 12st, takže jsem postupně shazovala svršky, nakonec mi bylo i v mikině horko. OBI jsem si koupila pár kytek, dosadit na holá místa(že se třeba namnoží, ale leda prd) plamenek, co mi brigádnice urvala 🙄 a bílou magnolii, co jsem chtěla dávno (hvězdicovou, tu jsem neměla) Jo a pár jahod, co se nechytly. Takže jsem to včera všechno dosazovala, mezitím pálila další zbytky, co trochu vyschly od minula, mezitím lítala za brigádníkama, co mají, respective nemají🙄dělat. Dám mu vykopat 20 buxusových koulí, co je zabily housenky. Na volná místa jsem mezitím dosadila předloni zakrslé cesmínky jako, že zkouška, jestli je nahradí. Dám mu k nim tyčky. Přijde, že už to má, jdu to zkontrolovat, kouknu tyčka zlomená. cesmína taky. Doprdele, na co jsem ti tam dávala ty tyčky!!? ,,Ale já sem to nevykopal!" Ne, nevykopal, ale rozšlapal👎A tak je to pořád se vším: jednu věc udělá, tři zničí. Tom mi řekne: boha, má to IQ 30, musíš prostě stát nad ním! Jenže to bych si to taky mohla udělat sama, ale nemám tolik ruk, abych to všechno zvládla, nejsem chobotnice😏 Jsem z toho a toho, co pak zbytek dne po něm opravuju tak zničená, že zase usínám ve 21-22h. Nevíc, jak je dlouho světlo poobědvám v 15h a po 16h jdu ještě druhé kolo do tmy, dvoufázově😉
Včera Niki vyšla na NETu fotka Jeffa Bazose, jednoho z nejbohadších lidí a jeho nastávající. Příšerná karikatura, jsem se musela smát. Říkala jsem Tomovi, že nechápu, proč si chlap, který si fakt může na sexi peníze 😉 vybírat pořídí tohle. Pak jsem se teda v článku dočetla, že ona není mladá, tak to plastikama dohání…ale teda příšernost. Tak tady bych pochopila, že když chce kočku, tak si pořídí tu 30letou, hezky vypadající holku a nemusel by se dívat na takového kyborga s umělýma kozama, vycpanýma rtama, lícema a nevím čím ještě, facelift, botox… Hele, nechceš mu napsat😜