Řeší se Babiš, protože vlezl do politiky a tím si na záda namaloval terč. Kdyby tam nelezl, nikdo by po něm ani nevzdechl, stejně jako po těch dalších.
Lidi zajímají ti, kteří mají v ruce jejich peníze a dělají zákony, podle kterých musí ti lidi žít.
Až se dá na politiku Křetínský,. bude lidi zajímat i on.
To jako fakt ? Myslíte si, že otevřená politika dělá z někoho zloděje ? A ta skrytá ? Ta dělá anděle ? Ti ostatní jsou zcela apolitičtí !!! 🤣 Ti nevstoupili do politiky, ti jen tahají za provázky.
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 04.11.2024, 13:36:31
Protože je ukázkový psychopat, chce všechno a když už prachy má, pak už zbývá jen moc.
Politika nedělá zloděje, ale prostě holt maluje politikům terč na záda a s tím tam museji jít, že pak o jejich životy minulé, současné i budoucí bude enormní zájem a budou pod drobnohledem.
Někomu to za to stojí, jako Babišovi, a někomu ne.
Na co? Já čekala, že to bude něco tak velkého, že nebudu muset dávat pozor, ohlásí se mi to samo. Něco jako jaderný výbuch nebo tak. Jsem zvědavá, řeklo se, že se budem všichni divit, no tak já jsem připravená na ty divy a už už to má být, a vy zase řeknete, že se Evropa bude divit příště. Tak to není fér, se řeklo, že bude divení teď, kdo pak má tomu věřit, co se vykládá, když z toho nic není. Já byla opravdu trpělivá, čekám na to kolik měsíců. Tak ještě do konce listopadu je čas, no, řeklo se listopad, tak já se rozhlížím, odkud to přiletí, a číhám. Tak ne, že mi to zkazíte.
Na co? Já čekala, že to bude něco tak velkého, že nebudu muset dávat pozor, ohlásí se mi to samo. Něco jako jaderný výbuch nebo tak. Jsem zvědavá, řeklo se, že se budem všichni divit, no tak já jsem připravená na ty divy a už už to má být, a vy zase řeknete, že se Evropa bude divit příště. Tak to není fér, se řeklo, že bude divení teď, kdo pak má tomu věřit, co se vykládá, když z toho nic není. Já byla opravdu trpělivá, čekám na to kolik měsíců. Tak ještě do konce listopadu je čas, no, řeklo se listopad, tak já se rozhlížím, odkud to přiletí, a číhám. Tak ne, že mi to zkazíte.
Jenže válka a ekonomický propad jsou dvě různé věci. Válce lze zabránit,ale kolapsu již ne a toho si všimnete ikdyž nedáváte pozor.😀 Ohledně války jde nyní o rychlý konec a zabránění Rusku v testu jaderných zbraní. Víte zní to pro obyčejné lidi nepochopitelně a zrůdně,ale kdo ví kdo vlastně má zájem vyzkoušet moc jaderných zbraní v praxi. 😐
Kolapsu RF si zatím nevšímám, ale pokud jejich centrální bance dojdou devizy, tak si ho hádám všimnem rychle. Nicméně obyvatelé RF hádám už tuší průšvih 🙂
Co se mého ekonomického kolapsu týče, nějak zatím žádný nevidím, ale tak je jasné, že já, schrána chatrná, mohu zkolabovat kdykoli… ještě že mám na zimu uloženou tunu ovsa, budu mít co žvýkat.
Co se ekonomického kolapsu Evropy týče, dokud se budou točit prachy v zelených projektech, bude pohoda. Ještě nějaké roky nám to vydrží. No a pak si nás bude živit Čína, protože kam by vyvážela, no né?
Na veřejném testování jaderných zbraní nemá zájem nikdo, fakt nikdo.
Kolapsu RF si zatím nevšímám, ale pokud jejich centrální bance dojdou devizy, tak si ho hádám všimnem rychle. Nicméně obyvatelé RF hádám už tuší průšvih 🙂
Co se mého ekonomického kolapsu týče, nějak zatím žádný nevidím, ale tak je jasné, že já, schrána chatrná, mohu zkolabovat kdykoli… ještě že mám na zimu uloženou tunu ovsa, budu mít co žvýkat.
Co se ekonomického kolapsu Evropy týče, dokud se budou točit prachy v zelených projektech, bude pohoda. Ještě nějaké roky nám to vydrží. No a pak si nás bude živit Čína, protože kam by vyvážela, no né?
