Abych nekřivdil té paní, tak i ona vypadá celkem k světu na to že je to jen člověk. 🙂
Neverend:U mě vyhrál v soutěži krásy ten pejsek.🥰
Tak to je bez debaty, golden je samozřejmě daleko nejhezčí. 😉
Neverend:U mě vyhrál v soutěži krásy ten pejsek.🥰
Tak to je bez debaty, golden je samozřejmě daleko nejhezčí. 😉
Někdy je lepší být neviditelná :
https://www.youtube.com/watch?v=cPsfXalqIjk
Není třeba celé, je to nuda, ale stačí 58.45 min., asi 3až4 minuty.
Abych nekřivdil té paní, tak i ona vypadá celkem k světu na to že je to jen člověk. 🙂
orionka:Někdy je lepší být neviditelná :
https://www.youtube.com/watch?v=cPsfXalqIjk
Není třeba celé, je to nuda, ale stačí 58.45 min., asi 3až4 minuty.
Jejda, chudák paní prezidentová, taky bych chtěla být neviditelná. Chlapi si vymyslí, že budou kandidovat a žena do toho spane, ani neví jak.
Fikovnice:To jako fakt???
Vždyť měla vykloubené končetiny. Opravdu to byl nepěkný pohled…😢
Vypadala spíš jak hadrový panák!😢
Ježiš Fikovnice, nesmíte na takové věci koukat… Já se snažím tyhle zprávy vůbec nevnímat, naštěstí a podobné věci neklikám cíleně na socsítích, tak mi ty zvěrstva nevyskakují. Myslete na sebe… Naklikejte si tam pár videí s koťátky a veverkami, ať vám začnou vyskakovat ta, a ne záběry mučených nebohých. Mně je z toho špatně jen když to čtu, natož kdybych viděla video, to bych asi rovnou strkala hlavu do mísy…
👍
Nojo, ale na druhou stranu člověk by měl vědět, co se na světě děje, aby byl trochu připravenej na realitu a nežil jen v naivním světě roztomilých koťátek..
Třeba těm harvardským studentům, kteří teď vyjadřovali podporu Palestině, bych zrovna ukázala ty fotografie malinkejch dětí s uřezanejma hlavičkama , aby se trochu probrali a viděli, co jsou ti jejich hrdinové z Hamásu zač. A děly se tam i horší věci, o kterých nemůžu ani psát.
To, co se stalo, bylo naprosto nevídaný barbarství, čirá hrůza . Překročilo to všechny meze a nelze to omluvit ničím.
Ano, vše jde podle plánu. Všechny meze prekroceny, svět je zase vic rozdělen….
Svinstvo minulé když ne zapomenuto, odsunuto k zapomnění. Dav je opět posunut k…
Na to, abych tušila, co se tam děje, jak vidíte, nepotřebuji vídat jakákoli videa. Já to vědět nechci, a stejně se to ke mně donese. Nevyjadřuji demonstrativně podporu komukoli, nepodepisuji petice, nemávám vlajkou, tak nepotřebuji znát podrobnosti. Ti, co se do toho chtějí nějak vkládat, dělat nějaká prohlášení s dopadem, angažovat se, agitovat nebo dělat osvětu, ti by si měli fakta posbírat.
To máte těžké… Já jsem čtenářka iDNESu a tam se tomu nevyhnete…
Fíkovnice (nepamatuji si sem heslo a jsem na jiném PC)
Tak se vyhnu otevírání jakýchkoli takových přiblblých stránek… a je to! Jak říká Pat a Mat, mí kámoši.
Hlavně ať USA nechodí na “pomoc”, to je tak na rozšíření na polovinu planety, sto let tráva neroste, znáte to… Izrael si poradí sám (abyste věděli, co je Hamás, otevřete wiki, je tam pěkně popsaná historie), má jednu z nej armád na světě a na Mosad se nic nehrabe.
A teď USA čumí, jak to, že někdo začal střílet, poprvé v historii lidstva, bez jejich povelu… hehe… Burnsovi rupla cévka, ne?
Su ráda, že náš ten… nevím jméno… min. zahraničí? vzal nějaké lidi dom, když už byl vedle v Ománu (ó, nene, my jsme tam neposlali pro ty dvě stovky lidí z DROZDa celý letadlo?). 💪 😀
Na pomoc? Buďme v klidu, jistě ne.
z FB
Americký senátor Lindsey Graham navrhuje, aby USA začali bombardovat Írán: „Je čas vzít válku na dvorek ajatolláhu“ ...
………..USA na tuto příležitost čekaly už dlouho. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" https://www.facebook.com/zoltan.gremsperger/videos/1317763629130784
USA nečumí, USA tam má unesený občany, tak alespoň něco dělá.
Zajímavé čtení - https://specialynovinky.cz/valka-v-izraeli/
…má jednu z nej armád na světě a na Mosad se nic nehrabe.
To se tak říká a já tomu věřím. Proč k tomu všemu nechali dojít, když mohli těch 35 pluků (či čeho ) postavit na hranice v sobotu a nenechat Hamás proniknout do Izraele. Ploty, zdi….vojáci. Obětovali své obyvatele, aby světu ukázali, co je Hamás zač? Drahá ukázka. Navíc to všichni vědí, a kdo neví tuší.
Tohle je ale blbost - z FB.
Třeba nejde o statisíce muslimů v Palestíně,
jde snad o to, rozzuřit miliony muslimů v Evropě?
Ne, Netanjahu se tohle volební období dal do holportu s ultraortodoxními stranami a lidmi a ty mají vesnice nejvíce na západním břehu Jordánu, takže armádu převeleli tam a hranici s Gazou nechali hlídanou jen kamerama a čidlama. A do klíčových funkcí ve vládě, armádě atd. jmenoval ultraordoxní, kteří nemají ani zkušenosti s armádou neb v ní nemusí sloužit. V Gaze tohle všechno samozřejmě věděli. A všichni se shodují v tom, že až tohle skončí, skončí i Netanjahu.
A ten Mosad?
Držte si sukně, byl vypuštěn guru Jára.