Leithian:Až na výjimky 😁 jakože se my dva nemilujem ale aspoň v tomhle se shodnem dost slušně.
Jj,až na výjimky.😄 🌷
Až na výjimky 😁 jakože se my dva nemilujem ale aspoň v tomhle se shodnem dost slušně.
Jinak ten příspěvek by byl v pohodě. Ale ta poslední věta. Ta je fakt mimo. Těžce. Škoda. Jinak si poslední dobou měla projev celkem pohodovej a konečně se to dalo i číst.
Leithian:Až na výjimky 😁 jakože se my dva nemilujem ale aspoň v tomhle se shodnem dost slušně.
Jj,až na výjimky.😄 🌷
Jste prostě myslící elita. Takových lidí už moc není.
Každý si myslí,že jen on má pravdu a přitom nemůže být nikdy tolik podob pravdy. 🙂 Pravda je přeci vždy jen jedna a tu mám já. 😄
Ďáblův stoh (báseň)
Ta báseň by byla geniální, kdyby se týkala obecně všech hříšníků. Tím zaměřením se na konkrétní osoby, ztrácí na hodnotě a prosakuje do ní nenávist. A rozhodně nejsem z těch, kdo by současné politické reprezentaci fandili.
Navíc - nahlédla jsem do jeho starších textů. Nedělá na mě dobrý dojem. Podobně se vymezuje proti Zemanovi, Babišovi…, komunistům….., proti voličům, protože volí špatně…..Proti demokracii ? To sice ne, ale voliči přece musí vybírat z toho, co jim nabízeno jest. I když tam moc světlých míst nevidím…Změnit volební systém ? (Napříč stranami bych si vybrala.) Jen to ne, v současnosti by byl ( a možná bude ) změněn k horšímu.
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/584698-evropa-se-pripravuje-na-valku-manual-pro-lidi-chysta-i-ceske-ministerstvo
V této otázce bych se moc rád mýlil, ale jak to vypadá..😐
Krizová situace vojenského charakteru - název už mají, letáčky vytisknou - přestávám se bát. Armádu nemáme, tak to hodí na hasiče. Ministryně vypustí tank z kabelky, ministr si nasadí helmu a pojede se koupat na Krym. Mezi lidmi vypukne panika a vykoupí drahé máslo. Prezident vyhrál, odjel úplně nejdál. Prý lobovat za volby. Houby, schovat se tam jel. Lidem hlásají, ať vybírají schránky a čekají letáčky a hlavní ptáček uletěl. Doufám, že aspoň stáhl standartu, aby bylo jasné, že není doma a že ustřelit Vita, je zbytečný
My jsme jen pinč, co štěká, je třeba jít po velkých psech…..
Orionka:Krizová situace vojenského charakteru - název už mají, letáčky vytisknou - přestávám se bát. Armádu nemáme, tak to hodí na hasiče. Ministryně vypustí tank z kabelky, ministr si nasadí helmu a pojede se koupat na Krym. Mezi lidmi vypukne panika a vykoupí drahé máslo. Prezident vyhrál, odjel úplně nejdál. Prý lobovat za volby. Houby, schovat se tam jel. Lidem hlásají, ať vybírají schránky a čekají letáčky a hlavní ptáček uletěl. Doufám, že aspoň stáhl standartu, aby bylo jasné, že není doma a že ustřelit Vita, je zbytečný
A druhou stranou se zase za čas vrátí v ruské uniformě ve funkci rozvědčíka.😄
Když se k tomu vrátím :
Jeden vymyslel “Speciální vojenskou operaci”, naši kontrují s názvem “Krizová situace vojenského charakteru”. Hadr na hlavu !!
Válka je to vážení. Válka, ve které se vraždí lidí. Lidi, kteří se nikdy neviděli!!
A jak známo z minula Válka je vůl !!! Není to počítačová hra, ani tank na stole !
Výraz Krizová (…) jsem tedy ještě nezaregistrovala 😲 Všude se o tom píše jako o válce…
Namátkou na foto…
Speciální vojenská operace tomu říkají jen Rusáci, my všichni tomu samozřejmě říkáme válka, kterou Putin rozpoutal.
assil:Speciální vojenská operace tomu říkají jen Rusáci, my všichni tomu samozřejmě říkáme válka, kterou Putin rozpoutal.
Všichni už tomu říkají válka. I Putin v jeho projevech už asi rok zpět.
A kdo jste vy všichni?
Já tomu například říkám “speciální americká vojenská provokace RF skrze Ukrajinské nacionalisty a za využití herckých schopností green man-a”.😀 Možná by se tomu dalo i říkat "Likvidace EU ke které se využije jak Ukrajina, tak RF. Tak si pak vyber.😀😀
assil:Speciální vojenská operace tomu říkají jen Rusáci, my všichni tomu samozřejmě říkáme válka, kterou Putin rozpoutal.
Orionka psala o nějakém úžasném názvu Krizová situace vojenského charakteru - který jsem v životě neviděla.
Buggyra:Orionka psala o nějakém úžasném názvu Krizová situace vojenského charakteru - který jsem v životě neviděla.
Já už to nenajdu. Byla to oficiální informace na TN asi Nova. Včetně těch letáčků. co nám vytisknou, včetně informace, že do metra, nebo do tunelu . ( Vy asi do Oldřichovského ), a že na starost to dostali ( dostanou ) hasiči.
Když vy si pořád myslíte, že kecám :
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/584698-evropa-se-pripravuje-na-valku-manual-pro-lidi-chysta-i-ceske-ministerstvo
Cituji, když vy odkazy neotvíráte :
Redakce TN.cz se obrátila na české ministerstvo obrany, zda se podobné materiály chystají i u nás. "Otázku, jak se mají lidé chovat v souvislosti s případnými krizovými situacemi vojenského charakteru řeší příprava občanů k obraně státu (POKOS)," sdělila TN.cz mluvčí ministerstva obrany Simona Cigánková. Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/584698-evropa-se-pripravuje-na-valku-manual-pro-lidi-chysta-i-ceske-ministerstvo?campaignsrc=tn_clipboard