Buggyra:Tak však proto, že neznáte, vám to tady Megi vysvětluje 🙂 Já taky neznám a také mně to Megi vysvětluje. Děkuji Megi 🙂
😄😄 Megi vysvětluje..Vždyť žádnou v životě neviděla a ty související už vůbec ne.😄😄
Buggyra:Tak však proto, že neznáte, vám to tady Megi vysvětluje 🙂 Já taky neznám a také mně to Megi vysvětluje. Děkuji Megi 🙂
😄😄 Megi vysvětluje..Vždyť žádnou v životě neviděla a ty související už vůbec ne.😄😄
Buggyra:Supr, kam byste zařadil člověka s ročním příjmem 350 tisíc Kč hrubého?
Ježiši..😯
N:Ježiši..😯
Ke katolíkům? 😲
Buggyra:Ke katolíkům? 😲
😄😄 Né, promiňte.🌷 Zkusil bych někoho z nových stran co nebyly ještě u kormidla. Tohle dostanete vždycky. 😄 Teď to zase vypadá jako výsměch, ale přísahám na vlajku že absolutně ne. Jen nevím jak to opatrně říct a jsem zvyklý pojmenovat stav či věci bez okolků. Že se na mě nezlobíte? 🌷
Tak vy jste mi slíbil napsat, kam dotyčný patří, a teď mi píšete, že má něco zkusit.
Volit strany, které nezavadí o hranici zastupitelnosti nemá vůbec smysl. Teď šplhají nahoru Motoristi, tak to leda, jenže oni jsou velice úzce zaměření, něco jako tenkrát Zelení, a co z toho bylo, že. Taky trochu strach, že to dopadne jako s Piráty u Chlumce, pardon, u Prahy… nebo u digitalizace… a to to byl jejich hlavní tahák. Nakonec největší digitál vyrobil fosil Babiš se svým “všetci kradnú”.
Buggyra:Tak vy jste mi slíbil napsat, kam dotyčný patří, a teď mi píšete, že má něco zkusit.
Volit strany, které nezavadí o hranici zastupitelnosti nemá vůbec smysl. Teď šplhají nahoru Motoristi, tak to leda, jenže oni jsou velice úzce zaměření, něco jako tenkrát Zelení, a co z toho bylo, že. Taky trochu strach, že to dopadne jako s Piráty u Chlumce, pardon, u Prahy… nebo u digitalizace… a to to byl jejich hlavní tahák. Nakonec největší digitál vyrobil fosil Babiš se svým “všetci kradnú”.
Turek by šel a možná SPD?