Tralala Kamala…..
Jj, budou se blížit podílu 25% v době, kdy my už tady máme mít skoro 100%. 😀
Jj, budou se blížit podílu 25% v době, kdy my už tady máme mít skoro 100%. 😀
Tralala Kamala…..
Viděli jste někdo to mile vtipné video, jak se dali včerejší kandidáti dohromady?
Orionka:Tralala Kamala…..
Vždyť jsem vám to říkal..🙂 Debakl.
Ta Džamila
Dobré ránko😉,
tak kdepak jste všichni?
Nechrápeme a diskutujeme😛.
Já vyvenčeno, nakrmeno, uklizeno a vy nikde🤪.
Šup, šup , šup s postele🤩.
Dája
Jsem dávno vzhůru, hledám lampion: Rudou barvou dneska září sedmička v mém kalendáři….🤭
Přeju hezký den 😊
Človíček s citem ❤️
Rapotačka:Človíček s citem ❤️
Co mi to děláte…já už bulím s ním 🤧 čistá citlivá dušička to je 🌷
Vahine:Co mi to děláte…já už bulím s ním 🤧 čistá citlivá dušička to je 🌷
Čistá dušička ! Bohužel, takové starosti, brouček maličký !
Hlas z Am:
z FB …… (snad to nebude návod)
Zaprorokuji si smrtelně vážně, protože na ten směr ukazují - krom zcela šílených hujerů typu tohohle Belgičana, nebo ….. - i výroky našich místních poskoků typu …….. , … , ….
- 1. zděšeni z volební revoluce v USA, pokusí se od USA odstřihnout
- 2. budou to vydávat za hrdinství, vlastenectví, atd.
- 3. a budou, krom pokračování ve Východním tažení, pokračovat v boji za čistou, ekologickou, klimaticky neutrální a plně inkluzivní Evropu
Je to nebezpečné, protože jim to jednak umožní udržet či zesílit současnou míru politické a sociální represe, jednak se jim konečně splní sen - "Evropa" v celé své kráse v zákopech východní fronty.
R. Fico z Maďarska
https://www.facebook.com/robertficosk/videos/2893848797451356
Neskutečná trpělivost :
To, kvůli čemu by ve Francii hořely ulice,
tady prošlo parlamentem,
jako horký nůž máslem.
rapotačka:To, kvůli čemu by ve Francii hořely ulice,
tady prošlo parlamentem,
jako horký nůž máslem.
To je jednoduché : Důchodci jsou rádi, že kulhají a dýchají…..mladí - jednak nesledují, za druhé si myslí, že nikdy staří nebudou ( můj bývalý říkával : 33 a dost, 100 na tacháči a silný strom v zatáčce ), ti trochu starší “ha, ha, ha já žádný důchod brát nebudu”, nejvíc mě překvapují 50+ - ti to mají za pár…..nevím, proč je jim to jedno a nebylo jich pár tisíc před parlamentem, když se jednalo.
50+ ví, že mrznout před Strakovkou je každému putna. Volby se blíží a doufám, že se to zruší. Nicméně pro jistotu si platím připojištění, které mi umožní jít do předdůchodu.
Někde někdo dal do souvislosti (mám pocit, že Scgneider s Kociánovou) , že digitalis je jed. Sice taky lék, ale jen v malých dávkách.
Digitalin. Digitalis je kytka.
A ano, digitalin, jako všechny rostlinné alkaloidy, je jedovatý. Stejně jako třeba atropin. A ve správné dávce je lék.