Canka: Ahoj holky,
Ano ano,byla to Hrubá Skála..bylo to tam opravdu moc hezké..celkově ta příroda byla nádherná..moc se mi tam líbilo..to mi tady u mě strašně chybí..mám tu jen pole a pole😔
Návrat do reality včera,kdy jsem po dlouhém volnu musela do práce,byl opravdu hnus😀Když mi ráno zazvonil budík,myslela jsem,že napíšu do práce,že je mi zle a zůstanu spát😄Ale nakonec jsem teda vstala a odhodlala se…v práci jsme byli zpomalený úplně všichni,takže rozjezd byl fakt vtipný😀Probudila jsem se pořádně až odpoledne,protože jsem potřebovala uklidit balík sena a počasí mi úplně nepřálo..prošelo celý den,do toho vítr jak blázen..takže všude samozřejmě bláto a kutálejte v tom ten těžký balík..nebudu ani říkat,kolik padlo sprostých slov…ale sakra sprostých😂A jak jsem byla zabahněná,jak jsem ten balík kutálela🤭No a pak to seno házet do seníku v tom větru…dovedete si určitě živě představit,jak jsem šla pak domů..zabahněná,zmoklá,se senem všude ve vlasech😄Jsem ráda,že jsem nikoho nepotkala,protože by se mě asi lekl😀
No a dneska ráno,když jsem šla ke zvířatkům,tak zase vítr..teď posledních 14 dnů fakt furt fučí a je to už otravný..taky u vás fouká?
Po práci jsem jela do města vyzvednout si kalendář,co jsem si nechala udělat z fotek a čekala jsem ve frontě a přede mnou paní,která teda smrděla..ale neskutečně…jakože močí..teda musela jsem ustoupit o pár kroků zpět,protože takýhle smrad jsem hodně dlouho nezažila🙄
A naštval mě Berťas dneska..nakrájela jsem mu masíčko,vzala kapsičku,smetánku…všechno jsem mu v seníku hezky připravila k papání a on přišel,čuchnul si a odešel..zmetek jeden nevděčná😀Tlustý je jak prase..takže jsem mu řekla,že na něj teď prdím,že to nebudu vyhazovat,když to nejí a že dostane dietu..co by za to jiný kočeny dali..Prdím na něj na rozmazlence🙂
Taky. Zrovna včera.