Anonymní:No a taky ve Varech…
Bože, tam už taky jo? 😄
Tu ostrou hranu si opilujte pilníkem na nehty, jde to dobře, stačí párkrát přejet.
Anonymní:No a taky ve Varech…
Bože, tam už taky jo? 😄
Asi táhnou na Berlín
Jj, Assil, díky. Už mi to radila zubařka do telefonu. Já mám akorát strach to jakkoli snižovat, protože dr. budu strašně moc prosit, ať zkusí tu dostavbu - tak aby měl vůbec na čem stavět.😀
N:Bože, tam už taky jo? 😄
Karlovy Vary jsou dlouhodobě spíše Ivanovy Vary…👎
Takové přenádherné město!
Neverende, co říkáte zvolení Trumpa tam “u vás”??
Nevím, co říká N., ale lidi tam to řekli celkem přesvědčivě.
Chtěla jsem tu pořešit mlejnek na mák, ale nešť. Tohle je taky pěkný.
No a co si o něm tedy myslíte Vy?
Můj názor je, že měli jednoho kandidáta za 18, a druhého bez dvou za 20.
Trump (netřeba více specifikovat) vs. woke levičácká aktivistka!👎
Fikovnice:Neverende, co říkáte zvolení Trumpa tam “u vás”??
Poslední pokus o stabilizaci..
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1088102946432769
Fikovnice:No a co si o něm tedy myslíte Vy?
Můj názor je, že měli jednoho kandidáta za 18, a druhého bez dvou za 20.
Trump (netřeba více specifikovat) vs. woke levičácká aktivistka!👎
Pusťte si Chauna (odkaz 13.36 ). Celé je to zajímavé, ale pro vás 22. minuta (cca ) “proč Trump ”
Rozhlas. Vzácná V. Jirousová 😇 (disident?) ……… -
- https://dvojka.rozhlas.cz/femme-fatale-undergroundu-osudove-zeny-vera-jirousova-8026613
Hybridní válka …
No přesvědčivě moc ne když to bylo 48:50.
Úplně jiný systém mají. Podívejte se na mapu….v kolika státech 😉
Mapky jsou podle volitelů, ale důležitý jsou hlasy lidí a tam je to prostě skoro nerozhodně, takže půlka Američanů žádného Trumpa nechtěla, takže fakt to není žádné přesvědčivé vyhrání a to že se to pak prožene přes volitele, kteří už hlasují jen pro jednoho, takže ty mapy pak vypadají jak vypadají,to na tom nic nemění.
A i ta mapa je samozřejmě opticky špatně neb většinu tvoří státy s málo obyvateli a v těch nejlidnatějšch státech vyhrála Kamala. Takže většina červené na mapě ještě neznamená většina lidí neb nejlidnatější východní a západní pobřeží jsou víceméně modré a nic to nemění na tom, že na mapě zabírají menší místo. Lidí tam žije víc než v prériích.
Teda chci jasně a srozumitelně říct, v USA fakt většina států nerovná se většina lidí neb ty pouště prérie a skalistý hory fakt zaberou hodně místa. 😀