Evropské dělostřelecké granáty budou mít místo trhaviny uvnitř travní semínka.😀 Čili v podstatě Ukrajina bude brzy jak golfové hřiště.😀

Děkuji, vše jasno.
Děkuji, vše jasno.
Vymejšlení nefunguje na zmáčknutí knoflíku a založit na tom existenci naší civilizace je idiocie.
Všechny důležité vynálezy přišly víceméně skokově a kdy ten skok přijde nikdo neví, takže kalkulovat s tím v životních plánech může jen debil.
Jakože nikdo nepochybuje, že něco by se dělat mělo, ale měly by se dělat úplně jiný věci a je dost věcí, který realizovat jdou v krátkodobém horizontu a měly by celkem velký dopad, jenže GD ideologie má vize a nerealistický plány a protože to je ideologie, nelze to opustit a vrátit se do reality a začít něco skutečného a realistického dělat.
Evropské dělostřelecké granáty budou mít místo trhaviny uvnitř travní semínka.😀 Čili v podstatě Ukrajina bude brzy jak golfové hřiště.😀
Když se do vymejšlení neinvestuje čas a prostředky, tak se nic nevymyslí, takže nic jiného nezbývá - na knoflík to nejde, ale na knoflík nevyrobíte ani nové zásoby strategických surovin, takže… Něco se dělat musí, něco se dělá, no nedělá se to všechno dobře, ale nenaděláme s tím nic.
Já vás asi něčím rozčiluji, že používáte takové výrazy? Vždyť si tu jen povídáme. Jak vidíte, jsem zástupce menšiny, tak si nenechte rozhazovat kramflek 🙂 Já ten vliv na příští směřování politiky EU neuplatním, takže pokud máte jak, můžete ho uplatnit vy 🙂
Ale skutečné a reálné projekty s okamžitým dopadem se dělají. A také v rámci GD. Dělají se projekty jak s krátkodobým, tak s dlouhodobým efektem, tak to je. Vy vidíte jen část, samozřejmě že v titulcích plátků budou křičet jen ty negativní věci, protože pozitivní zpráva není zpráva. Přečtěte si nějaké https://pozitivni-zpravy.cz/ ;-)
To nebylo na vás, ale na ty nahoře, co o tom rozhodují. 🙂
Nic s velkým okamžitým dopadem se nedělá.
Vymejšlet samozřejmě můžeme a musíme, ale nesmíme na těch neexistujících věcech postavit už teď naší existenci.
My se evidentně neshodneme a nemá asi cenu tu o tom dál diskutovat, ale popravdě celkem musím říct, že mě těší, že lidí s vaším názorem není asi moc. 😀
Mně je tak nějak GD jedno a vlastně jen tuším jak doladne.
assil, chápu Vaše rozhořčení, částečně ho sdílím, jen prostě vzhledem k politice neumím tolik vyjadřovat emoce (ona je mi politika nějak hodně vzdálená…) 🙂
Děkuji za slušnou a mně rozhodně (!) přínosnou diskusi 🙂
S dovolením si tady budu dál povídat, to nevadí, že se tu s většinou neshodnu, diskuse tady je pro mě inspirující, díky ní se ke mně dostane spousta informací, které bych minula, a mám také bezvadný náhled do smýšlení lidí, s kterými v něčem mohu a něčem nemusím najít společnou řeč.
Děkuji všem za bezvadné přátelské povídání, které není rozhodně na internetu zvykem 🌹
Třeba v USA je asi čtyřicet tři procent elektrické energie vyrobena z uhlí. Tím pádem vlastně čtyřicet tři procent elektromobilů jezdí na uhlí.😀 Na výrobu jedné baterie do auta je třeba vytěžit 220 tun zeminy.😐 Solární panely jsou plné nebezpečných látek a jejich recyklace je velmi problematická a drahá. Tím pádem končí většina na skládkách. Na výrobu jednoho litru biopaliva “padne” jeden a půl toho ne-bio.😐 Takže jsem velmi skeptický a myslím,že akorát krmíme určité “ekobarony”.
No hele když na to nepřijdeme, tak za padesát let třeba nebude na co jezdit. A bude klid 🙂 No nám tady to může být jedno, že ;-)
Zkuste podcast Zjisti víc
Já to těm mladým nepřeju, aby za pár desítek let skončili někde v jeskyni při svíčkách jenom proto, že dneska si někdo honí triko na GD.
Děkuji za podnět 🙂
To se nestane. To by při svíčkách museli sedět i ti nahoře a toho bohdá nebude 🙂 On ten GD má v úmyslu tu životní úroveň co možná udržet. No nemyslím, že by se to mohlo povést, ale uvidíme, jak to dopracují. Nebo možná my už neuvidíme 😀
Ale pořád ještě se máme dobře https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/vltavska-filharmonie-vyjde-prahu-na-165-miliardy-korun-hotova-ma-byt-v-roce-2032_2503171221_ava
Ti nahoře budou mít ostrovní soláry na soukromém ostrově v Karibiku. On zbytek světa pojede normálně, to jen v Evropě budou hlavním artiklem svíčky.
Vždycky bude někdo “trochu míň nahoře”, ale pořád s dostatečným vlivem, komu by se to nehodilo do krámu 🙂 To leda by opravdu zavedli nějaké autoritářství zase 🙂
Buggyra:To se nestane. To by při svíčkách museli sedět i ti nahoře a toho bohdá nebude 🙂 On ten GD má v úmyslu tu životní úroveň co možná udržet. No nemyslím, že by se to mohlo povést, ale uvidíme, jak to dopracují. Nebo možná my už neuvidíme 😀
Myslel jsem že je to naivita, ale není.
Hlavně teď v době možné třetí války v Evropě určitě na GD všichni spoléhají.😄 Chvilku počkejte a uvidíte co stojí zbrojení. Rozumným lidem už je tohle snad jasné. Osobně se nebojím Ruska a jeho teoretického útoku na Evropu, ale bojím se tragédie kolem ekonomiky zdevastované překotným a neefektivním zbrojením. Takhle by opravdu Rusko mohlo vyhrát bez boje. Bída a chaos totiž mění dějiny už od pradávna.
Konečně praskají ledy
Danku mám moc ráda, tohle vyhovuje mojí názorové bublině 🙂