N (neregistrovaný)02.02.2025, 14:59:08xxx.xxx.242.38
Je to stejné tvrdit že na internetu jsou dostupné informace o zbraních a výzbroji dnešních armád.🙂 Tak možná třicet let starých. Zbraně “posledního soudu”. Ne, opravdu se nejedná o ty co najdete na netu. Co jedinné mohu prozradit je, že jaderné jsou proti tomu dávno zastaralé a nepraktické. Balamutí vás že Rusko má jaderné zbraně ve vesmíru. Ne, jaderné ne.
Jste to pěkně otočili na mě, ale já si nevymyslela, že CIA něco potvrdila. I kdyby tu zprávu napsal ET, mnozí si ze zahraničních médií prostě převzali jen to, co se jim hodilo a co se jim, evidentně, vyplácí.
No už si hledám jiné působiště, protože esi lidé v té zoufalosti (taky jsem) vzhlíží k takovýmto pravdám, tak se na podzim máme na co těšit.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 02.02.2025, 17:43:49
Máte pocit, že strana, soustraní, o které Fiala hlásá “jsme konzervativně-liberální strana”, se fakt dá nazvat liberalismem? I když konzervativním? Retardovaným? Myslím, že tady šlo jen o to nažrat se, než je vykopou, ostatně jako vždy, od první porev. vlády. Tohle nemá se svobodnými názory, volnomyšlenkářstvím, morální hodnotou, … nic společného. Totalita - ano, malinko to tak vypadá, vláda jedné strany, přes mrtvoly, ale neurážejte, prosím, to, co on si vylhal za spojovník. Liberální a totalita se jaksi vylučuje…
N (neregistrovaný)02.02.2025, 18:41:27xxx.xxx.242.38
megi-the-pes:
Máte pocit, že strana, soustraní, o které Fiala hlásá “jsme konzervativně-liberální strana”, se fakt dá nazvat liberalismem? I když konzervativním? Retardovaným? Myslím, že tady šlo jen o to nažrat se, než je vykopou, ostatně jako vždy, od první porev. vlády. Tohle nemá se svobodnými názory, volnomyšlenkářstvím, morální hodnotou, … nic společného. Totalita - ano, malinko to tak vypadá, vláda jedné strany, přes mrtvoly, ale neurážejte, prosím, to, co on si vylhal za spojovník. Liberální a totalita se jaksi vylučuje…
Proč by se vylučovala totalita a leberální? Na venek liberální,ale pricipielně totalitní.🙂 Já anonymního docela chápu jak to myslí. Totalita je něco kde ve skutečnosti není na výběr a neustále vás někdo do něčeho nutí bez možnosti volby. Stačí se rozhlédnout kolem sebe i s tou pitomou hotovostí třeba, očkováním a mnoho dalšího. Svoboda znamená možnost volby za každé situace a pokud možno bez represí. Třeba to zmíněné očkování? Kolik lidí muselo a bylo donuceno a přitom nechtěli?
Jste to pěkně otočili na mě, ale já si nevymyslela, že CIA něco potvrdila. I kdyby tu zprávu napsal ET, mnozí si ze zahraničních médií prostě převzali jen to, co se jim hodilo a co se jim, evidentně, vyplácí.
No už si hledám jiné působiště, protože esi lidé v té zoufalosti (taky jsem) vzhlíží k takovýmto pravdám, tak se na podzim máme na co těšit.
Na podzim se nic nestane. Babiš bude pravděpodobně přijatelný, odpor proti němu je vytvářen uměle, dohromady s Motoristy- otázka, jestli se dostanou, jestli Turek zůstane v EU, ODS (která se zbaví Fialy) a STAN spočítají většinu. SPD bude dál poštěkávat v opozici. Stačilo zůstane jako pověstný kůl v plotě. Jediné v co můžeme doufat je, že z vlády vypadnou částečně neschopáci - ti největší.
U nás se změny dějí naposled a ještě řízené z venku.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 02.02.2025, 18:41:27
Přesně tak. Jenom tupoň nebo parazit kterému tenhle bordel vyhovuje to odmítá vidět. ODS je dnes extrémně levicová strana ochotná se spojit i s ultas jako piráti a top. Nelze předpokládat že tihle prolhanci budou “nekdy” nahrazeni z vlastní strany něčím morálně lepším. Kdyby tam něco takového bylo, dávno by došlo k personálním změnám alespoň uvnitř strany.
I 100 % (obzvlášť, to je jasné) liberální země je autoritářské uspořádání. Protože když nejsou pravidla, žijete v anarchii. Problém je, že je velmi těžké najít rovnováhu mezi svobodou, svobodnou volbou, rozkvětem jednotlivce, který by měl směřovat ke vzkvětu země, regionu… a moc povolenou uzdou. Obzvlášť v zemích, kde si lid ještě moc dobře pamatuje režim minulý.
Tady to opravdu není tak, že nemáte možnost volby. Můžete žít bez dodávané energie a jídlo a šampon si vyrábět sám, takže ani v sámošce tu DPH neodvedete, a u doktora si prostě zaplatíte, nebo si vypěstujete penicilin doma, můžete taky jet barter, zboží - službu za službu, existuje u nás několik umělých měn, ty mě teda nezajímají, přijímám hovězí a mléko. Tyhle věci jsou produktem liberálů. Teda libtardů. Já nevim.
