Odpověď na příspěvek uživatele N z 26.11.2024, 14:27:09
Zajímalo by mne kde vidíte tu výhodu pro Slovensko a Maďarsko. Já jí nikde nevidím. Pokud válka opravdu bude, což není vyloučené, tak se svou lokací, rozlohou a počtem obyvatel budou obě země pouze zcela bezvýznamnou veličinou a nárazníkovou zónou. Představa že zůstanou jako osamocený ostrůvek v celkovém bordelu jen proto protože stáhli gatě ještě před brodem mohla částečně fungovat tak možná ve druhé světové. To však je samozřejmě jejich věc.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 26.11.2024, 16:26:18
Četl jsem že opozice na Slovensku začíná přikládat pod kotel. Řekl bych, že minimálně západní Slovensko tuší že na rozcestí je lépe zahýbat doprava než doleva. Je to však jejich věc. Nám, nebo spíš mně zbývá jen fandit těm s názorem podobným mému.
Odpověď na příspěvek uživatele J5 z 26.11.2024, 16:50:25
Jako správný progresivista moderního střihu samozřejmě.
Jedno vám prozradím, to je o tom stahování kalhot. Slovensko ani Maďarsko nemá na rozdíl od nás smlouvu s o pobytu vojsk USA. Najděte a dohledejte si co to pro nás znamená už jen proto budeme jako stát v první linii v případě raketových útoků na Evropu. Díky vam všem co volite tuhle libtardi prolhanou sebranku
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 26.11.2024, 17:17:02
A vy a vám podobní budete stát kde? Na druhé straně té pomyslné linie? Na straně agresora likvidujícího neohroženě libtardí prolhanou sebranku, tj. vaše spoluobčany? Bravo. A nebojte žádná první linie nebude, zastydl jste v osvobozovacích válkách let minulých, bude to bum bum a hotovo. Možná si své případné vítězství ani nedokážete pořádně oslavit. Náhodně přeživší rozhodně nebudou řešit podobné kraviny typu libtard nelibtard.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 26.11.2024, 17:54:10
Ano, jste složitá povaha. Já jako jednoduchý člověk mám celkem jasno. Nerad připomínám že množné číslo jste použil vy viz. “už jen proto budeme jako stát v první linii v případě raketových útoků na Evropu. Díky vam všem co volite tuhle libtardi prolhanou sebranku” Já pouze reagoval, takže si to laskavě upřesněte.
Odpovím povšechně, nikomu konkrétně. Každý pobyt každé cizí armády stojí za ho.. . Divím se, že pamětníkům pobytu vojsk Varšavské smlouvy nevadí pobyt armády jiné. O co je to jiné? Nejdřív si u nás své politické a ekonomické zájmy řešila jedna strana, teď si je tu řeší ta druhá.
Kdyby naše povedená vláda neštěkala hůř než vzteklá fena….nemuseli bychom být na seznamu nepřátelských zemi na prvních místech.
Fakt si myslíte, že na to naše hravá vláda má. Zastydlá puberťačka pouští tančík z kabely a chlubí se, že tím začíná pracovní den. Zastydlý puberťák prohlásí, že “Rus potřebuje dostat na budku”. Diplomat.
Opravdu si platíme elitu !!!
A zastydlí puberťaci všeho věku z řad občanů opakují po….nějakém magorovi, že Rusi kradou čipy z praček do svých raket. Ale třeba podle hesla “blahoslavení slabí duchem….” (Oni, ne vy.) dosáhnou království nebeského.
Naše slavná vláda bude v případě konfliktu první, kdo zdrhne.
Já utíkat nehodlám. Ono taky kam, že jo. Prostě se musíme připravit na horší časy. Dobré je mít aspoň trochu fyzičku, nějaké znalosti a dokázat se připravit na případný výpadek energií a dodávek potravin. Kdo žije na venkově má drobnou výhodu. Na venkově se zlé časy vždycky přežijí snáz.
Jak se říká - člověk má doufat v to nejlepší a být připraven na to nejhorší.
Práva a levá. Doprava, doleva. To bychom si napřed museli ujasnit, kdo je pravý a kdo levý.
Naši Piráti se zřejmě za levici nepovažují ani náhodou a přitom jsou se svým sdílením všeho leví až…..
“Země je kulatá, kdo jde pořád na západ, dojde na východ…kdo jde pořád dopředu, octne se vzadu….” Když s tím P.N. před lety začal, nikdo snad ani netušil, jakou budou jeho slova mít platnost. EU nás dnes svazuje podobně jako kdysi RVHP. Nebo vám se to nezdá? ( Jo penicilinu se vám holenkové zachtělo? Že jste penicilinku měli? Ne ne žádnou stavět nebudete. )
Nebo takový ruský plyn. Jedním dechem řeknou představitelé, že se odstřihneme, ani korunu agresorovi nedáme…..a když mu to ekonomové spočítají - kolik že toho plynu bereme…..“tak pochopitelně, že bereme, je nejlevnější, to je přece logické"….to neříkám já, to říká náš vládce skoro nejvyšší.
Zajímalo by mne kde vidíte tu výhodu pro Slovensko a Maďarsko. Já jí nikde nevidím. Pokud válka opravdu bude, což není vyloučené, tak se svou lokací, rozlohou a počtem obyvatel budou obě země pouze zcela bezvýznamnou veličinou a nárazníkovou zónou. Představa že zůstanou jako osamocený ostrůvek v celkovém bordelu jen proto protože stáhli gatě ještě před brodem mohla částečně fungovat tak možná ve druhé světové. To však je samozřejmě jejich věc.
V čem mají Maď. a Slov. výhodu? Ve svých státnicích, kteří jasně řekli, že s poskytnutím povolení….atd. nesouhlasí. Na jednu stranu píšete, že žádné první linie nebudou a na druhou máte dojem, že se tyto země stanou nárazníkovou zónou. Proč? Hypersuperraketa je přeletí jako prd (píšete, že jsou malé a bezvýznamné) a ustřelí “aifelovku”. Bylo by nám lépe, kdybychom byli stejně bezvýznamní, když jsme stejně malí.