Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 31.01.2025, 17:26:54
No já se rusky a podobně mluvících národů (Makedonci, Gruzínci, …) bojím a mí psi to ví. Takže jo, můžete to nazvat xenofobií, je to podobné; přesněji ne strach z neznámého, ale z velmi dobře známého. Neházím je všecky do jednoho… ale mám se velice na pozoru. Rasista ale nejsem. On xenofob, jak už z názvu… má psych. blok, rasista je otevřená nenávist. Znám jednu holku z Ázerb. a ta se mnou anglicky, a to mi neva. Prostě jako někdo se bojí psů, a když slyší štěkot, tak…
Můj komentář měl jakoby Vás obhájit a vysvětlit, že došlo k nedorozumění.
Tím, že se bavíme i o jiných konfliktech, nejsme spojenci Puti. To je to, na čem se točíme… už roky. Tedy jsem tamtím myslela to, že nikdo příčetný a s IQ víc jak venkovní teplota nemůže mít rád to, co se děje.
N (neregistrovaný)31.01.2025, 19:39:40xxx.xxx.242.38
Jako samozřejmě bych nechtěl aby Rusko přijelo do ČR.😀 Ale ono něco takového říkalo? Mezitím se k nám spíš nastěhuje Ukrajina? Nic proti a pomoc je pomoc,ale to jako napořád? Neberte mě jako necitu, ale spíš mi jde o to, kam se vejdou a zvládne to ČR? Putin zatlačí a budou další? Vejdou se k vám? A kdo bude tedy na Ukrajině? Volná a prázdná zem se starými co nemohli utéct?
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 31.01.2025, 20:01:36
No dobře, ti mladí, tak dvacetiletí, jsou jiní, chvíli. Němce neznám, pár slov jsem se naučila jen proto, aby mě pustili do dalšího ročníku, jinak mi to zní hrozně hnusně. A už jsem je úspěšně zapomněla. Na východ od Košic je to tvrdý patriarchát s věcmi, které si nechcete představovat. Tak se vždy divím, proč se říká, že tyhle národy jsou nám podobné, že si budeme rozumět; nebude soužití tak složité. Jsou úplně jiní, zkráceně můžu říct - u nás je taková jako… volnost. Co se děje tam, byste nazvala domácím násilím. 🙂 Ono je to i náboženstvím, na východě se to prostě hodně prolíná, tohle do výchovy patří, jsou země, kde víc jak polovina obyvatel patří k pravoslavné církvi. U nás je 740 tisíc římských katolíků, to není ani desetina, a jak se příslušnost k tomuto projevuje v běžném životě?
To je ale blbost. Podívejte se na videozáznamy, jak ten nac. pozdrav doopravdy vypadá. Jsem nevěděla, že Hitla si pěstí bušil na srdce. Ten pozdrav je pevně natažená dlaň z levé na pravou. A každý, kdo zvedne ruku dopředu a žádá o klid, bude nácek. Není to legrační. Je to trapné.