Aktuálně: 3 835 inzerátů208 163 diskuzních příspěvků18 226 uživatelů

Třetí víčko

lesnizinka
lesnizinka 25.12.2023, 21:56:19 xxx.xxx.81.171

Tady všichni vánočkujou?😉👍 Já se teda celkem nudím😏 A taky jsem strašně, strašně unavená🙄 Dneska jezdíme na oběd k tchánům, tak jsme byli, ale já jsem byla nějak úplně hotová. Mám problém cokoliv. Jen ležím a žeru a spím👎 Máte někdo recept na nějaký životabudič? Nějakou hopsínkovou? Nutně něco takového potřebuju😎

eva (neregistrovaný) 25.12.2023, 22:45:50 xxx.xxx.163.64

Děti a vnoučata na návštěvě a hned byste hopsínkovala….

Daja
Daja 26.12.2023, 05:58:46 xxx.xxx.121.44
eva:

Dobré ránko 😉,

mě právě rodinka odjela a přiznám se, že dvouma rukama jsem mávala a pak padla na kanape. Jak já se těšila na vánoce s vnoučaty a rodinou. No a teď si užívám ticho a pořádek, ale vnučky byly zlaté i se dokonce u nás koledovalo. 

Dája

Bobca
Bobca 26.12.2023, 07:02:36 xxx.xxx.20.192

u nás se nekoledovalo,ale hrál “černý Petr” a kvarteto..Přijeli (dcera s vnučkama od syna a její přítel) v 11,a v 1 odjeli,pojedli chlebíčky i jim chutnaly ty moje rohlíčko-tyčinky z nesolených buráků..Není to ono,ale dá se to..Biskupák..Eliška mi dala spoustu nových fotek do tabletu,a i já jsem si je vyfotila😀.Raduš,unavení jsme všeci..Nediv se,nejsi zdravá a makáš jak šroubek..Já jsem taky pořád unavená,motám se,když se zohnu..Akorát jsem včera navečer zametla barák,vytáhla popelnici na ráno..ale budu muset vytřít,dole pod kolem souseda jsou rezavé kaluže..Naštěstí je optika zavřená do neděle..

Evi-(neregistrovaná)-žínka neměla návštěvu..a hopsinky by stejně nepila,je zarytý abstinent..☹️

lesnizinka
lesnizinka 26.12.2023, 08:21:06 xxx.xxx.91.225

Ne, žínku by děti a vnoučata jistojistě dorazily😎To bude dneska, dneska je rodinná slezina u mamky, takže tam budou děti sestřenek a mého bráchy…a z toho se budu zase ,,léčit" měsíc. To je něco, co já absolutně nemusím. S láskou vzpomnínám na doby, kdy my jsme byli ,,děti", tedy všichni svobodní a bezdětní a jen jsme pokecali. Teď tam akorát matky odbíhají hlídat ratolesti a jediné téma je ,,děti". Pro mě jsou to spíš ,,boží muka"😛 Chci se s nima sejít, těch příležitostí se všema bohužel už moc není, ale už mám problém i ukecat tam Toma. 

Spala jsem 2h večer(od 19 do 21h) spala jsem většinu noci a ráno i zaspala(nikam nespěchám, na obchůzku ještě nechodím, zkusím od zítra, alespoň pomalu) Že bych vyskočila vyspinkaná do růžova a čilá jak rybka…se říct nedá😎 Nasadila jsem alespoň nějaký ten hořčík a B6, co jsem kdysi koupila Tomovi a beru to. Zelí jsme teď měli v kyselici každý den. Popřemýšlím, možná si koupím ještě nějaké to céčko, i když jsem to nikdy nedělala a citrusy a jablíčka jíme denně. 

Bobca
Bobca 26.12.2023, 09:18:16 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Já bych někdy v příštím životě chtěla mít takové pěkné bydlení jako máš Ty.👍

Jani,má to fakt moc pěkné,ale práce,práce,práce..Nechtěla bys to..Byla jsem tam2x..Od jara do podzimu Raduš maká venku,na jedné straně začne,na konci zkončí,a může jít znovu..a barák jak hrad…😊

Bobca
Bobca 26.12.2023, 09:20:24 xxx.xxx.20.192

zapomněla jsem Raduš napsat,že už se může konečně pořádně vyležet,a obchůzku ještě odložit,hm?😉

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 26.12.2023, 09:47:43 xxx.xxx.119.6
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 26.12.2023, 08:21:06

Žínko, já se tak těším, až zítra vezmu lékárnu útokem. Taky jsem nějaká marná, mám tu jen zázvor a bylinky, magnézku, ale necítím, že by to sílu dodávalo. Dělám si čerstvý šťávy, ale asi potřebuju nějakou chemku.

