Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 04.12.2024, 15:38:00
A dyť nevyjednají nic, to nebyli schopní ani jako předsedající EU. A že to byla šance něco udělat. Udělali akorát mejdan za mnoho a mnoho milionů, svačinku.
My si s tim hlavu nelámeme, já osobně se politikou bavím. Co za koninu zas ráno vyvedou. 🙂
To jen na ukázku morálky našich “spojenců”, zvlášť se mi líbí ta část o českých letcích v Anglii.
Jestli vás problematika Spojenců ( v jistém smyslu by tomu snad patřily úvozovky) zajímá, zkuste knihu Stanislava Mottla Kam zmizel zlatý poklad republiky.
Nedávno jsem narazila na web, kde rozebírali 89. rok v Rumunsku. Hodně ošklivé to bylo. I když to pamatuju- i to, jak nás to tenkrát šokovalo….a i když od té doby televize vysílala leccos, šokuje mě to pořád stejně.
Ten web se snad jmenuje Badatel ( kdyby si někdo chtěl oživit paměť nebo se něco dozvědět - je to přece jen 35 let.)
Nedávno jsem narazila na web, kde rozebírali 89. rok v Rumunsku. Hodně ošklivé to bylo. I když to pamatuju- i to, jak nás to tenkrát šokovalo….a i když od té doby televize vysílala leccos, šokuje mě to pořád stejně.
Ten web se snad jmenuje Badatel ( kdyby si někdo chtěl oživit paměť nebo se něco dozvědět - je to přece jen 35 let.)
Badatele.net mají velice zajímavá videa a jedeš čas jsem je aktivně sledoval.
Určitě ještě za doporučení ještě stojí životy slavných už jenom ke stručnému shrnutí příběhů vůdců, diktátorů, vědců či sportovců. Myslím, že vydávají videa každý úterý. Hezký video bylo na Erwina Rommela - “pouštní liška”. Přítelkyni se osobně líbilo video o T. Baťovi.
U nich musím ocenit nejen jak dokážou stručně a srozumitelně popsat jejich příběh, ale též zpracování / editace videí. Když to zapnu tak to nedokážu zastavit a musím to prostě dokoukat.
Badatele.net mají velice zajímavá videa a jedeš čas jsem je aktivně sledoval.
Určitě ještě za doporučení ještě stojí životy slavných už jenom ke stručnému shrnutí příběhů vůdců, diktátorů, vědců či sportovců. Myslím, že vydávají videa každý úterý. Hezký video bylo na Erwina Rommela - “pouštní liška”. Přítelkyni se osobně líbilo video o T. Baťovi.
U nich musím ocenit nejen jak dokážou stručně a srozumitelně popsat jejich příběh, ale též zpracování / editace videí. Když to zapnu tak to nedokážu zastavit a musím to prostě dokoukat.
Mám nakoukaný všechna jejich videa, bohužel skoro všichni, který jsem sledovala, se přesunuli na HeroHero, protože potřebují vydělávat. Takže Životy slavných na Youtube už bývá jenom jedno video měsíčně.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 10.12.2024, 15:48:26
To mi asi nějak uniklo, ale nedivím se, že přesunuli. Kdo vydělávat nepotřebuje. 🤷 Zrovna kanál Životy slavných mají jedno video o tom jak vypadá celý průběh tvorby a ono to taky nebude žádná sranda. 😃 Nastudování různých informací o tom člověku, nějaký všeobecný pojem jak ta daná doba vlastně fungovala. Následně zformulovala aby dávala smysl a zároveň se dobře poslouchala. Potom následuje i editace videa. Osobně bych si taky nechal zaplatit a odměňování na YT je nic moc (aspoň toho co mám poslední informace).
To mi asi nějak uniklo, ale nedivím se, že přesunuli. Kdo vydělávat nepotřebuje. 🤷 Zrovna kanál Životy slavných mají jedno video o tom jak vypadá celý průběh tvorby a ono to taky nebude žádná sranda. 😃 Nastudování různých informací o tom člověku, nějaký všeobecný pojem jak ta daná doba vlastně fungovala. Následně zformulovala aby dávala smysl a zároveň se dobře poslouchala. Potom následuje i editace videa. Osobně bych si taky nechal zaplatit a odměňování na YT je nic moc (aspoň toho co mám poslední informace).
Jo, já to chápu, nic proti. Ale zatím váhám, jestli stojí za to platit Skylink, Voyo, Telly, HeroHero, Netflix nebo si vybrat jen něco z toho, když do toho ještě platím televizní poplatky ČT, kde nic není. Už mám skoro zkouknutý i všechny filmy na iVysílání, protože po večerech v sobotu fakt není na co se dívat.