"ja pozor,Bobča se ukázala"
Hej,ty lesní poběhlice-teda chtěla jsem napsat tanečnice....Já píšu denně,jen jak se mi tuhle smazala ta litánie,tak jsem se na to pak vyprdla...Nerýpej zaseju?
Včera jsem ráno ani nezapínala,vybuřuje mi to delší dobu,že mi končí licence ,čico,musím zavolat synovci..ale jsem se zasekla ráno u telefonu-Zdenka měla svátek,pak volala Jaruš..V 10 jsem měla jít na 2.očkování "klíštěte".natáhla jsem to k holičce..Zasekla se v trafice,na oběd jsem si zašla na halušky...Jenže ouha😊byl už jen poslední brutvánek-což neva,ale až pak mi je pochválil,že jsou dnes obzvlášť promaštěné...mi nedošlo,že to byl asi už spodek z lódny...a tak už jak jsem baštila-byly teda dobré,ale spodek z misky jsem nechala..ten už plaval..co už👎
Ale ve finále jsem musela blahořečit tomu obědu,bo jsem po pár dnech zácpy se totálně vyčistila👏..aspoň k něčemu to bylo dobré,ale chvíli je nebudu muset vidět..Pak jsem byla nakoupit u kamaráda levnější maso a sýr,tam jsem zkysla na kafi-ledovém🙂..
Mrkla jsem se na minulý díl miláčka "Gibse",začly jít na Nově nové díly..co ještě nebyly...Jo,mezitím jsem se pokoušela si bucnout..větrám do chodby,tam je zima,venku se nedá..Na počál jsem si ani nevzpomněla😇..Teprve dnes mi o trochu míň bolí ty kyčle z toho úterního dřeva...Včera jsem dostala za to flašku "jacka Danielse"-fire..je to skořicový mok,naředěný jablečným džusem chutná jak štrůdl..Daly jsme si jednu sadu,a šla jsem domů lehnout-asi o půl 8..Vedle sousedi opět měli párty..před 10 začla gradovat,ale o půl 11 to utli...možná na ně někdo už zavolal,,Já zavřela okno hned a zatemnila,bo se mi chtělo spát,ale nešlo,bo bez ponožek já prostě neusnu..Takže Raduš,u mě vyhrály hebké teplé ponožky na nožky od Božky👍..no a pak jsem usnula,jak přestali..Ve 4 jsem otvírala okno,čučla na minulou kriminálku Anděl a po 7 mě vzbudil sousedův baryton..cosi venku řešil..
chápu Buggyru,že v tom severním pokoji má zimu,já,když třeba jsem celý den bývala doma na baráku,musela jsem mít taky teplé ponožky-ale to jsem byla hubená,teď mě hřeje to sádlo,jak říkám..Ten vliv okolí na mou snahu se sebou něco dělat je hóódně blbý...Nejlépe,když máte kamarádku,která váží 50kilo i s postelí,je o 23 let mladší a sabotuje veškerou mou snahu..To bych nesměla fakt chodit už nikam a sedět sama doma..
Včera jsem byla pověsit a sebrat prádlo na hůře...normálně čůrky potu ze mě tekly a trvalo hoodně dlouho,než jsem zchládla..za hoďku to bylo suché,jak jsem šla věšet další várku...