Za chvíli vyjedeme pryč, u nás je hrozný bláto a pes se v tom nedá venčit, včera mě výlet probral, ale večer jsem odpadla. Dneska se musím dokopat k úklidu, ještě jsme nevybalili tašky ze Štědrýho večera,  i přes ucpanej nos cítím, že to tu začíná zapáchat, zdroj jsem ale neobjevila…možná my lidi😁. 

lesnizinka
lesnizinka 26.12.2023, 09:47:59 xxx.xxx.91.225

Obchůzku Bobi až zítra. Dneska je krásně, sluníčko svítí, obešla jsem alespoň zahradu, koukla, co kde by bylo potřeba. No😏potřeba by toho tedy bylo dost. Všude jsou nalámané větve, jak byla onehdá před Vánoci v noci asi hodinu ta vichřice. Vrby olámané fest, všude leží i velké větve. U kompostu rozlomená napolovic švestkomeruňka dumám, jestli ji ještě bude mít význam zachraňovat, jestli ta jedna polovina ještě chvíli ,,bude". Olámané komule(motýlí keře) vypadá to, že se tím zadem prohnalo nějaké tornádko, protože to chytlo jen v určitých místech. Nemáme zoráno, jak jsem to chtěla prubnout, tak to i dopadlo🙄 Jsem tůůůze zvědavá, jak ta výsadba letos dopadne😏 Nevím, jestli už zítra, ale musím začít tím, že si kousek poryju a napíchám tam česnek(který už tam měl být měsíc) 

Canka
Canka 26.12.2023, 13:38:48 xxx.xxx.212.178

Ahoooj..

Už jsem tu taky😀Jsem se vánočně zapomněla🙂Vánoce byli moc hezké,nasmáli jsme se,povyprávěli a teda hlavně jedli a jedli😀Dárečky už byli vedlejší,ale taky potěšili,jen teda zase a opět peníze pod stromečkem🙄Každý rok na to nadávám a každý rok je to stejné..takže kvůli tomu jsme se trošku chytli,ale nic hrozného..

Včera jsem byla s malou poničkou na procházce,potom jsem byla k mamce pozvaná na oběd a potom jsem jela na oslavu..a zůstala tam až do rána…taky jsem dneska podle toho ráno vypadala🙂Takže dneska si vyhlašuji odpočinkový a valecí den..

Obrázek
Koutak
Koutak 26.12.2023, 18:04:17 xxx.xxx.168.33

ZDRAVÍM KOČKY.

Nebyl jsem zde už dlouho a tak  se musím vypovídat z trablů.Vánoce jsem letos neměl.Ve středu mě postihla v noci zákeřná nemoc a tak jsem ve čtvrtek šel k lékařce.Test a Covid.Dostal jsem Isoprinosine a 6 dnů bylo krutých.Připadal jsem i jako živá mrtvola.Kašel,vše jsem vyzvracel a s postelí jsem měl kolotoč zadarmo.Zapojil jsem lichořeřišnicová semena z mrazáku a ejhle, už jsem negativní a zdráv.Bohužel,nyní ho má žena a syn.Tak jsem se vypovídal a k tomu podstatnému.Na chalupě jsem týden nebyl,ale Mourek měl zásobu granulek a ani dnes nebylo sežráno.Bohužel Mourek asi někam emigroval.Doufám,že žije.Na fotopasti za týden byla  pouze kuna,jak žere jeho granule a jinak nic.Bylo mi smutno,ale snad se objeví.Šel jsem raději na procházku na rybníky.Vánoce udělám v létě.

Obrázek
Bobca
Bobca 26.12.2023, 19:12:06 xxx.xxx.20.192

zdravím Kouťáku🙂je fajn,že jste se ozval👍..je škoda smutných vánoc,ale hlavní je,že jste se z toho dostal..Já měla v listopadu Covida(3 dny celkem krušné,ale jakýsi lék mě z toho taky dostal-už nevím jaký),ale ještě mě pobolívají klouby a jsem unavená..Ale dá se to vydržet..

Mourek se ztratil??třeba je někde u sousedů a má se dobře..Musíme doufat..Držte se a dejte vědět,jestli se objeví🐈

lesnizinka
lesnizinka 26.12.2023, 20:22:54 xxx.xxx.91.225

Oh můj bože….ještě i vy Kouťáku!??😲 Přenos přes NET nikdo nedokázal, tak od nás to určitě nemáte, opravdu ne🙄😉 Je mi líto, že i vás to všechny postihnulo, ať už tahle mrcha otravná jde někam do horoucích pekel😈

A do toho Mourek nikde!😲Je teplo, jestli se nazačaly kočky mrouskat🙄Nebo když zjistil, že nikdo nepřijel, tak šel jak říká Bobča na koledu k sousedům. Určitě nám napište, až se objeví! Budem na něj myslet🐈

lesnizinka
lesnizinka 26.12.2023, 20:26:43 xxx.xxx.91.225

Niki, za penízky si koupíš, co sama chceš či potřebuješ, nebo pro zvířátka  líp, než by ti dali nějaké blbiny😉

Ponička je jak Méďa Béďa😀🐴

Kilian
Kilian 26.12.2023, 20:49:48 xxx:xxx.9cfa:c604
Odpověď na příspěvek uživatele Koutak z 26.12.2023, 18:04:17

….tak přeji aby jsi byl zase v plné kondici a kocouřisko brzo a bez úhony doma….

