Anonymní:Tak to jistě mají, to nepopírám. Jen mně přijde nelogický platit něco, co nevyužívám. I když pravda, zdanit se musí všechno a občas i dvakrát nebo třikrát, aby se nemuseli omezovat ti nahoře. Někde se ty peníze vzít musí, i když před volbama konkrétně Fiala sliboval, že koncesionářské poplatky oni tedy rozhodně zvedat nebudou.
Ale aby to nebylo jen o těchto poplatcích, ono celkové je všechno katastrofa, já už ani nemůžu ty zprávy číst, chce se mi zvracet…. starostka Libavé kradla z obecních peněz, ale protože přistoupila u soudu na dohodu, tak nejenže nebude potrestaná, ale ani odstupovat nebude. V lékárnách místo výdeje ATB dávají vizitku s číslem na Ministerstvo zdravotnictví, ale Válek odpovídat na otázky nebude, nemá čas. Jakýsi Schindler si střílel někde v národním parku jeleny a srnce zadarmo, přestože udržovat zvěř v optimálním stavu mají pracovníci parku. Víc jsem už nedala, to mně pro dnešek stačilo. Řeším teď aktuálně sirotčí důchod pro syna, který přes prázdniny pozastavili úplně bez důvodu, kluk kvůli tomu ani nešel nikam na brigádu. Čestný prohlášení, ačkoliv stačit mělo, tak nestačilo, teď budu posílat další papír. 🤦
Jo, papaláši si střílejí zvířata zadarmo.