Papaaus:
Opravdu zajímavě protažená červená kresba. Rodiče jsou čisté lutino?
Papaaus:
Opravdu zajímavě protažená červená kresba. Rodiče jsou čisté lutino?
Příští týden už vyletí.
První mládě - amazoňan žlutolící a pyšný otec.
U nás letos zatím 2x korela, 1x andulka, 2x horský /mladý pár už mládě měl, ale přišel o něj, teď sedí znovu/, 3x latam vlaštovčí.
Ještě máme mladé u nádherných a vousáčů, ale nechci to zakřiknout. :) A sedí ještě rosela penant. Pestrá to asi zastudila?
Cervenokridle 4 mlade
Latamy 5 mladych
TCB 7 mladych
Korely 5 mladych
Krajky 2 mlade
Kroužkování prvních jendajů
Tak celá rodinka 😉
Jejich první hnízdění a hned mi udělali radost. Z pěti vajec tři mladé :-) Princky pastel.
Aratingy škraboškoví - líhnutí a samec.
Korely PF perlové a albino.
Včerejší nové přírustky :-) Mladí králováci. Kolik jich v klubku netuším. Podle skořápek minimálně čtyři. Vajíček bylo sedm, jedno jsem pro jistotu na začátku odebral. Tak jich tam bylo šest oplozených.
Modrá kobalt edged, alexandr malý
Kde jsou všici? Ví vůbec, že je tady pokračování?
První hagoromky 😍😊
Comalin:Kde jsou všici? Ví vůbec, že je tady pokračování?
No spoustu lidí to stále neví, proto to musíme šířit mezi chovateli. Kdo nenavstivil iFaunu během těch 2 dnů nemá šanci to vědět.
6 mladých nádherných v jednom hnízdě od 100% páry, za 3 roky bez jediné ztráty, bez jediného čistého vejce. 5 mladých od mladé páry rosela penant modré straky. Jejich první hnízdění. Mladé TCB andulky, některé už jsou i venku. 1x mladé od rosel, 1.0 gold gold/opalín 0.1 opalín /gold. Pevně sedí nechtěl jsem ji rušit focením. Zbytek ještě mladí ptáci na chov. Jediné čemu se nedaří je zkušená pára korel, ale nevadí i tak spokojenost.
Anonymní:6 mladých nádherných v jednom hnízdě od 100% páry, za 3 roky bez jediné ztráty, bez jediného čistého vejce. 5 mladých od mladé páry rosela penant modré straky. Jejich první hnízdění. Mladé TCB andulky, některé už jsou i venku. 1x mladé od rosel, 1.0 gold gold/opalín 0.1 opalín /gold. Pevně sedí nechtěl jsem ji rušit focením. Zbytek ještě mladí ptáci na chov. Jediné čemu se nedaří je zkušená pára korel, ale nevadí i tak spokojenost.
Ještě si na ty změny nemůžu zvyknout zjistil jsem, že jsem zase automaticky odhlášený, proto ten anonym. Fotky se mi nenačetly, tak snad se napodruhé zadaří 😉.