Ne, ono je úplně jedno, kdo je tak prezentuje. Pokud výsledkem je, že ta strana potenciálně bude hlasovat pro řešení, která já neschvaluji, pak je prostě nebudu volit. Jednoduchý jak žebřík.
A copak, anonyme, že se těch SPD tak zastáváte? 😀
Mně, na rozdíl od vás, nevadí být konzumentem propagandy. Já mám kachní žaludek a p*l už si to přebere 😀 Vy se asi necítíte být konzumentem propagandy, no, abyste nebyl jednou velmi překvapen, chichichi 🤭
Vemte si, když lid zvolí do svého čela nějakého svého typíčkého zástupce, jak to tak lid rád dělává. Co mi pak zbývá, než konzumovat propagandu? Já ji vlastně konzumuji ráda: Když už se vezeme do té všeobecné záhuby, jak věčně někdo prorokuje, aspoň na té propagandě je něco pozitivního a můžu se nechat hýčkat pěknýma řečičkama 🙂 Lepší než mít pěst opuchlou z mlácení do stolu v hospodě nebo na nějaké diskusi nadávat lidem okolo, jak to v té politice blbě dělaj, no né.
Chápu, že jako naprostý politický pohodář vás zřejmě rozčiluji, ale nenechte se, nestojí to za to 🙂 Myslete si něco o p**ích a dejte si něco sladkého na nervy 🤗
Jo ták, bavíte se o SPD. Hm. Když já beru ty strany tak jako globálně; evropsky, celoevropsky. SPD mají debullní kecy proti určitým rasám, náboženstvím a tak podobně. Pro mě je nepřípustné, aby někdo chodil po Zemi a lepil plakáty “Ne islámu ne teroristům”. Esi někdo nerozlišuje muslima od teroristy, pro mě je to ubožák. AfD s českou SPD může mít zbytek programu ok, však oni ví, na co lidé slyší… ale přes výše zmíněné nejede vlak. Takhle to začíná a Hitlerkem končí, sorry, ne.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 04.12.2024, 08:51:06
Říkají libtardi. Extrémní levice nejsou lidi, normální.
Jo jen tak na okraj, chtěl bych se jednou divit svojí volbě, ještě k tomu nedošlo. Prozatím se všichni divime vaší volbě. Ta celou společnost žene do zahuby. I když podle vás je to správné, na úpadku nás všech to nic nemění.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 04.12.2024, 09:09:58
Tak už chápu vaše omezené chápání mých odpovědí. Vyznavači extrémní levice mají omezený prostor , vím. Bylo by to marný, tak zas někdy vám udělám pěkný den.
Říkají libtardi. Extrémní levice nejsou lidi, normální.
Jo jen tak na okraj, chtěl bych se jednou divit svojí volbě, ještě k tomu nedošlo. Prozatím se všichni divime vaší volbě. Ta celou společnost žene do zahuby. I když podle vás je to správné, na úpadku nás všech to nic nemění.
No mojí volbě se určitě nedivíte 😂 za to vám můžu ručit.
chtěl bych se jednou divit svojí volbě, ještě k tomu nedošlo Tož tak jestli volíte SPD nebo jinou alternativu k mejnstrýmu, tak to chápu, že se ještě nedivíte. Jen abyste se divit nezačal, až to přijde.
Tak už chápu vaše omezené chápání mých odpovědí. Vyznavači extrémní levice mají omezený prostor , vím. Bylo by to marný, tak zas někdy vám udělám pěkný den. Bez dovolení si to tady vztáhnu na sebe 🙂 Děkuji za pěkný den a Vám přeji také pěkný den! 😘🍀
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 04.12.2024, 09:35:26
Tak jo, ještě mám chvilku..
To co vládne Evropě je extrémní levice, lejna v bruseli…u nás spolu. Obecně ti co berou produktivnim a dotují nerůst, migraci, válku a chtějí zůstat šlechtou nafurt, protože vyznávají demokracii správných hodnot. Copak nesledujete ČT ani seznam?
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 04.12.2024, 09:56:15
Nesleduju ČT ani Seznam, nemám ani televizi, ale teda ten Seznam někdy prolétnu, když jdu do mailu a zaujme mě titulek. Druhá polovina, když je tu, tv zapne (monitor s androidem) a politiku sleduje, čt24, jenže mně z toho za 3 minuty třeští hlava a začnu křičet, že tu tv rozmlátim a vyhodim z okna, protože se ty debullové nedaj poslouchat, tak ona to teda ztiší, ale nepomáhá to moc.
SPOLU, pětixxx, no, když vyhráli, tak já - jako jedna z mála, možná úplně jediná - jsem, eště na iF - řekla, že to bude průšvih jak Brno, bude to katastrofa, zachraň se kdo můžeš, co jste to udělali… a lid se na mě tak sesypal, bylo to velice zajímavé, jak se kdo odkopal, a ne že bych se někomu chtěla smát, že neví, že je slepý atp., chtěla jsem se smát, ale z překvapení jsem nemohla. Lid podlehl tomu antibobeš. A u volby prezidenta (ne že by tam měl být Bobeš teda, to rozhodně ne) repete. A teď mi každý říká - já je nevolil. Tak jasně, nikdo, nikdo je nevolil. Vono samo.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 04.12.2024, 10:05:47
AZ kvíz, jo!
Ale kdo je v Bruselu, ovlivníte. Teď jsme to ovlivnili. Někteří tam poslali Turka. A Konečnou? Ta už tam byla. Nebo tak nějak. Vlastně ani nevim. 😀
Tak jsem se koukla, je to tak - lid si v ČR zvolil ANO, SPOLU, Turka a Konečnou a nějaké další, v tomto pořadí. Proč SPOLU na druhém místě, ti měli jít do zapomnění, ne? Nebo Bobšovu stranu. To byla asi bitva, že teď vrátíme Bobše. Nevim. Jenže. Hodně lidí volí stranu, která má šanci. Takže velkou. Na WC.
Ono stejně můžete volit koho chcete,ale stěžejní události se odehrají jinde.🙂 Zbytečně si s tím lámete hlavu. Je naprosto zřejmé že vlivné země skončí v nacionalismu. Vlastně se stačí rozhlédnout a nebýt slepý. Vy to fakt nezměníte..🙂
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 04.12.2024, 12:40:20
Myšlenka je to pěkná, že našich pár kanárků v sedmisethlavé klícce v Bruselu něco spraví. Snad kdyby všichni táhli za jeden provaz. A ještě ukecali zástupce V4, ať taky táhnou 😀