Aktuálně: 3 730 inzerátů210 700 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Politika...

rapotačka (neregistrovaný) 22.11.2024, 09:52:44 xxx:xxx.5528:2559

Pamatuji, jak Putin varoval, že už nemá kam ustoupit.  Nevěřili, že vycení a nejen vycení zuby. Teď varuje opět a oni zase nevěří …

- https://rumble.com/v5rwi8z-vladimir-putin-posledn-mraziv-varovn-ped-zatkem-3.-svtov-vlky-21.11.2024-ti.html?fbclid=IwY2xjawGtDchleHRuA2FlbQIxMAABHWDwWW89Y35bo1hCSVx60vVSKiSdTXl6TmQ8ANUwXeOQWdTspi_xEMnd0w_aem_ouJONMCZN1B9ohCvF4k7jQ

Buggyra
Buggyra 22.11.2024, 10:01:08 xxx.xxx.198.226

Jenže když začne válku, zůstane mu jediný spojenec, KLDR. Možná.

Nikdo válku nechce. Ne světovou. To není dobré pro obchod a penízky se musí točit. Spousta lidí má rozehrané spousty investic v různých oblastech, najednou by se všechno stoplo a jel by se jen válečný kolotoč, nehledě na ty poválečné škody, kdo to bude platit?

Ale samozřejmě musíme vzít v potaz, že Putin je magor. Nemusí uvažovat logicky. A jeho štáb lidí, kteří mají rozjeté ekonomické cíle v různých oblastech, na něj úplně nemusí mít kýžený vliv. Takže…

Inu, parafrázuji svého oblíbeného jůtůbera, stojím za tím, že nebude třetí světová, protože kdyby začala, stejně už byste neměli šanci se mi vysmát, že mi předpověď nevyšla 😀

Anonymní (neregistrovaný) 22.11.2024, 11:04:57 xxx.xxx.28.28
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 22.11.2024, 10:01:08

Co to zase je? Ze nikdo nechce valku ? Možná nikdo normální, jinak nam vládnou ti, kteří o válku neustále usilují. To opravdu nevidite? Každý den pořád dokola stále stejná masáž o nezbytnosti války ve východní Evropě…

Magoři jsou na obou stranách. Světe div se, u nás jenom vyznavači těch správných liberálně progresivních hodnot… díky nim už třetí světová  davno běží, je to u nás znát zatím jen na státním rozpočtu. Zatím..

Buggyra
Buggyra 22.11.2024, 11:23:36 xxx.xxx.198.226

Každý den pořád dokola stále stejná masáž o nezbytnosti války ve východní Evropě…

Kdo vás masíruje? Kdo tvrdí, že válka je nezbytná? Naopak, každý vám řekne, že kdyby Rus stáhnul svá chapadla, válce je v tu vteřinu konec. No, věřit mi nemusíte, že.

Orionka (neregistrovaný) 22.11.2024, 11:30:13 xxx:xxx.ccb6:9ab6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 22.11.2024, 10:01:08

Opravdu si myslíte, že Pu. je jediný magor? Škoda, že neotvíráte odkazy. Kdybyste si pustila Djok., viděla byste, jak Bi jásal nad rozbomb. Běl. a “tančil” na hrobech civilistů. Možná by vás opustila iluze, že Pu. je magor.

Co by potom byl Netan. s genocidou v Pal.?

Buggyra
Buggyra 22.11.2024, 11:36:51 xxx.xxx.198.226

Asi jsem nějaké ty zkratky rozklíčovala, ale jiné ne. Mě nějak jiní magoři (kde jsem řekla, že Rus je jediný magor?) v tuhle chvíli nepálí, víte, protože nějak nemají úplně vliv na moji bezprostřední budoucnost. Leda by odpálili nějakou tu rafinérii. Asi jiný magor upe nenastartuje třetí světovou, že ano. Zatím je ta největší pravděpodobnost skutečně u Rusa.

Orionka (neregistrovaný) 22.11.2024, 11:41:48 xxx:xxx.ccb6:9ab6

Jen citát: Vždycky mě udivovalo, že lidi chtějí válku. Je to jinak, lidi válku nechtějí, chtějí ji jen ti, kteří bezpečné vědí, že do ní nepůjdou.

Nevím, kdo to řekl a ani to není přesně. Dneska vědí bezpečně, že do války nepůjdou, navíc mají vybudované kryty (jen oni), o kterých si myslí, že je ochrání. Bláhově.

Nebo vy snad víte, kam se uchýlit při útoku? Byť jen konvenčními zbraněmi? ( Nebo jste si koupila soukromý kryt od Šándora?) I o systému včasného varování se jen mluví. Tahle vláda zbavila republ. použitelných zbraní (prý byly zastaralé) a jiné v nedohlednu. Můj pohled civila. 

