Začnu od konce, u nás sluníčko, 1.5st. Niki nelítej, nesháněj, prostě se na to vyprdni, no a co? Mě třeba úplně stačí, že ste, i tady ostatní holky, že mám s kým si ,,pokecat"😉👍 Nech to tak, vážně.
Nó pokecat😏Tak hlavně, že jsem vám úplně zapomněla napsat, že Tom má dneska celý den ten tenisový turnaj, co pořádá. Včera jsem jim navečer musela napéct štrůdly, uvařila jsem si kroupy a uzený vývar. Dneska jsem do vývaru hodila uvařit uzenou krkovici, mamka(tchyně) u nás dneska vařila k tomu houskové knedlíky a trnkovou omáčku. To bych já pro 30lidí nezvládnula, nedala bych ty pomněry😊 A musely jsme u nás, protože já mám velký sporák s prostorem kolem, na který vlezou i velké kastroly. V 8.45 letím do auta, že ji vyzvednu a u řezníka to maso, na večeři zabijačkové speciality a obložené mísy…vletím do fabky a zjistím, že sklo je ne, že namrzlé zvenku(kde jsem ho honem začala škrábat) ale i zevnitř!😲 S řevem a nadáváním jsem skočila do volva a tím to skončilo😛 nemohla jsem si v tom stresu vůbec vzpomenout, jak to rozjet, když se tam nestartuje klíčkem, jak vrátit zaklapnutá zpětná zrcátka, no po řevu, kdy Tom vyběhnul mi to říct jsem vyjela, u řezníka nedokázala otevřít kufr, doma u garáže naopak zevnitř kufr zavřít, takže jsem musela vylézt a zavřít ho zvenku🙄 a teprve jsem mohla nacouvat do garáže, kde jsem zase netušila, jak to auto vypnout, takže jsem dala ,,parking" a utekla😛 doma jsem ječela, že vrčí v garáži a nevím co s ním, ať si ho jde vypnout nějak. Jo…a ,,řadící páku" co se do ní jen tak jako ťuká, tak tu nejspíš brzo urvu, protože já s ní prostě ,,řadím"😏 Dovařily jsme to kolem jedné, přijet si pro to měl řidič ve 14, takže dobré. No knedle se nám zdrbly😟 Neptejte se mě proč, já to nevařím, netuším. Podle mé mamky sme je vařily zbytečně dlouho, tchyně se pořád bála, že jsou velké, aby byly dovařené. Tom před chvílí psal, že jsou po jídle, podrobnější komenty budou nejspíš až zítra, teď hraje, nemá čas. Kolem třetí jsem doumývala a sedla k biatlonu a sem🙂konečně😉