vcera jsme cestou ze cvicaku nasli tento micek, do ktereho se Hachi naprosto zamiloval :) Myslela jsem, ze bude do minuty po nem, ale uz ho zvyka druhy den a krome natrzene "zadele" kupodivu drzi. Je z tlustsi gumy/silikonu, je mekky a i s dirou drzi krasne tvar. Pripomina mi vetsi masazni micek.
Nemate nekdo tip, kde takovy robustni, ale zaroven mekky micek sehnat?
vcera jsme cestou ze cvicaku nasli tento micek, do ktereho se Hachi naprosto zamiloval :) Myslela jsem, ze bude do minuty po nem, ale uz ho zvyka druhy den a krome natrzene "zadele" kupodivu drzi. Je z tlustsi gumy/silikonu, je mekky a i s dirou drzi krasne tvar. Pripomina mi vetsi masazni micek.
Nemate nekdo tip, kde takovy robustni, ale zaroven mekky micek sehnat?
Hachi mockrat dekuje! :))
');" onmouseout="UnTip();">
');" onmouseout="UnTip();">
Podle mě to je masážní míček. Zkusila bych zdravotnické potřeby.
U nás je úplně běžně mají v každém Petco. Na internetu jsem koukala, že je mají v superzoo. A fakt vydrží, taky jsem z nich nadšená:-)
Koukala jsem na superzoo a meli tam krome jednoho od trixie vsechny micky jen male :/ Ale az budu v USA, mrknu do Petco. Musim rici, ze jsem tam zatim objevila v podstate vzdy opravdu super odolne hracky :)
Jinak jsem ted objevila tento micek - 12 cm, guma, udajne odolny, tak mu dam sanci. Sice nema bodliny, ale jinak si myslim, ze se tomu nalezenemu dost podoba a mohl by vydrzet i bez natrzene zadele :))
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 27.05.2023, 20:08:32
Zkousela a nasla za par kacek, takze se minimalne pujdu podivat, zda to je on a zda je mekky, protoze to tam nepisi. Ale rikala jsem si, ze ten psi by Hachimu mohl vydrzet preci jen dele :)