https://www.facebook.com/photo/?fbid=122188647338187508&set=a.122099241938187508
Politika...
Vtip je v tom, že k najití nikde není, takže ten sestřih u Druláka je prostě AI fejk.
Prostě klasika.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/vietnam-cenzura-svoboda-slova_2411300600_pek
Policie může jít za vaším domácím a přikázat mu, aby vás vyhodil z bytu. Říct zaměstnavateli, aby vás vyhodil z práce. Můžou vás unést na ulici, odvézt do džungle a tam vás zmlátit. A když to nezabere, prostě vás seberou a odsoudí na dlouhé roky do vězení. Nic z toho se mi naštěstí nestalo, ale vím o kolezích, kterým ano.
A další věc je, že vietnamské ekonomice se opravdu daří. Kdo chce, nejspíš si najde dobrou práci, koupí dům, motorku, zaplatí dětem školy. Lidé si pak říkají, že když mají tyhle možnosti, nepotřebují se angažovat, trvat na svých právech, protože by to pro ně mělo závažné důsledky. Spokojí se s tím, co mají.
A jaký je rozdíl mezi ČR a Vietnamem
assil:Vtip je v tom, že k najití nikde není, takže ten sestřih u Druláka je prostě AI fejk.
Prostě klasika.
Možná, že někteří umí hledat lépe.
https://www.youtube.com/watch?v=Go--8rh8Kx0
cca 9. minuta, já vidím, že má stejnou kravatu.
Poslechněte si to v originále. Já to porovnat neumím, nerozumím anglicky, anglické titulky jsou snad shodné (od oka) - porovnejte si je.
Nevím, jak chcete dokázat, že je to fejk. Já to nedokážu, jestli vy ano - něčím jiným než prostým prohlášením……sem s tím. Ráda se nechám přesvědčit a váš nález prof. Drulákovi ráda přepošlu.
To video je strašně nekvalitní, pokud mluví nově zvolený prezident země, která si myslí, že je prezident zeměkoule, tak to takhle blbě nenatočí.
18. listopadu se stalo tohle:
https://www.theguardian.com/us-news/2024/nov/18/trump-biden-ukraine-missiles-russia
Donaldův syn, Kulík asi? Řekl něco na twytru. Ne Donald, ale mladej.
Píšou tam, že starej se k tomu nevyjádřil.
On se totiž vyjádřil loni v březnu, toto je originál:
https://www.donaldjtrump.com/agenda47/agenda47-preventing-world-war-iii
Poslouchejte to video orionky, peace without delay
= „Každý den, kdy tato zástupná bitva na Ukrajině pokračuje, riskujeme globální válku,“ řekl prezident Trump. „Musíme být naprosto jasní, že naším cílem je OKAMŽITĚ úplné zastavení nepřátelství. Veškerá střelba musí skončit. Toto je ústřední problém. Potřebujeme MÍR bez prodlení."
No a co teď dostanu za odměnu?
Ve zfalšovaném videu je to přesně tady:
https://youtu.be/Go--8rh8Kx0?t=605
Nechápu tyhle lidi, co si myslí, že na to nikdo nepřijde.
Vůbec nic by se nestalo, kdyby řekli - hele, co říkal Donnie loni, má pravdu.
Ale ne, musí vymýšlet krávoviny.
Jenom se shazují. A ti lidé v komentářích? To je netrklo, proč je to tak rozmazané?
Ne, slepě následují nějaké jméno.
No a teď je jasné, že je ten pán lhář a má ten YT kanál jen na to, aby obíral zoufalé lidi o peníze.
Písničku.
Tedy to nebylo vlastně zfalšované video, jen na Bidenovu pomatenou akci použil ten vážený profesor Drulák video z března 2023, protože se mu hodilo a vynese mu slávu.
A teď bych chtěla vidět, kde nevr ent viděl ten originál toho zfalšovaného…
Ono to video vyhrabalo hodně zpravodajských kanálů a postli ho jako aktualitu k tomu Bidenovu povolení…
megi-the-pes:Tedy to nebylo vlastně zfalšované video, jen na Bidenovu pomatenou akci použil ten vážený profesor Drulák video z března 2023, protože se mu hodilo a vynese mu slávu.
