Bobca:ahoj všichni
Jsem ráda,že se přidala i Evka..Na Fauně jí to nějak nešlo....
Přidám názor,že jak je člověk silnější,nemá vrásky,to je fakt..ale zas ty "podbradečky a tvářičky" naducané taky nejsou moc in..Není to sice tak hrozné-viděly jste mě v chobotu,ale já jsem jinak taky pořád plašan..né,že bych pořád něco dělala,na to jsem právě už zhnilá,ale štve mě,jak rychle chodím..hrůza..Jdu si třeba pro auto,já letím jak blázen,pak dýchám jak čtyři,srdce v krku..Neumím se zpomalit..
Ty herečky uměly svá kila nosit..Hlavně Helenka Růžičková..Názor,že ji rakovina dohnala zkrz váhu neberu..Jsou štíhlí lidé,drží se a..v tomhle fakt nikdo neví kdy ta potvora udeří a na koho..Ano,životosprávou lze se ukočírovat..ale téhle nemoci si myslím nelze nezabránit.
Já byla taky do těch 40-45 žravá..Když jsme někam jely,začlo to motorestem u 9 křížů..pak na Pávově...ještě před Brnem vlastně "Holubice"..ale ta až později,ta tam ještě tehdy myslím nestála..A někdy i jen kelímek s vlašákem mezi kolenama..a těch oplatečků....Na zájezdě klidně 2 jídla-hotovku,než donesli objednávkové,a navrch pohár..Prostě malé prasátko
Každá máme myslím období,kdy jsme byly krásné a štíhlé..a teď už jsme jenom krásnéRaduš,ano léky..Já je začla brát až tak k 55..(72kilo)začlo to cholesterolem..Pak jsem se sesypala,začla antideprsiva,nechuť k ničemu a k životu už vůbec..sobotní sedánky s vínkem a zobáním na balkoně(pak už i v týdnu)..Pak psychiatrie..řešila jsem to jídlem,a už to jeloPak se přidaly další léky,ale to už až teď nedávno v těch 63..Kdo mě zná,ví můj příběh-nebudu to znovu psát..Každý jsme prostě jiný a dostali jsme do vínku různé povahy
A když pak někde čteš,že dnešní babičky(některé)jsou kost a kůže,chodí oblékané hůř jak 17tky..A vzpomínky,že se do babičky dalo "zabořit"..Nemluvím o 50tnicích,taky se do mě nedalo zabořit,ale až teď,po té 60 se splaší hormony ještě víc... a k té pomalu 70 po mě nikdo nemůže chtít,abych držela nějakou drastickou dietu a začla chodit do posilovny,jenom abych přestala jíst prášky..hodnoty mám v normě..Postavu mám po mámě,jen ta prsíčka jsou o něco větší..A to jedno pivo denně si dá i moje 88 letá švagrová.někdy i 2
Neškodilo by víc pohybu-to vím..ale prostě.."taková jsem já matinko"
Tak nějak. Moje kamarádka, štíhlá, dlabala (nejen) zeleninu, nikdy nekouřila, chodila na procházky s čubinou, rekre jezdila na koni... a po padesátce rakovina plic. Po třech měsících jsme jí šli na pohřeb.