Tak jsme se po revoluci rozjeli… a teď… kdo rozhoduje, kde je to správné místo zabrzdit? Koho omezit víc, čím se řídit?
Hele, co to je za neznámý Program? Nevim nevim, esi “ODS odmítá druhé referendum o členství České republiky v Evropské unii, vystoupení České republiky z EU označuje za nerealistické až nebezpečné.” mám označit jako liberální. Měla jsem dojem, že se libtardi nemají starat o celou planetu. Jsem prostě mladá a blbá, no.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 02.02.2025, 19:10:13
No zvolili,nesplnil měl táhnout. Místo toho dostal čas obklopit se libtardy a ovládnout stranu aspenovci, co víc vše co je v koalici je ovládáno tímhle instutem..nevolitelni. Nemá smysl se jimi zabývat
I 100 % (obzvlášť, to je jasné) liberální země je autoritářské uspořádání. Protože když nejsou pravidla, žijete v anarchii. Problém je, že je velmi těžké najít rovnováhu mezi svobodou, svobodnou volbou, rozkvětem jednotlivce, který by měl směřovat ke vzkvětu země, regionu… a moc povolenou uzdou. Obzvlášť v zemích, kde si lid ještě moc dobře pamatuje režim minulý.
Tady to opravdu není tak, že nemáte možnost volby. Můžete žít bez dodávané energie a jídlo a šampon si vyrábět sám, takže ani v sámošce tu DPH neodvedete, a u doktora si prostě zaplatíte, nebo si vypěstujete penicilin doma, můžete taky jet barter, zboží - službu za službu, existuje u nás několik umělých měn, ty mě teda nezajímají, přijímám hovězí a mléko. Tyhle věci jsou produktem liberálů. Teda libtardů. Já nevim.
Tak jsme se po revoluci rozjeli… a teď… kdo rozhoduje, kde je to správné místo zabrzdit? Koho omezit víc, čím se řídit?
Hele, co to je za neznámý Program? Nevim nevim, esi “ODS odmítá druhé referendum o členství České republiky v Evropské unii, vystoupení České republiky z EU označuje za nerealistické až nebezpečné.” mám označit jako liberální. Měla jsem dojem, že se libtardi nemají starat o celou planetu. Jsem prostě mladá a blbá, no.
Megí, tohle mi nedělejte. Já si ten odkaz Program rozklikla. Jen úvod :
Hlavními hesly programu strany jsou „nízké daně, zdravé veřejné finance, nezadlužená budoucnost, podpora rodin s dětmi a sociálně potřebnými, adresný sociální systém, snižování byrokracie, uvolnění podnikání, bezpečný stát a transatlantická vazba.“[16]
Nějak jsem nepochopila, o které straně je řeč. Po nástupu Trumpa už ani ta transatlantická vazba neplatí. Po vyjádření našeho ministra zahraničí - prý je pro něj čest, že na inauguraci nejede. O vyjádření P.P. o odpudivé bytosti - radši nemluvit.
N (neregistrovaný)02.02.2025, 21:00:02xxx.xxx.242.38
megi-the-pes:
Moc jste nepochopila Megi co jsem myslel a zaměňujete základní pravidla za svobodná rozhodnutí.🙂 Anarchie je zcela něco jiného. Už jen co u vás vyvádíte s auty je neskutečné.😄 Doslova buzerace. Stát nevěří vlastním institucím (STK) a tak vás jako občana budou lovit na silnicích s další institucí? Banky vás prásknou finančáku při pohybu větších peněz. Platnosti dokladů jednou pět let, pak zase deset let.😄 Jak panstvo velí,že? Banka vás nanutí do internetového bankovnictví a bez možnosti volby. Nemůžete odejít k jiné, dohodli se všechny.😄Konsecionářské poplatky bude platit i ten co vůbec TV nemá? Povolení se “vysrat” ještě nemáte? Jděte do háje s takovou “svobodou”. Vycvičili vás a vy jste si pokorně zvykli bohužel.
Moc jste nepochopila Megi co jsem myslel a zaměňujete základní pravidla za svobodná rozhodnutí.🙂 Anarchie je zcela něco jiného. Už jen co u vás vyvádíte s auty je neskutečné.😄 Doslova buzerace. Stát nevěří vlastním institucím (STK) a tak vás jako občana budou lovit na silnicích s další institucí? Banky vás prásknou finančáku při pohybu větších peněz. Platnosti dokladů jednou pět let, pak zase deset let.😄 Jak panstvo velí,že? Banka vás nanutí do internetového bankovnictví a bez možnosti volby. Nemůžete odejít k jiné, dohodli se všechny.😄Konsecionářské poplatky bude platit i ten co vůbec TV nemá? Povolení se “vysrat” ještě nemáte? Jděte do háje s takovou “svobodou”. Vycvičili vás a vy jste si pokorně zvykli bohužel.
A co nám tupým ovládaným ovcím poradíte, abychom udělali, jinak, lépe, správně? Když to máte vše tak perfektně zvládnutý, zmáknutý, bezproblémový….