Já jsem dneska nepsala? 😲 To je nějaké divné, myslela jsem, že aspoň dvakrát😛 Tak přesně jak to popisuješ Bobi, to má mamka. V polovině zděného chléva byla prasata, v zadní části kurník. Čuníci slepičkám topili😉 Já teda pamatuju i krávu, bylo mi šest, když jsme ji rušili. Teď, jak nejsou už léta ani prasata, mají slípky studený odchov. Byla jsem tam onehdá s mamkou zavírat (na Štědrý den) a to nebyl žádný mráz a zima tam teda byla😟 To je myslím jediné mínus.
Dneska u nás zase krásně, předpokládám, že asi všude. Obešla jsem obchůzku, fyzička se zatím moc nelepší🙄 Odpoledne jsem odryla zase pár metrů, uklidila zbytky ve skleníku a je mi záhadou, jak do něj dostanu vodu - je tam dost sucho už, kor, když svítí slunko - to pořád vysušuje. Pak musím zrýt i tam a vyset saláty, ale taky nějak zalít právě. Zase jsem zametla ve vchodě, včera večer celkem foukalo, tak zase hromady listí a větviček z vistárie. No a konečně jsem posbírala větve z vrb nalámané, hodně jsem vytahala i z jezera, však jsem to dělala minimálně hodinu. Kočkám se ven vůbec nechce, i když bylo tak hezky, Viktík jen ráno obešel barák a šel domů chrnět, Gucci jakbysmet, jen večer jsou chvíli někde v garáži a za chvíli už Vikťa škrábe. Gucci čučí u komína a chrnět jde pak taky dom. Kruci se nudím, to je hrozné. Přijde mi, že se to nedá takto vydržet, přijdu domů, sedím u telky, u compu, pak usnu, hodinu nejmíň spím, pak zase telka a jdeme spát🙄 Když mám něco dělat venku, se mi nechce, jak jsem unavená a tady zase brblu, že se nudím😏 To vy holky od hospodářství nemáte, vy musíte makat chtě nechtě, zvířectvo nepočká. A to se mi ani vařit nechce, nějak jsem normálně zapomněla, co se tak normálně jí, vařívá, nic mě nenapadá, mám duto. Včera jsem udělala špenát s bramborama, měli jsme oba chuť na něco nemasového, s volským okem, mňam. Dneska byl Tom chvíli v práci a na nákupu a přivezl nudle s kachnou od Ťomga - už jsme neměli dávno. Rozdělili jsme si to napůl, i na zítra, jsou to obr porce. Pochopitelně jel mojim autem, nevydržel, musel s ním do myčky…prý bylo špinavé. Ono se převáželo, jak byla ta břečka a pršelo. První mě ukecával, ať jedu s ním, na ty nákupy, ale pak si to prý užil, řízení mého auta😛 Aspoň někdo, já jsem na zkoušku objela tady dědiny v úterý a jsem si to teda neužívala, klepala jsem se jak ratlík. Mám pocit, že nevlezu do pruhu, jako bych jela s kamionem, když míjím auto, přestávám dýchat😏 A to Tom seděl vedle s říkal mi, co mám dělat. Áno, řadí se i s automatem, či spíš bych to nazvala mačkají čudlíky a než si vzpomenu jak😎 Parkování…očistec. Do garáže jsem couvala týden a po milimetru🙄Určitě to okřápu.