Však tak to myslím Bobi, jak popisuješ s pánem. Nemůže se sama nemocná starat o někoho nemohoucího, ale jde o to, že je plno starých opuštěných lidí, ne nemohoucích, kteří uvítají třeba tu kávu s někým, chvíli si popovídat. Naše známá, je jí 85, ale je naprosto hlavou v pořádku, jen ji bolí už léta nohy, takže nikam nechodí. Bydlí kousek oproti od mamky, chodili jsme tam celá rodina celý život, je to naše ,,tetička". Mamka tam chodí alespoň jednou týdně, teď i častěj, co tetičce umřel v jeden den muž i syn. Ale ona má hromadu rodiny, vzadu bydlí snacha po synovi, denně tam je druhý syn, dcera, jejich děti…To jen příklad, že kdyby neměla ten zbytek rodiny, tak jí stačí pokec, nepotřebuje žádnou péči, kafe vaří ještě ona mamce🙂
Uf, cystickou fibrozu😟 Nechápu, jak se dá s takovým dítětem existovat teď, když se přehánějí covidové vlny prakticky imrvere👎
Dneska se pokusím něco začít zdobit, teplotu nemám dva dny, jen mě trochu pobolívá ten krk a jsem rozlámaná, bolí mě nohy…opět. No nic, lupnu růžovku a jdu na to😏
Asi jsem psala s tím naslouchátkem? Přišlo, vyzkoušelo se a zase odejde. Nevím, jestli je to tím, že výrobek je vadný. To zřejmě je, protože má několik stupňů zesílení, ale funguje jen naplno - vyzkoušel i Tom. Slyším sebe, jak dýchám, řvu si sama sobě do ucha, slyším tření oblečení a kroky….a to všechno ruší mluvené slovo. Z telky nerozumím ničemu, hlasy se ozývají jako, když někdo mluví ze studny. To se nedá👎 Uvažuju ještě zkusit kvalitnější výrobek a případně ho taky vrátit. Jsem se těšila, že na Vánoce normálně už uslyším, ale prd😕 S nemocí je to ještě horší, to už neslyším takřka nic👎
Á zapomněla jsem s tím vyplým zvoněním😇 To je mamka hadr, mám to každou chvíli. Domluvili jsme se s bráchou, že my jí necháme opravit mobil - před rokem jí spadl ze schodů a rozkřápala displey. Funguje, ale je to blbě vidět. Bráchy kámoš od mobilů, že vymění displey, cca 1800Kč a nemusíme kupovat nový mobil. Tak to domlouval, že se někdy zastaví pro něj, vymění a zase přiveze, protože my teď k němu nemůžem. Předevčírem večer jí volám, jestli ji z pečení šlak netrefil, protože několikrát přes den volala, že se k tomu schyluje😉 No a stále obsazovací tón. Tak jí pošlu SMSku, co kuva zase dělá s tím mobilem!?….a až pak mi dojde, jestli si ho kámoš už nevyzvednul😊 Ptám se bráchy a že jo😛 Včera jí ho měl přivézt. No odpoledne volá brácha, že ho vyměnil a nefunguje tak, že druhé kolo a bude snad dneska. Doufám, že to bude fachčit, jinak mám dárek v pr….👎