Z Maďarska jsme přijeli ve 14.30, Viktínek vyběhnul z garáže, Gucci jsem našla v domku. Nafučenou, byla zalezlá v regálu jako vždy a odmítnula jít se mnou domů. Tak si naprdni babo😏Šla jsem se převléct, sundala mikinu a madam už byla skoro u baráku, tak jsem jí zase letěla dolů otevřít pracovnu. V garáži byly za dva dny ty misky obě vymetené, nevěřila bych, že je sní oni dva a už vůbec ne Viktor sám, protože to by na něm taky muselo být někde vidět🙄Takže si myslím, že do toho domku šla až dnes. A doufám teda, že jim do té garáže nevlezl a nevyžral to bezdomovec Macek🙄
Mysleli jsme, že zůstanem věrni Hevízu, protože je tam to horké jezero, ale tento hotel je naprosto skvělý 👍má ten plavecký bazén pro mě a několik teplých, máčecích😉 pro Toma. Psala jsem 50ku bazén😏Jsem tele, kam by vlezla 50tka, je to 25m. Ale i tak super, proti malému bazénku v Hevízu v hotelu, kde jsem musela plavat kola, abych si zaplavala. Bylo tam teďka minimum lidí, minimum Rusů👎Pár českých dvojic cca v našem věku a starších a tak jedni Slováci a rakouští důchodci🙂 Snad jen jeden pár s dětma, na které jsme za ty dva dny ani nenarazili👍 Naprostý klid a pohoda😎 A v neposlední řadě: Hevíz je o 80km dál a ty se jedou po okreskách, takže tohle je o hodinu blíž👍 Hevíz je sice krásné lázeňské město s jezerem, kde se dá i pro zmrzlíky plavat už od jara, ale myslím, že už tam Toma neukecám, bude chtít už jen sem😀
Taky jsem poprvé v životě vypila uvítací drink, mohli jsme si vybrat, Tom si dal colu😛 mě objednal nějaký míchaný s aperolem, prý bude veselo😜 Bylo, přišli jsme na pokoj a za chvíli jsem usnula jak špalek😛 Seděli jsme právě v hale, hrál tam výborný pianista, starší pán(teda doufám, že byl starší, než my😜) a k tomu nám nabídnuli ty drinky…že jsme je ještě nevyužili. Tak bylo Tomovi blbé říct, že nechcem😎Byli jsme po večeři, nacpaní jak čuníci, tak mi to kupodivu nevlezlo do nohou….po alkoholu mě vždycky úplně hrozně začnou bolet nohy, takže ho prostě nepiju. A tohle jsem cicmala asi hodinu, tak se to zřejmě hodně naředilo, i tím ledem, co v tom byl🙂
Cestou zpátky nám volali z autosalonu, že moje auto je v Rakousku a přijet do Brna si pro něj máme 20tého. Hmm, tak nevím jak, když Toma automat jsem ještě neřídila a mám sednout do takového hebeda poprvé a odřídit ho domů? To bude zajímavé😎Zítra si to zkusím alespoň k tchánům…u nás je ovšem na cestách břečka😲