Bobca
Bobca 27.12.2023, 07:22:50 xxx.xxx.20.192

já čekám Jaruš z Olomouce..tak to tu jdu trošku poliskat..bude tu před 8 jak na koni🐎

lesnizinka
lesnizinka 27.12.2023, 15:23:23 xxx.xxx.91.225

Dneska jsem byla poprvé na prochajdě. Vyrazila jsem svižně, protože to ani jinak neumím. Po pár metrech jsem zjistila, že mi není zrovna moc teplo. Pofukoval čerstvý větřík - mrzly mi uši (až doma jsem pak zjistila, že je jeden nad nulou, nekoukla jsem, nějak jsem kalkulovala minimálně s 5st, když odpoledne bývá tak teplo) Postupně mi taky docházela šťáva😏 v polovině cesty už jsem se jen tak vlekla. O rozježděném blacku na druhém břehu a kličkování mezi kalužema se ani nebudu podrobně rozepisovat👎Pejsové z Pálenice byli nadšením bez sebe, že jsem konečně přišla s kokinama. Potkala jsem venku jen jedny sousedy. 

Po snídani jsem rozmontovala další Geberit(WC) opět přetěká horem, nevypíná. Hodila vyvařit do octa a doufám, že ho zase rozchodím, protože tento byl nedávno měněný komplet🙄Pak jsem šla ven, v domku vytřídila kolečko bince, co jsem tam navezla z garáže a šla rýt pod česnek. To mi teda moc nešlo. Je to mokré a pýrem či jakovou ještě trávou prorostlé pohustu. Říkám si, že než začne mrznout (snad ještě začne) tak to pomalu zryju a až to trochu promrzne, snad se do toho bude dát ten česnek napíchat. Zatím je to jen mokrá matla patla🙄 Ráno volala mamce její teta (poslední) že jí umřel syn, mamky bratránek. Takže příbuzenstvo musí na Slovensko na pohřeb - v pátek. Mamka má děcka z Prahy, asi je budu pár hodin muset pohlídat já…těpic😏

Bobca
Bobca 27.12.2023, 18:32:21 xxx.xxx.20.192

Raduš,ty jsi hrozná😟je to potřeba dělat,když nejsi zdravá?vytáčíš mě 🙄no coment👎I ta procházka by taky nepočkala,že?…hrdinko😕

Fikovnice
Fikovnice 27.12.2023, 18:36:17 xxx.xxx.177.249
lesnizinka:

Dneska jsem byla poprvé na prochajdě. Vyrazila jsem svižně, protože to ani jinak neumím. Po pár metrech jsem zjistila, že mi není zrovna moc teplo. Pofukoval čerstvý větřík - mrzly mi uši (až doma jsem pak zjistila, že je jeden nad nulou, nekoukla jsem, nějak jsem kalkulovala minimálně s 5st, když odpoledne bývá tak teplo) Postupně mi taky docházela šťáva😏 v polovině cesty už jsem se jen tak vlekla. O rozježděném blacku na druhém břehu a kličkování mezi kalužema se ani nebudu podrobně rozepisovat👎Pejsové z Pálenice byli nadšením bez sebe, že jsem konečně přišla s kokinama. Potkala jsem venku jen jedny sousedy. 

Po snídani jsem rozmontovala další Geberit(WC) opět přetěká horem, nevypíná. Hodila vyvařit do octa a doufám, že ho zase rozchodím, protože tento byl nedávno měněný komplet🙄Pak jsem šla ven, v domku vytřídila kolečko bince, co jsem tam navezla z garáže a šla rýt pod česnek. To mi teda moc nešlo. Je to mokré a pýrem či jakovou ještě trávou prorostlé pohustu. Říkám si, že než začne mrznout (snad ještě začne) tak to pomalu zryju a až to trochu promrzne, snad se do toho bude dát ten česnek napíchat. Zatím je to jen mokrá matla patla🙄 Ráno volala mamce její teta (poslední) že jí umřel syn, mamky bratránek. Takže příbuzenstvo musí na Slovensko na pohřeb - v pátek. Mamka má děcka z Prahy, asi je budu pár hodin muset pohlídat já…těpic😏

Raduš, já na Tebe nechci být nějaká nepříjemná…ale víš, že s tím rozdáváním “kokin” psům můžeš narazit u jejich pánečků…? Jsou lidi, a není jich málo, kteří fakt nejsou rádi, když jim někdo krmí psy, byť jen nějakými drobnostmi.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.