A teď bych chtěla vidět, kde nevr ent viděl ten originál toho zfalšovaného…
Takže on to nebyl tak docela “fejk”. Vy nerozporujete ten český dabing, ale dobu, kdy byl projev pronesen. Jako, že když někdo pronese v březnu, je opovrženíhodné opakovat to v listopadu? Sranda, že?
K tomu můžu jen podotknout, že Zemanovo vyjádření o Pussy jsem během let viděla v televizi x- krát. Chci tím říct, že opakovat vyjádření toho či onoho v toku času je normální. Fialovo “nebudeme zvyšovat daně a tečka” jsem slyšela také mnohokrát.
A dokonce “Právě jsem se vrátil z Hradu…..” - tolikrát, že bych ho možná mohla recitovat.
Nějak nechápu, proč vás tolik pobouřil D. T. a to tolik, že jste se musela dost nevybíravě otřít o prof. Druláka. Převzal část pořadu z USA serveru, včetně tam umístěného data. Jestli aktéři z Ameriky zdůraznili, že se jedná o starší projev, netuším. Potěšil mě jednak dabing a potom obsah projevu. Jedno jestli řečeno včera, nebo předevčírem. Znáte to - slovo je jako šíp, zpátky ho nevrátíte.
Takže na váš dotaz - nedostanete nic, nezasloužíte si. Že umíte na internetu, víme dávno. Závidím.
N:Turek by šel a možná SPD?
Teď jsem si toho všimla… SPD doufám nikdo volit nebude. Proč by zrovna člověk onoho příjmu měl volit nějakou malou stranu? Proč ne velkou? A když ten člověk bude mít příjem třeba 270 tisíc hrubého v Kč, bude se to nějak lišit?
Že to p. Drulák od někoho převzal, je možné, to jsem nevěděla, ale tím spíš
by si měl ověřit, co posílá dál.
On tu řeč Trumpa uvedl jako reakci na Bidenovu akci teď. Řekl - a co na to říká T.?
T. na to ale nic neřekl a jeho tým ví proč. To není jak PF drmola v neděli u oběda. Ty projevy skládá obří tým a T. je čte. Není dovoleno říct, co chce, to by se taky mohlo stát třeba něco ošklivého. Takže proč to teď někdo vytáhne a řekne - a co na to říká 18.11.2024 - když to říkal v době, kdy nebyl prezident… (3/23) …nebyl prezident.
Z diváků a odběratelů si dělá legraci kde kdo.
Ale tohle je vysoká politika, i kdyby nízká, je potřeba vyjadřovat se přesně.
P. Druláka vůbec neznám, takže jsem se jej nesnažila urazit, ani Vás, vůbec nic takového,
pouze jsem napsala, jak to je.
A za mě je to špatně. Necítím z toho dobro.
1/ Turek už je zvolený a tak je asi mimo hru
2/ Proč SPD ne ? Není to jen Okamura. Je tam pár chytrých rozumných lidí ( já jejich volič nejsem ). Třeba pan Kobza ?
V tom druhém odkazů, který jsem posléze dala, je celý zdroj ( dá se říct)
Kdyby ti rozumní lidé v té straně měli nějaký vliv na jejich volební program nebo jejich projevy, tak snad. Ale při tom, jak ti rozumní nechají stranu se prezentovat, a dá se očekávat, že tedy i skutečně konat v případě zvolení, díky nechci. Tím, že se o to nezajímám, tak podrobnosti úplně nevím, ale jejich prezentace širokým masám, která se ke mně dostane, je pro mě nepřijatelná.
Ono je to hlavně o tom, kdo je tak prezentuje. Pokud vám nevadí nechat ze sebe delat libtardim mejnstrymem blbce, váš problém. Jste tak jenom prach sprostým konzumentem propagandy, která pracuje na plné obratky na vymývání mozků způsobem jaký neměl obdoby ani před r89 a 48. Udivující je, že se ještě může najit retard který jim věří
A komu že to věřím?
To by mě zajímalo, proč můj komentář (link na původní video) cosi z YT smazalo.
Odpovědět musite hledat tam kde se zrodila otázka