Znám spoustu těch co se muslimem stanou. Všichni kteří se dnes dobrovolně podvolují. K čemukoliv. Všichni ovlivnění žvásty které zde tak vehementně opakujete. Žvásty propagandy levicovych neziskovek a vládnoucí garnitury. Maji vás, zamyslete se, jste jednim z nich.
😂 Díky. Je důležité se hned poránu zasmát. Moc děkuju. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 14.11.2023, 09:36:22
Tak já bych nevlezla do žádné čtvrti, kde je taková koncentrace jakékoli menšiny většiny. Protože z toho nikdy nic dobrého nekoukalo, jak se utvoří něco takto, jakýsi ekosystém, má to svou vlastní vládu a všici zvenčí jsou na ně krátcí. Je to stejné jako slavný Bronx (americký i ty české), tenisky na drátě vysokého napětí, bílé podkolenky,… S tím, jak se chovají k ženám, souhlasím; též to pro mě není přijatelné, ale zas, znám jich dost, kteří to mají už úplně jinak, dtto vztah ke psům. Vždy tak nějak vyletím jak čert z krabičky, protože mi to připomene plakát Okamury, kde bylo “NE islámu, ne teroristům”, nechápu, jak si tohle může někdo dovolit říct, natož vylepit na nástěnky.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 14.11.2023, 11:00:18
Hlídací pes…..to jsou jedni z těch neomarxistů, na základě jejichž doporučení se blokují jiné “dezinformace”? Pokud je tohle neobolsevicke svinstvo pro vas zdroj relevantních informací, chápu váš postoj…škoda času.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 14.11.2023, 11:21:18
Tak když tu někdo vyloženě škodí a používá objektivně nekvalitní ž škodlivé postupy. Tak jsem pro omezení. Stejně jako omezit pedofily a šíření jejich pochodů a materiálů na internetu.
Jinak teda jsem pro omezit křesťanské skupinky. Zavřít kostely, přestat slavit Velkou noc, Vánoce a tak dále. Hinduisty a buddhisty atp. taky konec, vyhnat, zavřít, utopit, protože tam proběhlo a probíhá tolik incidentů s dětmi, že na to dokonce museli založit organizaci, která se zabývá pouze a výhradně řešením těchto deliktů. A pejskaři, myslivci, politici, … co? 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 14.11.2023, 12:32:20
Ovládám se docela dobře, kdyby ne, tak vám napíšu něco zcela jiného.
Reagovala jsem na váš příspěvek, když tam byla pouze tato věta: “Jinak teda jsem pro omezit křesťanské skupinky. Zavřít kostely, přestat slavit Velkou noc, Vánoce a tak dále.”
Házení do jednoho pytle - ano, muslimy budu házet do jednoho pytle, ten pytel bude mít nápis Teroristi, a stojím si za tím, že islám do Evropy nepatří, že je to potencionální nebezpečí a pátá kolona. Nakonec to vidíme v Německu, Francii, Belgii, Velké Británii v souvislosti s velkou podporou Hammásu (vlastně i v Praze).
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 14.11.2023, 12:47:42
Ano, Německo už procitá…ale evidentně pozdě. To, že náš stát na tom není ekonomicky nikterak dobře, má jedinou výhodu: Že jsme pro migranty jen tranzitní zemí.
Jinak jsem se domnívala, že “hvězda” Grety už zapadla, ale ne. Viděla jste ji na jakési propalestinské demonstraci? Jak tam přišel chlápek a vzal jí mikrofon…? Teda chlápek byl následně zpacifikován.
A Greta neorganizovala propalestinskou demonstraci, nýbrž klimatickou, akorát tam na chvilku pozvala několik Palestinek a žen z Afghánistánu. Pán řekl, že přišel na klima akci, nikoli politickou, a to je tak asi celé. Jakápak propalestinská demonstrace? Asi to tak podala televize? Nevím. Ale je to takové celé zoufalé (ne komentář fikovnice, ale situace v médiích, co na nás hrnou za kraviny, to tu ještě nebylo). I ten titulek Novinek je velmi zlý. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-projev-grety-thunbergove-narusil-ucastnik-klimaticke-demonstrace-vycetl-ji-pozvani-palestinky-40450545
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 14.11.2023, 12:47:42
Dál bych palec, ale jako neregistrovaný nemůžu, nevadí.
Ono o zavření kostelů a rušení křesťanských tradic uz se volá od začátku invaze do Evropy. Prý aby to nepohorsovalo lidi vystresované válkou…..důvod je ale jiny. Vykořenit původní populaci, tradice spojují a znamenají tu nehorší překážku pro ovládání lidi, tim nejhorším prohřeškem je soudržnost a pocit že někam patřím. Proto je vlastenectví a národní svébytnost dehonestovano a ponizovano na úroveň fašismu.
To co je nám dnes vnucováno, má jen jeden cil. Vytvořit beztvarý dav nikam nepatřících “Evropanů”, kterým bude všechno jedno…
U některých už se to podařilo, jsou využíváni jako užiteční idioti nastupujícího režimu. To oni jsou těmi hlavními rozvraceči společnosti.
Tohle by ještě nedávno bylo smazáno jako dezinformace. Škoda že o těchto věcech nešlo psát pred osmi lety…. možná se mohlo předejít v Evropě spoustě mrtvých a znásilněných.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 14.11.2023, 13:11:44
Počkejte, máte nějaký odkaz na volání po uzavření kostelů?? To mě tedy poměrně šokuje. Ne, nemusím církev - jakoukoli. Ale uzavírat kostely, “symboly” více než dva tisíce let staré křesťanské tradice…? To snad ne.👎
A Greta neorganizovala propalestinskou demonstraci, nýbrž klimatickou, akorát tam na chvilku pozvala několik Palestinek a žen z Afghánistánu. Pán řekl, že přišel na klima akci, nikoli politickou, a to je tak asi celé. Jakápak propalestinská demonstrace? Asi to tak podala televize? Nevím. Ale je to takové celé zoufalé (ne komentář fikovnice, ale situace v médiích, co na nás hrnou za kraviny, to tu ještě nebylo). I ten titulek Novinek je velmi zlý. https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-projev-grety-thunbergove-narusil-ucastnik-klimaticke-demonstrace-vycetl-ji-pozvani-palestinky-40450545
Jenže Megi, co má co do činění a společného klimatická demonstrace a pozvání Palestinek? Já v tom tedy vidím záměr (pokud si je skutečně Greta pozvala??). Nemám TV, viděla jsem jen krátký shot. A při záběrech demonstrantů se to tam hemžilo propalestinskými transparenty a hesly.