Na veřejném testování jaderných zbraní nemá zájem nikdo, fakt nikdo.
Jenže válka a ekonomický propad jsou dvě různé věci. Válce lze zabránit,ale kolapsu již ne a toho si všimnete ikdyž nedáváte pozor.😀 Ohledně války jde nyní o rychlý konec a zabránění Rusku v testu jaderných zbraní. Víte zní to pro obyčejné lidi nepochopitelně a zrůdně,ale kdo ví kdo vlastně má zájem vyzkoušet moc jaderných zbraní v praxi. 😐
Atomovku v praxi už si USA otestovaly dávno. A samotné je to překvapilo. Rozdíl mezi tou maličkou tenkgrat a těmi dnes - netřeba zkoušet, lze dopočítat. Případně si udělat animaci. Však i vojenská cvičení se prý odehrávají na počítačích. Já u toho nebyla.
Atomovku v praxi už si USA otestovaly dávno. A samotné je to překvapilo. Rozdíl mezi tou maličkou tenkgrat a těmi dnes - netřeba zkoušet, lze dopočítat. Případně si udělat animaci. Však i vojenská cvičení se prý odehrávají na počítačích. Já u toho nebyla.
Kdepak Orionko, oni mají v merku spíš ty taktické a ty jsou právě takové místního určení s omezeným dopadem. Jinak testů proběhlo reálně mnoho (otevřené,podzemní i na moři) a jestli už neprobíhají ví bůh a odpovědné vojenské složky. Zatím se testují ze všech stran zbraně řekněme konvenční,ale pokud to neskončí, dojde i na ty jaderné.
Ale jak jistě víte, máme k dispozici, jak tomu říkáte “konvenční” zbraně, které se účinkem naprosto vyrovnají taktickým nukleárním zařízením. A nevyvolají takový mezinárodní rozruch. Takže…
Turek….pro mě příliš jednostranně zaměřený na auta. Green deal má i další problémy. Pro mě největší problém je zemědělství, potravinová soběstačnost, společná doprava, hustší síť veřejné dopravy. Nikomu auto nechci brát, ale co s auty, když se nevejdou na silnice? Přece nepojedu ( v Praze) mastnou tyčí 20 minut, když můžu jet autem hodinu a další hodinu kroužit a nemít kde zaparkovat. (Co se mi líbí v USA, že děti sváží do škol školní autobusy ) Když se přimotáte ráno v Liberci na cestu na zónu, jede nepřetržitý proud aut a v každém jede řidič + 0. To, že Evropa stojí a padá s výrobou aut…
Jinak jo, Turek je čerstvý, neopotřebovaný, plný elánu a do U.v L. se pouští s odvahou.
"Od roku 1945 bylo v atmosféře provedeno více než dva tisíce termonukleárních testů. Žádný z nich nezpůsobil globální oteplení. Zaoceánské lodi a soukromé tryskáče nevadí. Na Ukrajině a v Rusku hoří rafinérie a sklady nafty a benzínu. Na středním východě a na Ukrajině se denně bombarduje, vystřelí se tisíce nábojů, hoří tanky, auta, domy a nikomu z politiků a aktivistů na oteplování to nevadí. Tryskáče vpravo, boeingy vlevo! Kam se podíváš ! Zato moje kamna na dřevo, to je něco úplně jiného, to je svinstvo, ty vadí. A já dodávám ještě větší svinstvo je sousedova prdící kráva.
"Od roku 1945 bylo v atmosféře provedeno více než dva tisíce termonukleárních testů. Žádný z nich nezpůsobil globální oteplení. Zaoceánské lodi a soukromé tryskáče nevadí. Na Ukrajině a v Rusku hoří rafinérie a sklady nafty a benzínu. Na středním východě a na Ukrajině se denně bombarduje, vystřelí se tisíce nábojů, hoří tanky, auta, domy a nikomu z politiků a aktivistů na oteplování to nevadí. Tryskáče vpravo, boeingy vlevo! Kam se podíváš ! Zato moje kamna na dřevo, to je něco úplně jiného, to je svinstvo, ty vadí. A já dodávám ještě větší svinstvo je sousedova prdící kráva.
Samozřejmě,vždyť jde jenom o prachy..Celý GD je jen další zdanění a mnoho lidí má skvělé živobytíčko.🙂
Celá propagace a implementace GD je postavená na hlavu. GD není v globálu špatně, ale politici si z toho umějí vytahat tyhle korouhvičky, na kterých se pak točí. Copak se asi děje v zákulisí?