Nejvíc se na válku třese náš min. zahr. To přerostlé mimino, které se začíná podobat larvě. 

Orionka (neregistrovaný) 22.11.2024, 11:44:52 xxx:xxx.ccb6:9ab6
Buggyra:

Asi jsem nějaké ty zkratky rozklíčovala, ale jiné ne. Mě nějak jiní magoři (kde jsem řekla, že Rus je jediný magor?) v tuhle chvíli nepálí, víte, protože nějak nemají úplně vliv na moji bezprostřední budoucnost. Leda by odpálili nějakou tu rafinérii. Asi jiný magor upe nenastartuje třetí světovou, že ano. Zatím je ta největší pravděpodobnost skutečně u Rusa.

A to jen proto, že Izrael je dál?

rapotačka (neregistrovaný) 22.11.2024, 11:46:37 xxx:xxx.5528:2559
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 22.11.2024, 11:23:36

kdyby Rus stáhnul svá chapadla 

“”"""""""""""""""

. . . No asi je nestáhne.  Ani neprohraje. Spláchne nás to všechny. 

Buggyra
Buggyra 22.11.2024, 11:54:18 xxx.xxx.198.226

Mně přijde jako že jedna o koze a druhá o voze. 
Jaký útok? 
Tak napište ministrovi dopis, no.

Buggyra
Buggyra 22.11.2024, 11:55:19 xxx.xxx.198.226
rapotačka:

kdyby Rus stáhnul svá chapadla 

“”"""""""""""""""

. . . No asi je nestáhne.  Ani neprohraje. Spláchne nás to všechny. 

To je rozhodně jedna z možností. No ale nehodlám kvůli tomu propadat panice.

orionka-2
orionka-2 22.11.2024, 11:57:23 xxx:xxx.9663:368c
Buggyra:

Já vím, že odkazy neotvíráte. Udělejte výjimku…..a možná pochopíte ta chap.

https://www.youtube.com/watch?v=nEnUETzsCYY

megi-the-pes
megi-the-pes 22.11.2024, 12:03:48 xxx.xxx.124.128

Je hezké, jak si myslíte, že po válce bude nějaká ekonomická katastrofa.
Po válce nebude nic.
Nic.
Podívejte se (pak už nebude na co), kde všude se válčí, kdo vše nedávno vyhrožoval a esi náhodou se to neshoduje s vlastníky (případně kamarádské země) takových těch bombiček, co je potom po nich…
nic.
Putin? Kdyby chtěl, udělal to dávno jinak. 
To tu máme jiné experty… počkejte na Kima. 

Teď by mě to fakt vytočilo. K večeři budu mít lososa.

Buggyra
Buggyra 22.11.2024, 12:14:44 xxx.xxx.198.226

Tak asi jak po které válce. Ale to je přece něco, co  mě nemusí vzrušovat. Jestli se k takové válce schýlí, tak se beztak můžu jen zasmát. Tak proč si toho lososa nedat 🙂 Dobrou chuť!

Orionka (neregistrovaný) 22.11.2024, 12:26:18 xxx:xxx.ccb6:9ab6
Buggyra:

A co s tím mám dělat?

Nevím s čím? Stačí kliknout na co odpovídáte.

Buggyra
Buggyra 22.11.2024, 12:48:38 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 22.11.2024, 12:26:18

Když odpovídám přímo nad příspěvek nad sebou, tak to nenavazuji.

Co mám dělat jakože s válkou. Předpokládám, že je to válka na Ukrajině v tom snímku. Nebo to má změnit můj názor na něco? Jestli jo, tak jsem nepochopila, na co.

N (neregistrovaný) 22.11.2024, 15:12:58 xxx.xxx.242.38

O válce může mluvit jen člověk co zažil o co se jedná. Ujišťuji vás, že nic z YTB či televize ani z desetiny nezrcadlí její realitu. Co provede s myšlením lidí, jak vypadá skutečný voják pod adrenalinem a co dovede udělat nikdy neuvidíte zprostředkovaně. 😐 Braňte se seč můžete aby válka vtrhla mezi vás. Jestli existuje peklo, tak nemůže být horší. Nenechte si namluvit, že válku způsobyla jedna strana a druhá je bez viny. Nikdy to tak nebylo a ani nebude. Chápu že hloupost má mnoho projevů, ale tady jde o krk a existenci. Bude prd platné, že by někdo hypoteticky porazil Rusko, když z Evropy a z vaší zemičky zbyde jen mastný flek. USA vám nepomůže, to by se v případě útoku RF a Číny rozhodně nepřipojilo, ale urychleně by jednalo. Nic víc a nevěřte, že by se s Ruskem navzájem nechalo zničit. Fialu a spol neposlouchejte, to jsou blázni co první utečou.😐

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.